MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Własny biznes

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sqlserver

Post #1 Ocena: +1

2022-02-02 13:25:56 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-02-02 12:51:40, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Diversity chyba w dzisiejszych czasach nie oznacza naprawde diversity tylko minority, tak mysle, dlatego bylam zaskoczona ze 80% kupujacych w UK podobno wspiera..

A wiesz ze ja chyba nie znam slow disco polo... pamietam z kolonii letnich hej dziewczyno spojrz na misia, on przypomni przypomni chlopca ci... jezeli to bylo wczesne disco polo no to znam.

Ja myślę ze tego ludzie nawet nie zauważają, czy jak idziesz do salonu kupować samochód czy odkurzacz to się oglądasz za sprzedawcami czy aby na pewno maja po równo kobiet gejow, czarnych indian, meksykanów i jeszcze kogoś na wózku inwalidzkim i karla czy bardziej interesujesz się tym co maja w sprzedażny. Natomiast zamiast tego całego freakshow wole kogoś z kim mogę rzeczowo porozmawiać. Samo prawdopodobieństwo, ze szalowa blondynka będzie znała odpowiedzi na wszystkie techniczne pytania jest również dużo niższe i bardzo często trzepocząc rzęsami będzie woląc kogoś innego do wsparcia. Jeżeli szukał bym dziewczyny to był by to świetny wybór ale jak szukam samochodu to niekoniecznie. Działa to również w druga stronę, jeżeli ktoś jest merytoryczny i zna się na swojej robocie to to może być czarny, różowy bez reki czy ucha.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gwontownik

Post #2 Ocena: 0

2022-02-02 16:46:14 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Pójdziesz do sklepu i trafi ci się taki niedorobiony egzemplarz z równouprawnienia, zadasz mu dociekliwe pytanie i zostaniesz okrzyknięty nietolerancyjną mendą tylko dlatego, że komuś się w głowie pomieszało i twierdzi że wystarczy być innym by być kimś, a pod czaszką to wiatry hulają.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2022-02-06 23:56:06 (3 lata temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2022-02-02 13:11:24, Richmond napisał(a):
No ja zbulwersowalam sie dzisiaj przegladajac broszurke ubezpieczenia zdrowotnego Avivy, gdzie dwoch panow z psem pozowalo na rodzinke. Jacy sa inclusive ...

z punktu biznesowego to jest dwóch płatników, klientów o określonym ryzyku.
A reszta to marketingowe głupotki i sposób na zgarniecie tej części klientów z rynku. Są takimi samymi klientami jak każdy inny. Owszem są tacy co z histerią wspierają różne ideologie, ale to już raczej problem emocjonalny tych ludzi, tu po prostu kasiorka i nic więcej.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,