Mam kilka pytan odnosnie serwisu ebay, powoli cus tam sobie sprzedaje jakies kozysci mam ale chcialbym wiecej. I tutaj liczylbym na podpowiedzi ,,starych wyjadaczy,,. Co robic aby wiecej sprzedawac. Jak uzyskac range top seller. Rozumiem, ze wtedy bede odpala im mniejszy procent a moje aukcje beda wyzej pozycjonowane, czyli same plusy? ;p
jak narazie moje statystyki po 2 miesiacach wygladaja tak:
Aukcje uprawniające do uzyskania korzyści w programie eBay Premium Service 0z18(0,00%)
Twoje bieżące aukcje, które oferują:
Wysyłkę tego samego lub następnego dnia
18z18 (100,00%)
Minimum 14 dni na zwrot przedmiotu
18z18(100,00%)
Zwroty w okresie świątecznym
0z18 (0,00%)
Opcję bezpłatnej wysyłki
16z18 (88,89%)
Opcję wysyłki ekspresowej 0z18 (0,00%)
Stad wiec moje pytania, o co chodzi z tymi zwrotami w okresie swiatecznym gdzie ja mam to ustawic?? Czy wszystkie moje aukcje musze miec opcje bezplatnej wysylki?
O co chodzi z ta expresowa wysylka bo w tym kuleje...
Do tego musze miec iles tam pozytywnych komentow w miesiac czyli na poczatku chyba lepiej sprzedawac drobnice tak? Jak najlatwiej i najszybciek uzyskac konto super sprzedawcy? A moze cos zle robie?
Wszystkim chcacym, mogacym udzielic odpowiedzi na moje pytania i podzielic sie wiedza serdecznie dziekuje, jestem nowy na forum ciezko przebrnac przez te wszystkie tematy o ebayu (oj sporo zajelo mi to czytanie) a jesli zalozylem temat w zlym miejscu to prosze Moderatora o przeniesienei we wlasciwe miejsce.
oglnie chcialbym stworzyc taki ebayowy temat, ciekawostki pierdoly, jak sobie ulatwiac zycie itp itd.
Pozdrawiam serdecznie