Jestem za pomaganiem ale z glowa, pomoc komus kto naprawde tego potrzebuje i potrafi udowodnic i komus kto te pomoc doceni i wykorzysta jak powinna byc wykorzystana.
Str 8167 z 8230 |
|
---|---|
littleflower | Post #1 Ocena: 0 2016-12-16 19:56:10 (9 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Na FB jest temat p.Artura Kujawskiego - szuka on pomocy gdzie sie da. Pomyslalam ze zanim pomoge to troche poszperam o nim, dostalam sprzeczne informacje, Chlopak prosi o jedzenie, mieszka w ruinie a ma samochod i tym podobne, jest chory co prawda ale mysle ze swoja choroba zaslania sie zeby od ludzi tylko dostawac. Napisalam swoje spostrzezenia na forum ale ludzie mnie zlinczowali ze jak moge byc bez serca i wogole epitety ze chyba nawet moj ex moglby sie od nich uczyc.
Jestem za pomaganiem ale z glowa, pomoc komus kto naprawde tego potrzebuje i potrafi udowodnic i komus kto te pomoc doceni i wykorzysta jak powinna byc wykorzystana. "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
littleflower | Post #2 Ocena: 0 2016-12-17 18:34:10 (9 lat temu) |
Dzis christmas party z pracy, ide ale co to za zabawa jak tylko moge wode i soki pic. Najgorsze ze zabawa w dobrym i wcale nie najtanszym miejscu, wszystkie alkohole free i do upadlego a ja nie moge nawet glupiego koktajlu. Ale jestem na kilku silnych antybiotykach i ryzykowac nie bede , nie warto.
milej nocki bo ja mam zamiar sie bawic ile wlezie chocby i na trzezwo "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2016-12-17 21:21:25 (9 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Baw sie dobrze mimo wszystko; )
U mnie xmaskowe party pojutrze. A poki co pisanie esejow: / ; ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
littleflower | Post #4 Ocena: 0 2016-12-18 19:51:46 (9 lat temu) |
milego wieczorku
Ja tam Gal zmotywowac ostatnio do nauki sie nie umie "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2016-12-18 21:34:06 (9 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Nie tyle kwestia motywacji, co wyjscia nie ma: ) Trza bylo nabazgrac, to sie nabazgralo. Jak zwykle uczucie jest teraz: ufff...i "a co mi tam, wazne zeby chociaz pass bylo" ; )
No to aby uczynic zadosc tradycji, na dobranoc kolysanka: Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
|
|
littleflower | Post #6 Ocena: 0 2016-12-18 22:07:23 (9 lat temu) |
Gal - kolysanka z Suicide to kojarzy mi troche jak modlitwa terrorysty
![]() "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
gosian | Post #7 Ocena: 0 2016-12-18 23:28:33 (9 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Jakie egzaminy i po nich jakie kwalifikacje dostaje się na studiach medycznych tu w uk ? Czyli od studenta do wykwalifikowanego lekarza. Może ktoś się orientuje w temacie i mi pomoże?
Szukam w necie i wszystko jest ogólnie. A ja potrzebuje szczegółowo krok po kroku. Będę wdzięczna za każdą odpowiedz Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
binus | Post #8 Ocena: 0 2016-12-19 11:21:59 (9 lat temu) |
Z nami od: 20-02-2007 Skąd: Wies |
Hello...
|
littleflower | Post #9 Ocena: 0 2016-12-19 20:47:27 (9 lat temu) |
Gosian musialabys poprosic o szczegoly na uczelni - tutak kazdy rok dla studenta moze byc inny, zalezy czy studia dzienne, zaoczne , zalezy od kierunki, specjalizacji pewnie tez, praktyk. Moze popatrz na foach medycznych dla studentow
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
littleflower | Post #10 Ocena: 0 2016-12-19 22:10:16 (9 lat temu) |
Wlasnie czytam o tym wypadku w Niemczech i oby to nie byla wina Polaka
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|