Cytat:
2022-02-02 12:51:40, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Diversity chyba w dzisiejszych czasach nie oznacza naprawde diversity tylko minority, tak mysle, dlatego bylam zaskoczona ze 80% kupujacych w UK podobno wspiera..
A wiesz ze ja chyba nie znam slow disco polo... pamietam z kolonii letnich hej dziewczyno spojrz na misia, on przypomni przypomni chlopca ci... jezeli to bylo wczesne disco polo no to znam.
Ja myślę ze tego ludzie nawet nie zauważają, czy jak idziesz do salonu kupować samochód czy odkurzacz to się oglądasz za sprzedawcami czy aby na pewno maja po równo kobiet gejow, czarnych indian, meksykanów i jeszcze kogoś na wózku inwalidzkim i karla czy bardziej interesujesz się tym co maja w sprzedażny. Natomiast zamiast tego całego freakshow wole kogoś z kim mogę rzeczowo porozmawiać. Samo prawdopodobieństwo, ze szalowa blondynka będzie znała odpowiedzi na wszystkie techniczne pytania jest również dużo niższe i bardzo często trzepocząc rzęsami będzie woląc kogoś innego do wsparcia. Jeżeli szukał bym dziewczyny to był by to świetny wybór ale jak szukam samochodu to niekoniecznie. Działa to również w druga stronę, jeżeli ktoś jest merytoryczny i zna się na swojej robocie to to może być czarny, różowy bez reki czy ucha.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez