W tych okolicznosciach jakich sie znalezlismy najlepsze na poczatek bedzie:
Jacek Kaczmarski - Nasza klasa
Tyle lat minelo a jakby tresc dalej aktualna
[ Ostatnio edytowany przez: 4ary 17-10-2007 00:00 ]
|
---|---|
4ary | Post #1 Ocena: 0 2007-10-16 23:25 (18 lat temu) |
Konto usunięte |
Wieczorowa pora otwieram temat ktory moze nie bedzie tak popularny jak pewne tasiemce ale moze komus sie przyda. Mysle ze wiekszosc ma czasem chec na chwile sie wylaczyc z tego co nas otacza i kazdy znajdzie jakas piosenke ,wiersz czy cytat ,ktory w tym pomaga. Moze byc wlasny.
W tych okolicznosciach jakich sie znalezlismy najlepsze na poczatek bedzie: Jacek Kaczmarski - Nasza klasa Tyle lat minelo a jakby tresc dalej aktualna [ Ostatnio edytowany przez: 4ary 17-10-2007 00:00 ] To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
Nenna1 | Post #2 Ocena: 0 2007-10-16 23:39 (18 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-05-2007 Skąd: London - Harrow |
Ach..super,naprawde sie rozczulilam...
Szukalam mojej ulubionej piosenki ale znalazlam nieoryginalne wykonanie.. szkoda A moze Ty poszukasz "Zamiast" Edyty Geppert ? Bylabym wdzieczna,moze innym tez sie spodoba? ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "
|
4ary | Post #3 Ocena: 0 2007-10-16 23:59 (18 lat temu) |
Konto usunięte |
Niestety znalazlem tylko wersje bez obrazu
Edyta Geppert - Zamiast [ Ostatnio edytowany przez: 4ary 18-08-2008 18:52 ] To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
Nenna1 | Post #4 Ocena: 0 2007-10-17 00:02 (18 lat temu) |
Moze byc i tak ,przynajmiej skupimy sie na sluchaniu
![]() [ Ostatnio edytowany przez: nenna1 17-10-2007 00:04 ] ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
|
Anette | Post #5 Ocena: 0 2007-10-17 08:37 (18 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2007 |
milo...melancholijnie..
jedna z moich ulubionych piosenek jest "Bedziesz moja Pania" Grechuty-taki sen o milosci.. niestety 3 letnie dziecko jest lepsze w obsludze komputera,wiec nie umiem jej tu zamiescic,hihi pozdrawiam milosnikow muzyki! |
|
|
Nenna1 | Post #6 Ocena: 0 2007-10-17 09:09 (18 lat temu) |
Udalo mi sie znalezc Twoja piosenke.Nie moglam jej wrzucic ale ktos mi chyba pomogl.Dziekuje , pozdrawiam - Nenna
[ Ostatnio edytowany przez: nenna1 17-10-2007 10:54 ] ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
|
marcheweczka | Post #7 Ocena: 0 2007-10-17 09:14 (18 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
A JA MAM COS TAKIEGO,JESLI JUZ JESTESMY PRZY MELANCHOLII,OSOBISCIE UWIELBIAM TA PIOSENKE
- List do Boga G D C D e h C D Drogi Boże, piszę kilka słów Innym razem napiszę więcej Na początku życzę Ci wszystkiego dobrego I pozdrawiam Cię najgoręcej Tak się jakoś złożyło, że nie miałem okazji Podziękował za list coś mi przysłał Miałem wiele pracy, wiele nauki Także piszę dopiero teraz. Ref.: U mnie wszystko jak dawniej Tylko jeden samobójca więcej Tylko jedna znów rodzina rozbita Tylko życie pędzi coraz prędzej. Gdzieś tam obok rozbił się samolot Trochę dalej trzęsła się ziemia. Kiedy patrzę na to wszystko Tak jak dziś, tak jak dziś. Tak w ogóle to przepraszam Cię bardzo Za to, że tak długo milczałem, Lecz dopiero teraz zaczynam doceniać Biblię, która mi przysłałeś. Tak niedawno odszedł ode mnie przyjaciel, Z którym tak wiele mnie łączyło I dopiero teraz zaczynam rozumieć, Czym jest życie i prawdziwa miłość. Ref.: U mnie wszystko jak dawniej... [i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|
marcheweczka | Post #8 Ocena: 0 2007-10-17 10:07 (18 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
No to cos jeszcze ode mnie dla was
Windą do nieba Mój piękny panie raz zobaczony w technicolorze Piszę do pana ostatni list Już mi lusterko z tym pana zdjęcie też nie pomoże Pora mi dzisiaj do ślubu iść Mój piękny panie ja go nie kocham, taka jest prawda Pan główną rolę gra w każdym śnie Ale dziewczyna przez świat nie może iść całkiem sama Życie jest życiem pan przecież wie Już mi niosą suknię z welonem Już Cyganie czekają z muzyką Koń do taktu zamiata ogonem Mendelssohnem stukają kopyta Jeszcze ryżem sypną na szczęście Gości tłum coś fałszywie odśpiewa Złoty krążek mi wcisną na rękę I powiozą mnie windą do nieba (3x) Mój piękny panie z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć Więc nie mógł mi się pan przyśnić dziś I tak odchodzę bez pożegnania jakby znienacka Ktoś między nami zatrzasnął drzwi Już mi niosą... [i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|
Anette | Post #9 Ocena: 0 2007-10-17 10:42 (18 lat temu) |
chociaz sobie posluchalam!
![]() ...bede z toba tanczyc,bajki opowiadac,slonce z pomaranczy w twoje dlonie wkladac... piekne!moj sen sie spelnil ![]() |
Anette | Post #10 Ocena: 0 2007-10-17 10:58 (18 lat temu) |
ja tez dziekuje Tobie Nena i komus!
![]() |