|
---|---|
keramczak | Post #1 Ocena: 0 2016-05-10 12:07:08 (9 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Czy ktoś jest może jest klientem ,jakieś opinie ?
#MajsterNaStulecie
|
littleflower | Post #2 Ocena: 0 2016-05-10 12:19:18 (9 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Jestem klientem i mam dobra opinie- sklep raczej ma raczej nie tajtansze produkty ale te same produkty sa tansze tam niz w innych skelpach. Niektore mozna kupic pojedynczo a niektore towary tylko np calych zgrzewkach. Mam exclusive membership Karte wiec z kazdych zakupow tam mam 2% zwrotu
Mieso maja dobrej jakosci , proszki sa tansze i sporo inne rzeczy "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
keramczak | Post #3 Ocena: 0 2016-05-10 12:27:18 (9 lat temu) |
A Jak sie różni taką kartę otrzymuje?
Zależy to od czasu członkostwa czy ilości zakupów? #MajsterNaStulecie
|
Post #4 Ocena: 0 2016-05-10 15:02:38 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
NightFury | Post #5 Ocena: 0 2016-05-10 15:12:08 (9 lat temu) |
Z nami od: 25-01-2012 Skąd: Liversedge |
Mam o nich dobra opinie.
Zgodze sie z tym ze mieso maja dobrej jakosci. Robia pyszne ciasta. maja pyszne owoce. Wiele innych rzeczy. Hurtowo kupujemy chemie i mieso (zamrazam porcje zwierzetom) oraz makarony, ryze. Polecam Music leads me through my life
|
|
|
andyopole | Post #6 Ocena: 0 2016-05-10 18:18:49 (9 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Tutaj COSTCO jest bardzo popularne ze wzgledu na niskie ceny, dostepnosc sklepow, mam kolo domu,a takze dwa przy trasie do pracy i wszystko mozna zwrocic w ciagu 90 dni bez zadnych pytan, z elektronika wlacznie. Najtansza w miescie benzyna tylko u nich, maja swoje stacje, jednak nie przy wszystkich sklepach.
Niestety, placi sie czlonkostwo, teraz chyba $110 rocznie. Jestem czlonkiem i bede do tej pory dopoki "rewards" od COSTCO beda przekraczaly wysokosc skladki. Poki co jest to duzo wiecej. Oprocz tego place karta kredytowa American Express, ktora przyznawana jest wszystkim czlonkom I daje kolejne (swoje) "rewards" niezaleznie od tych COSTCOwych. Oczywiscie pod warunkiem wlasciwej historii kredytowej. Dodatkowe "rewards" od American Express to 3% od paliwa, 2% od restauracji, biletow lotniczych, hoteli i turystyki, 1% od reszty zakupow. Rowniez poza siecia COSTCO. W czerwcu konczy sie wieloletnia przyjazn COSTCO z American Express, ktora jest chyba najdrozsza CC na swiecie. Dla sprzedawcow, bo mnie nie kosztuje nic. Bodaj od 20 czerwca w ich miejsce wchodzi Citi Bank z karta Visa I juz dostaje od nich rozne pisemka w zwiazku z reorganizacja. Ostatnio ujawnili jakie dadza "rewards". A wiec, od benzyny 4%, turystyki, restauracji, latania 3%, pozostalych 2%. Rowniez poza COSTCO. Bylem tam wczoraj, zatankowalem placac $2.16/gallon I zrobilem drobne zakupy za jakies $130. To takie rzeczy jak leki, ktore musze uzywac, dostepne bez recepty, kawa, woda, jakis sos do BBQ, kukurydza (bo lubie), platki sniadaniowe. Maja tanie mieso, np. caly schab dlugosci lokcia, ktory kroje na kotlety i zamrazam po 4 sztuki. Zamrazarka I tak chodzi caly czas. Gdy robie wedzone szynki (pakowane po 4 szt.), boczki czy poledwice (8 szt.) tez kupuje u nich. Jedyny problem to duze opakowania wielu rzeczy, ktorych we dwojke nie jestesmy w stanie zuzyc, wiec takich rzeczy nie kupujemy a drugi problem to niestety slaby asortyment szczegolnie jesli chodzi o zywnosc, chocby w porownaniu z polskim MACRO. Moze Amerykanom to menu pasuje, pewnie tak, bo wywoza pelne wozki. Rowniez brak ciaglosci dostaw. Pojawia sie na przyklad fajny ser, nadajacy sie na pierogi a potem na kilka miesiecy znika, tak jest z wieloma rzeczami. ![]() |
queenOfChocolat | Post #7 Ocena: 0 2016-05-10 18:25:15 (9 lat temu) |
Z nami od: 23-02-2010 Skąd: male... |
my bardzo lubimy costco - dobrej jakosci mieso, fajne ceny dobrego alkoholu. ogolnie rzeczy z wyzszej polki maja, ale taniej niz gdzie indziej. spozywke kupujemy na pol ze znajomymi, zawsze kilka butelek win i whisky w koszyku laduje. fajne wyposazenia domu maja, ostatnio kupilismy kafelki do kuchni i kibelek do lazienki (costco 90 f, a w sklepie za tego typu minimum 150f!) a o stole z blatem marmurowym nie wspomne! kilka razy przymierzalam sie do zakupu, ale za maly salon mam...cena chyba byla 800 f w tym 6 krzesel...nigdzie takiego nie kupisz w takiej cenie
|
keramczak | Post #8 Ocena: 0 2016-05-10 18:52:31 (9 lat temu) |
Tu też platne czlonkostwo 20,25 lub 60 £ ale chyba sie szybko zwraca.
#MajsterNaStulecie
|
littleflower | Post #9 Ocena: 0 2016-05-10 18:55:33 (9 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Ja kupuje zywnosc bo u mnie duza rodzinka
Mam tylko membership Karte , musze zapytac o te amerycan express karte Fakt z zywnoscia jest troche ubogi assortyment i zarowno zywnoasc jak inne rzeczy sa czasami tylko przez pewien moment ale i tak zawsze cos tam upoluje. Kupowalam panele podlogowe 14.3 mm grube za okolo 14 f /m2 to tak dla przyladu "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
andyopole | Post #10 Ocena: 0 2016-05-10 19:14:31 (9 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2016-05-10 18:55:33, littleflower napisał(a): Ja kupuje zywnosc bo u mnie duza rodzinka Mam tylko membership Karte , musze zapytac o te amerycan express karte Fakt z zywnoscia jest troche ubogi assortyment i zarowno zywnoasc jak inne rzeczy sa czasami tylko przez pewien moment ale i tak zawsze cos tam upoluje. Kupowalam panele podlogowe 14.3 mm grube za okolo 14 f /m2 to tak dla przyladu Pragnę tylko zauważyć że pisałem o COSTCO w USA. W UK może być i zapewne jest zupełnie inaczej. Hameryka jest tylko jedna. Hi hi hi... |