Cytat:
2017-09-15 13:46:24, ludzik50 napisał(a):
Edit- od 12-go leci na pysk równią pochyłą a ty byłeś w stanie na tym zarobić?
Wow, szacun
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
[ Ostatnio edytowany przez: <i>ludzik50</i> 15-09-2017 13:52 ]
...sam napisałeś, że już kiedyś handlowałeś krypto więc wiesz, że ten rynek to nie tylko BTC, ja się bawię na BitBay'u, tutaj mam do dyspozycji niestety tylko 5 rodzajów coinów ale da się je szybko między sobą wymieniać. Tak jak wspomniałem, rynek krypto zainteresował mnie rok temu na tyle, że codziennie obserwuję kursy i to nie tylko z BitBay'a, BTC w ciągu godzin notował wahania w przedziale $700
@graphium, tak zaczynam, rok w tradingu to póki co żadne doświadczenie, podejrzewam że i na tym Forum są lepsi ode mnie, wracanie do czasów BTC gdy powstał i pojawił się na Rynku nie ma za bardzo sensu w moim odczuciu, jak mawia klasyk "to se ne vrati" i pokuszę się o stwierdzenie, że już nigdy żadna kryptowaluta nie odniesie tak spektakularnego sukcesu jak Bitcoin. Nie jeden trader zadaje sobie teraz pytanie: dlaczego nie kupił BTC gdy był po dolarze, dziś spał by na pieniądzach, trudno... kto kupił wtedy ten teraz zyskał.
A na czym opieram swoją analizę? tylko i wyłącznie na obserwacji, wspomniałem wcześniej że w ciągu ostatniego roku nie można było na kryptowalutach nie zarobić i nie chodzi tu tylko o BTC a co zrobi ten co kupił za $4500,00? nie wiem, jeżeli spanikuje to sprzeda i straci, jeżeli poczeka jest szansa że zyska. Krypto to trochę śliski temat, jak wspomniał Ludzik dzieciaki dziś kopią coiny w piwnicy ale bez przesady, dobra koparka kosztuje i nie każdy może sobie na taką inwestycję pozwolić dlatego ja inwestuję takie pieniądze, które nie nadwyrężają mojego budżetu domowego, może inaczej... zainwestowałem takie które nie nadwyrężyły mojego budżetu, na dzień dzisiejszy obracam tym co mam na giełdzie