MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Otwarcie Polskiej Restauracji

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

maw2be

Post #1 Ocena: 0

2012-03-02 21:32:09 (13 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Cytat:

2012-03-02 20:50:18, Playboy4eva napisał(a):
witam chcialabym otworzyc w swojej miejscowosci polska restauracje prosze mi podpowiedziec od czego mam zaczac bede miala za niedlugo lokal wyposazony wiem ze trzeba zarejestrowac dzialalnosc zglosic w councilu i w sanepidzie aby przyszli odebrac lokal czy cos jeszcze nie wymienilam co jest potrzebne.czy moge sie starac o jakies dotacje na rozwoj firmy?dziekuje i pozdrawiam

hmmm sanepid? oki jak tu znajdziesz to uciekaj od nich. a tak na poważnie to zgłaszając do counsilu upewnij się że naliczą ci business rates, odwiedzi cię ktoś z Environmental Department czy jak się u ciebie dokładnie to zwie, zrób sobie i najlepiej wszystkim kto pracuje Food Hygiene Course. to cała biurokracja, no chybaże chcesz sprzedawać alkochol to o pozwolenie musisz wystąpić i to troche potrwa.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

wiktoria82

Post #2 Ocena: 0

2017-04-19 08:40:37 (8 lat temu)

wiktoria82

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 30-12-2016

Jeśli już zdecydujesz się na otwarcie restauracji, zaopatrz się w dobrej jakości sprzęt i zastawę. Tą znajdziesz m.in. pod adresem: SPAM

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,