MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

NIE OTWIERAJ TEGO POSTU!!!!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8196 z 8230 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8195 | 8196 | 8197 ... 8228 | 8229 | 8230 ] - Skocz do strony

Str 8196 z 8230

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2017-10-09 13:41:22 (8 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

dlatego mi sie marzy I- robot

Ja kawke pije a on sobie odkurza sam. Moja siostra ma I zadowolona - ale ona ma male mieszkanko a ja dwupietrowy dom I psa co nienawidzi odkurzacza wlaczonego
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Melanija

Post #2 Ocena: 0

2017-10-09 15:40:33 (8 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

No ja też mam dwupiętrowy, na dole jest drewno i kafelki, na górze wykładziny, robot daje sobie świetnie radę z zasierściuchowanymi carpetami, schody odkurzam takim małym ręcznym, później wstawię fotkę ;-) bo już na mnie czas ...
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

ZlotaBabka

Post #3 Ocena: 0

2017-10-09 15:43:28 (8 lat temu)

ZlotaBabka

Kobieta

Z nami od: 25-07-2017

A ciuchy dzieciakow z podlogi tez zbiera , bo juz sily nie mam na tych moich nastolatkow:-/

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2017-10-09 17:00:06 (8 lat temu)

littleflower

Kobieta

Zlota babka - na ciuchy z podlogi jest tak zwany - Friday - pocket money.

Moje nastolatki maja system kar I nagrodzen - kazdy dzien I obowiazek ma swoja wartosc - pod koniec tygodnia sumujemy ile dziecko zarobilo I placimy . Jesli czegos nie zrobilo to nie bedzie mialo zaplacone

Nie daje im pieniedzy od tak sobie - musza zasluzyc - z tych pieniedzy musza oplacac sobie wyjscia extra np do kina , z kolezankami do Mc Donald czy Starbuck lub prezenty,

U mnie dziala bo starsza czesto dopytuje co moze extra w domu zrobic bo potrzebuje wiecej kasy.

Melanija - jaki model I-Robot masz? ja mam panele wszedzie I na gorze I na dole - najgorsze nasze utrapienie to siersc psa, z tego powodu tez byla wymiana wykladzin na panele wszedzie.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #5 Ocena: 0

2017-10-09 18:03:54 (8 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2017-10-09 13:41:22, littleflower napisał(a):
dlatego mi sie marzy I- robot

Ja kawke pije a on sobie odkurza sam. Moja siostra ma I zadowolona - ale ona ma male mieszkanko a ja dwupietrowy dom I psa co nienawidzi odkurzacza wlaczonego

Mój pies bardzo polubił I robota. Leżał sobie i wodzil za nim wzrokiem.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #6 Ocena: 0

2017-10-09 18:13:06 (8 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Cytat:

2017-10-09 15:43:28, ZlotaBabka napisał(a):
A ciuchy dzieciakow z podlogi tez zbiera , bo juz sily nie mam na tych moich nastolatkow:-/

Pozbieraj i zapakuj gdzies, gdzie nie znajda?
I do ubrania bedzie szkolny mundurek badz jedna/dwie zmiany ubran ;).
Wtedy latwiej ogarnac szafy.
A wytlumaczysz, ze przechodzisz na zen w ramach ich postepowania i regul porzadku :).

Do góry stronyOffline

ZlotaBabka

Post #7 Ocena: 0

2017-10-09 19:12:48 (8 lat temu)

ZlotaBabka

Kobieta

Z nami od: 25-07-2017

Cytat:

2017-10-09 18:13:06, karjo1 napisał(a):
Cytat:

2017-10-09 15:43:28, ZlotaBabka napisał(a):

Pozbieraj i zapakuj gdzies, gdzie nie znajda?
I do ubrania bedzie szkolny mundurek badz jedna/dwie zmiany ubran ;).
Wtedy latwiej ogarnac szafy.
A wytlumaczysz, ze przechodzisz na zen w ramach ich postepowania i regul porzadku :).

Byly tygodnie - co znalazlam na podlodze wedrowalo za okno do ogrodka, nie skutkowalo, kary zabieranie tabletow, telefonow, nie skutkuje, zakaz spotykania sie nie skutkuje.
A staremu 18 latkowi jak zabiore telefon, sila , wysmieje mnie , nagrody pieniezne ha on sam juz zarabia na siebie.

Chyba musza z tego poprostu wyrosnac.
Stary nastolatek to jak koledzy msja przyjsc to blysk jest w pokoju, czyli jak chce to moze,tylko szkoda ze daleko mieszkamy, moze czsciej by przychodzili.
A mloda jak cos chce to salon , kuchnie na blysk posprzata, ale problem z jej pokojem, pokoj 1,5x2,5 a ona czuje sie jakby miala caly zamek wysprzatac

[ Ostatnio edytowany przez: ZlotaBabka 09-10-2017 19:14 ]

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #8 Ocena: 0

2017-10-09 22:49:09 (8 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Wiecie co mnie to normalnie wstyd za moich :-o - ale mam miekkom du... jak się odważę to wkleję zdjęcie z pokoju ;-) normalnie patologia!

LF mam ostatni model z kamerką :-) on ma już ulepszone te szczotki i zbiera sierść jak znalazł. Mój kot na widok każdego odkurzacza wiał gdzie tylko nogi poniosą - najczęściej biedna za łóżko w sypialni, nie mam pojęcia jakim sposobem, bo miejsca tam jak na lekarstwo.

Obrazek
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2017-10-10 07:53:08 (8 lat temu)

littleflower

Kobieta

Moj pies nie tylko szczeka ( a to duzy pies hysky z owczarkiem niemieckim zmieszany) ale do tego sie rzuca I gryzie odkurzacze jak tylko jest wlaczony. Ta fobia jest tylko na odkurzacze, inne urzadzenia w domu mu nie przeszkadzaja.

ciekawe czy mozan gdzies kupic na probe taki robot - oddac gdyby nie zdal egazminu ? Ja moge tak wlasnie kupowac w Costco z tym ze tychj odkurzaczy jeszcze tam nie maja.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2017-10-10 14:46:18 (8 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Na te klaki tylko James Industrial dzialal u mnie, to kupilam:

Obrazek

a teraz sie przenosze obok na chate bez dywanow. Poddalam sie:-]

Koty natomisat wyladuja na dworze. Tak na poprzedniej chacie spedzaly wiekszosc czasu. A odkad sie zrobily kotami domowymi to jeden wielki kudel na dywanach. Mam dosc:-]
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 8196 z 8230 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8195 | 8196 | 8197 ... 8228 | 8229 | 8230 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,