Witam serdecznie planuje otworzyć pizzerię w wynajętym lokalu,i moje pytanie jest jakie wymogi powinienem spełniać i jakie kwalifikacje powinienem posiadać do prowadzenia takiej działalności i gdzie sie o to ubiegać.
Proszę o porady
Pozdrawiam
|
Postów: 3 |
|
---|---|
domel | Post #1 Ocena: 0 2009-03-10 11:09:24 (16 lat temu) |
Z nami od: 14-09-2006 Skąd: Boston |
Witam serdecznie planuje otworzyć pizzerię w wynajętym lokalu,i moje pytanie jest jakie wymogi powinienem spełniać i jakie kwalifikacje powinienem posiadać do prowadzenia takiej działalności i gdzie sie o to ubiegać.
Proszę o porady Pozdrawiam |
chinczyk | Post #2 Ocena: 0 2009-03-10 11:17:52 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2008 Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!! |
wejdz na business link
w menu po lewej kliknij na 'Your type of business' i wszystkiego sie dowiesz lacznie z adresami gdzie sie udac yyy
|
domel | Post #3 Ocena: 0 2009-03-10 22:50:02 (16 lat temu) |
Z nami od: 14-09-2006 Skąd: Boston |
A ktoś wie jak wygląda egzamin Basic Food Hygiene.
|
reivilo | Post #4 Ocena: 0 2009-03-10 23:04:00 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-09-2007 Skąd: inąd |
bylo gdzies na forum ....jeden dzien i po krzyku czy moze nawet kilka godzin
Ludzie myślcie ....to nie boli !!
|
|