MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca przez internet

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 4 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

asik_ant

Post #1 Ocena: 0

2011-03-23 12:24:56 (14 lat temu)

asik_ant

Kobieta

Z nami od: 22-03-2011

HostPapa wygląda zachęcająco tylko jeśli przeniosę się tam z hostingiem stracę prawa do używania squeeze page, e-bookow, jego newslettera, jego maili, jego video kursów, programow (np link cloaker ktory jest kosztowny okolo $27na miesiac ) etc. będę musiała to wszystko stworzyć sama co nie jest niemożliwe aczkolwiek pracochłonne. "odkupując " to od niego oszczędzam sobie kilka miesięcy pracy i to chyba dlatego kosztuje te £29 :-)
Dzieki za pomoc. Musze to jeszcze przemyśleć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Rivil

Post #2 Ocena: 0

2011-03-23 12:37:59 (14 lat temu)

Rivil

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

Squeeze page - 1 zwykla strona z niewielka iloscia kodu do zebrania informacji.
e-booki - no comment :)
newsletter - no comment :)
jego mail - wole jednak miec swoj :)
jego video kursy - no comment
link cloaker - jedna strona przekierowywujaca przez iFrame $27 dolarow na miesiac??????????? oO. Kurcze jaki ja malo myslacy jestem ja juz dawno powinienem zarabiac miliony :D
Tu bylem. Rivil Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

asik_ant

Post #3 Ocena: 0

2011-03-23 13:18:28 (14 lat temu)

asik_ant

Kobieta

Pisząc jego maile mam namyśli nie konta mailowe tylko treść maili które rozsyłam do klientów - człowiek nie zawsze wie co powiedzieć :-(
Widzisz każdy kto się na tym zna może mi tu zgrywać inteligenta i znawce, ale ja nie miałam pojęcia o marketingu internetowym zanim go nie poznałam.
Większość osób które skomentowały moje posty okazują się znawcami w temacie ale żadna z osób nie obejrzała nawet mojej strony, nie wysłuchała nawet 3 min. video chyba tylko poza tobą. Trochę to smutne.
Mimo wszystko pozostaje dobrej myśli, jak nie to to coś innego. Zostały mi dwa miesiące macierzyńskiego, żeby wymyślić coś co pozwoli mi powiedzieć mojemu managerowi co o nim myślę!
"Nothing comes from doing nothing"

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Richmond

Post #4 Ocena: +1

2011-03-23 13:33:33 (14 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Zajrzalam na Twoja strone i widze, ze klasycznie najlepiej zarabia sie na mowieniu jak zarabiac ;-)
Carpe diem.

Do góry stronyOnline

Rivil

Post #5 Ocena: 0

2011-03-23 13:35:31 (14 lat temu)

Rivil

Mężczyzna

Widzisz i tu jak dla mnie popelniasz blad. Skoro Ty chesz rozkrecac marketing to powinnas wyrazac sie swoimi slowami, a nie czyimis. Bo klient dostanie po raz 10 maila z taka sama trescia to zglupieje.

Do tego w internecie istnieje wiele osob, ktore ucza jak to robic i to calkowicie za darmo. Poczytaj sobie na przyklad o Garym Vaynerchaku, ktory z malego sklepu z winami swojego ojca stworzyl wielki interes, dzieki swojej osobowosci i internetowi, a teraz przekazuje wiedze innym jak mozna to zrobic i to za darmo. Takich ludzi jest sporo wystarczy tylko poszukac.

Sam nie wysluchalem wideo, ani nie widzialem Twojej strony pisze tylko o tym co przeczytalem tutaj.
A wiem troche o temacie bo duzo czytalem i interesuje sie spolecznosciami internetowymi, a w takich wlasnie spolecznosciach takie osoby wyplywaja. W dzisiejszym internecie sama strona to o wiele za malo, zeby moc sobie pozwolic na cokolwiek :).

W kazdym badz razie powodzenia, zycze i szczerze radze. Mimo, ze nie czytalem o czlowieku o ktorym mowisz i nawet nie wiem czy on wogole dobrze pisze. Zrezygnuj z tego, bo jest sporo wiedzy na ten temat i to darmowej.

