Cytat:
2018-11-02 09:22:44, DADAM1986 napisał(a):
Nie masz informacji o jaka sofe chodzi?
Dalej kpisz ze mnie?
Zakup poczatek stycznia 2018, dostawa luty 2018
Miejsce dostarczenia sofy skorzanej Mike : Swansea, Damian G. na odbiorze.
Usterka: 100% naturalna skora miala byc a na siedzisku zaczely platki jak z dermy jakiejs odpadac w kilku miejscach.
Zakup byl na eBay. Platnosc gotowkowo.
Rachunku/faktury do dzisiaj brak.
Reklamacja: Twoja firma nie ustosunkowala sie do reklamacji w zaden sposob, a wiec prosto mowiac godzicie sie na zwrot pieniedzy. Tylko, ze tutaj udajecie greka I trzeba wam komornikiem do drzwi zapukac.
W UK kazdy jest dla mnie na TY! Taki kraj I taka polityka.
Jak CI sie to KOLES nie podoba to spieprzaj do Kaczylandu I tam Ci bedzie lepszy sort “panować”.
To teraz sobie poszukaj transakcji I ustosunkuj sie.
PS tylko nie opowiadaj glupot ze nie wiesz dalej o jaka transakcje chodzi. Jest tylko jeden Dawid M. I nawet widniejesz na aukcji ebay ze swoimi danymi.
Po pierwsze nie jestem firma jednoosobowa i nie wazne jaki kraj to podstawy kultury obowiazuja. Prowadze kilka firm i w UK i w Polsce i nie zajmuje sie kazdym klientem indywidualnie, na setki sprzedawanych miesiecznie sof trudno mi pamietac kazdego klienta z ktorymi ja nie mam kontaktu, ale rozmawialem z osoba ktora sie ta sprawa zajmuje i tak:
- zostaly przeslane zdjecia ze sa jakies skazy na siedzisku i na boczku naroznika , ze jestesmy oszustami ze nie ma skory na siedzisku tylko jakas derma itd. Otrzymal Pan odpowiedz ze na 100% jest na siedziskach skora, jest to wloska skora z ktorej robimy meble od wielu lat. Zdjecia przeslalismy do producenta skory aby dal nam odpowiedz co moze byc przyczyna takiej sytuacji. W zamian Pan wypisywal do naszego pracownika grozby, wyzywal od qu... itd. W piatek zadal zwrotu pieniedzy do poniedzialku a sofe sobie zostawi ! Wszystkie smasy mamy zapisane i bez problemu na ich podstawie pracownica mogla by zlozyc skarge na policje o grozby, zastraszanie itd ale nie o tym jest sprawa.
- postaraja sie pracownicy przyjechac i obejrzec czy to jest wada skory, czy jakies bledy czy uszkodzenia mechaniczne bo zdazalo sie ze a to pies czy kot czy ostrym zamkiem od spodni zostala skora uszkodzona. Jesli jest to wada skory czy zlego garbowania to dany element zostanie wymieniony na nowy, na pewno w zadym wypadku nie bylo mowy ze reklamacja sie nie zajmiemy czy oszukalismy ze nie jest mebel wykonany z naturalnej skory.
Bedziemy sie z Panem kontaktowali po przez ebya lub smsami tylko prosze o zachowanie odrobiny kultury w korespodencji bo jak czytalem smsy od Pana to ja chyba nie dal bym rady grzecznie odpisac
Co do faktury, jak Pan wspomnial zakup byl po przez ebay, bez problemu mozna z ebaya wydrukowac rachunek, jest potwierdzenie zakupu.
pozdr. Dawid