MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

NIE OTWIERAJ TEGO POSTU!!!!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8216 z 8230 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8215 | 8216 | 8217 ... 8228 | 8229 | 8230 ] - Skocz do strony

Str 8216 z 8230

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2018-09-09 13:55:11 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-09 13:27:59, galadriel napisał(a):
Pozrtebuje kogos kto sie zna na ogrodach. Albo porady. No wiec czego bede potrzebowac. Tzrab krzoki poprzycinac chyba, albo wywalic. Wywalic z donicy jedno drzewko (yuka chyba to byla) bo zmarla. Zapomnialam podlewac, myslalam, ze jak jest na dworzem, to deszcze podleja.

Musze zaczac ogarniac ten ogrod. Chyba chwasty trzeba powyrywac tez. To rekoma w rekawicach, tyle pamietam. A d yuki to lopate usz kupic tak? I nozyce takie spejalne, jak to sie tam nazywa, do tych krzokow.

Bylo by prosciej, gdyby mozna tyu wrzycac fotki prosto z komorki jak na inta i fb: ? to bym pokazala o co chodzi. A najlepiej namiary na ogrodnika. Wole zpalcic i niech zrobi porzadnie.

Tez mi sie wydaje ze ogrodnik bedzie lepszym wyjsciem jak czytam :)
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kksiezniczka

Post #2 Ocena: 0

2018-09-09 14:55:24 (7 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Cytat:

2018-09-09 13:55:11, KatyD napisał(a):
Cytat:

2018-09-09 13:27:59, galadriel napisał(a):
Pozrtebuje kogos kto sie zna na ogrodach. Albo porady. No wiec czego bede potrzebowac. Tzrab krzoki poprzycinac chyba, albo wywalic. Wywalic z donicy jedno drzewko (yuka chyba to byla) bo zmarla. Zapomnialam podlewac, myslalam, ze jak jest na dworzem, to deszcze podleja.

Musze zaczac ogarniac ten ogrod. Chyba chwasty trzeba powyrywac tez. To rekoma w rekawicach, tyle pamietam. A d yuki to lopate usz kupic tak? I nozyce takie spejalne, jak to sie tam nazywa, do tych krzokow.

Bylo by prosciej, gdyby mozna tyu wrzycac fotki prosto z komorki jak na inta i fb: ? to bym pokazala o co chodzi. A najlepiej namiary na ogrodnika. Wole zpalcic i niech zrobi porzadnie.

Tez mi sie wydaje ze ogrodnik bedzie lepszym wyjsciem jak czytam :)

Taki seksowny... bez koszulki np... Zrobi ogródek a i popatrzeć będzie na co :-8
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2018-09-09 15:57:01 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Moj znajomy Irlandczyk co sie zajmuje ogrodami siedzi w apace aktualnie niestety: /

No jak, mowiecie, ze sprawiam wrazenie, ze sie do tego nie nadaje*DONT_KNOW* ?

:-]
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2018-09-09 17:10:29 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-09 15:57:01, galadriel napisał(a):
Moj znajomy Irlandczyk co sie zajmuje ogrodami siedzi w apace aktualnie niestety: /

No coz, chyba chwasty, to rekami w rekawicach - troche sprawiasz wrazenie nowej w tym temacie :) Oczywiscie wszystko zawsze trzeba zaczac kiedys od zera ale mysle ze warto wziac platna pomoc a pozniej juz utrzymywac i moze przeksztalcac. :) Bedzie Ci latwiej.

Niektorzy ogrodnicy potrafia czynic cuda, wydaje mi sie :)

Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2018-09-09 20:16:02 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-09 17:10:29, KatyD napisał(a):
Cytat:

2018-09-09 15:57:01, galadriel napisał(a):

No coz, chyba chwasty, to rekami w rekawicach - troche sprawiasz wrazenie nowej w tym temacie :) Oczywiscie wszystko zawsze trzeba zaczac kiedys od zera ale mysle ze warto wziac platna pomoc a pozniej juz utrzymywac i moze przeksztalcac. :) Bedzie Ci latwiej.

Niektorzy ogrodnicy potrafia czynic cuda, wydaje mi sie :)

Ja "jak zwykle" ostatnio tu po kolacji troche wiecej popisac. Mam nadzieje ze nie ubodlo Twojej ambicji ze jestes w czyms chyba zielona Gal :) Mam taka jedna kolezanke ktora czulaby sie urazona. :-]

Tak, chwasty rekami i rzeczywiscie w rekawicach bo bardzo sie niszcza, ale jesli ziemia byla juz dawno nie ruszana i jest zbita i twarda to pewnie tymi rekami duzo nie zdzialasz przy odchwaszczaniu bo korzenie nie wyjda tylko lodygi sie urwa nad ziemia tak przypuszczam i nie bedzie to idealny efekt. W polsce zawsze w sklepach ogrodniczych byly motyczki albo takie pazurki do spulchniania ziemi ale tutaj nawet nie wiedzialabym jak to nazwac. Zagospodarowanie zapuszczonego ogrodu to ciezka praca choc nie wiem jaka masz powierzchnie. :)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2018-09-09 21:16:49 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Tez nie wiem: D tam z boku sa tylko te busze do ogarniecia z jednej strony plotu, ale ze nie chce mi sie w tym grzebac, to chyba poczekam na ogrodnika. Potraktowalabym randapem, ale boje sie o koty.

Nie, ja tam lubie sie nie znac i wyslugiwac innymi:-8 do gotowania tak samo zdolna jestem jak do ogrodu; ) Takin a piss w skrocie: D ; )

edit: tak, kojarze te pazurki: )

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 09-09-2018 21:17 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #7 Ocena: 0

2018-09-09 21:26:50 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Jak znajdziecie tego seksownego ogrodnika to go wyslac do mnie prosze

I malarza i stolarza tez ;-)

Troche sie tego u mnie nazbieralo
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2018-09-09 21:40:30 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Dobra. Tymczasem wszystkie kosci czuje. Dalej, niech sie to cholerstwo skonczy juz. Moze vodka czy cos? :D ; )

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2018-09-10 15:13:44 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Zapraszam do siebie na kieliszek ;-) ale ogrodnika musisz przyprowadzic
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #10 Ocena: 0

2018-09-11 08:26:52 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

chetnych na wodke brak czy ogrodnikow juz nie ma ?
milego dnia wszystkim

Do góry stronyOffline

Strona 8216 z 8230 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8215 | 8216 | 8217 ... 8228 | 8229 | 8230 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,