Richmond - na tym wlasnie polegaja con artysci :)

[ Ostatnio edytowany przez: Rivil 23-03-2011 13:37 ]

Tu bylem. Rivil Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!

Do góry stronyOffline

agnjal

Post #6 Ocena: 0

2011-03-23 13:39:40 (14 lat temu)

agnjal

Kobieta

Z nami od: 06-04-2009

Cytat:

2011-03-23 13:35:31, Rivil napisał(a):
Widzisz i tu jak dla mnie popelniasz blad. Skoro Ty chesz rozkrecac marketing to powinnas wyrazac sie swoimi slowami, a nie czyimis. Bo klient dostanie po raz 10 maila z taka sama trescia to zglupieje.

Do tego w internecie istnieje wiele osob, ktore ucza jak to robic i to calkowicie za darmo. Poczytaj soboe na przyklad o Garym Vaynerchaku, ktory z malego sklepu z winami swojego ojca stworzyl wielki interes, dzieki swojej osobowosci i internetowi, a teraz przekazuje wiedze innym jak mozna to zrobic i to za darmo. Takich ludzi jest sporo wystarczy tylko poszukac.

Sam nie wysluchalem wideo, ani nie widzialem Twojej strony pisze tylko o tym co przeczytalem tutaj.
A wiem troche o temacie bo duzo czytalem i interesuje sie spolecznosciami internetowymi, a w takich wlasnie spolecznosciach takie osoby wyplywaja. W dzisiejszym internecie sama strona to o wiele za malo, zeby moc sobie pozwolic na cokolwiek :).

W kazdym badz razie powodzenia, zycze i szczerze radze. Mimo, ze nie czytalem o czlowieku o ktorym mowisz i nawet nie wiem czy on wogole dobrze pisze. Zrezygnuj z tego, bo jest sporo wiedzy na ten temat i to darmowej.

Niewidzialem, nieczytalem ale krytykuje i odradzam....:-]

Do góry stronyOffline

Rivil

Post #7 Ocena: 0

2011-03-23 13:44:16 (14 lat temu)

Rivil

Mężczyzna

Wyrazam swoje zdanie.
Tak odradzam, bo mnie po prostu cos skreca jak widze strone pt. Zaplac nam a powiemy Ci jak szybko zarobic.

Wydawalo mi sie, ze jasno stwierdzilem, ze to moja opinia. Jezeli nie to chyle czolo i prosze o wybaczenie :)

Do góry stronyOffline

asik_ant

Post #8 Ocena: 0

2011-03-23 14:04:47 (14 lat temu)

asik_ant

Kobieta

Dzieki Richmond,
na tym właśnie cały ten biznes jest oparty! Żeby pokazywać takim jak ja którzy nic nie wiedza jak to zrobić by zarobić.
Mam nadzieje ze znajdę osoby takie jak ja które tez będą się chciały dowiedzieć i nie będą miały problemu żeby za wiedzę zapłacić!

Do góry stronyOffline

Strona WWW

agnjal

Post #9 Ocena: +1

2011-03-23 14:09:02 (14 lat temu)

agnjal

Kobieta

Z nami od: 06-04-2009

Cytat:

2011-03-23 13:33:33, Richmond napisał(a):
Zajrzalam na Twoja strone i widze, ze klasycznie najlepiej zarabia sie na mowieniu jak zarabiac ;-)

I o to chodzi! Za niewiedze trzeba placic.

A wracajac do Chrisa Farella to ja z jego sron i videos wiele sie dowiedzialam o internet marketing, social media, wykorzystaniu portali spolecznosciowych w biznesie i to calkowicie ZA DARMO:-)

Do góry stronyOffline

asik_ant

Post #10 Ocena: 0

2011-03-23 14:12:23 (14 lat temu)

asik_ant

Kobieta

Cytat:

2011-03-23 13:35:31, Rivil napisał(a):

Troche mnie nie zrozumiales z tymi mailami. Ja wole uzywac jego maili bo wiem ze maja one sile oddzialywania. Chodzi o to ze ja sama nie wiedzialabym co mam moim klientom powiedziec, a zeby klienta utrzymac trzeba o niego dbac i budowac "relationship". poza tym nie rozsylam przeciez tego samego maila do tego samego klienta po 10 razy. Tu troche obrazasz moja inteligencje:-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 4 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,