Str 8154 z 8230 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2016-10-04 12:54:48 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
littleflower | Post #2 Ocena: 0 2016-10-04 20:11:54 (9 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Hej wszystkim
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Post #3 Ocena: 0 2016-10-05 11:53:19 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2016-10-06 17:23:03 (9 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Heya,
slyszeliscie kiedys, ze zeby kogos poznac, to trzeba wyjsc z domu, do ludzi, itd? No otoz, wcale nie ![]() Daja mi znac wczoraj z agencji, ze babsztyl (wlascicielka) bedzie chate sprzedawac, no i kiedy ktos tam z tej innej agencji moze przyjsc obejrzec. No to ustalilismy date na dzis, i sie kurde zjawil. Niczym jakis xiaze przecudny czy inny rycerz na koniu. No dobra, sliczniusi- mlodziusi manager do spraw diabli wiedza jakich, a jak juz ochlonelam i sie wsciekam na siebie, ze zamiast go zaciagnac do lozka to czesc jak czapka i inne przyzwoite- konwenanse bzdurne, a tu nagle klik i sie okazuje, ze mlody ma ochote sobie popisac. Aha, no bo przynajmniej zdazylismy wymienic numery. No i teraz co mu napisac: natychmiast przyjezdzaj po pracy albo jeszcze teraz, zaraz, i oczywiscie ta koszule, krawat zamien na cos luzniejszego, a najlepiej wogole sie nie ubieraj, zostan w bieliznie albo i bez! No, ale zamiast tego oczywiscie znowu konwenanse i jakas tam gadka- szmatka idiotyczna, e be me, bo to, bo tamto no i koniec koncow czlowiek znow bedzie spal sam. No bo on sie glupio dopytuje, czy ja chce zeby przyjechal. No pewnie, ze chce ale przeciez mu tego nie powiem, sie powinien domyslic przeciez! A teraz to i tak pozamiatane bo caly weekend pracuje: / ![]() No to pod ta sytuacje, dla tych co sie bawic w weekend beda: Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Kierownik_Pocia | Post #5 Ocena: 0 2016-10-06 17:42:11 (9 lat temu) |
Z nami od: 02-10-2015 Skąd: Manchester |
![]() Ludzie są jak oczy widzą innych, siebie nie.
|
|
|
dominikana36 | Post #6 Ocena: 0 2016-10-06 18:19:00 (9 lat temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Galadriel, 15lat chyba skonczylas dawno temu- pisz mu zeby przyjezdzal, dopiero 6.15, zdazy
![]() ![]() ![]() ![]() |
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2016-10-06 18:26:04 (9 lat temu) |
No wiem, spalilam. Za pozno, bo ide na nocke: /
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
kksiezniczka | Post #8 Ocena: 0 2016-10-06 18:28:04 (9 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Cytat: 2016-10-06 17:23:03, galadriel napisał(a): Heya, slyszeliscie kiedys, ze zeby kogos poznac, to trzeba wyjsc z domu, do ludzi, itd? No otoz, wcale nie ![]() Daja mi znac wczoraj z agencji, ze babsztyl (wlascicielka) bedzie chate sprzedawac, no i kiedy ktos tam z tej innej agencji moze przyjsc obejrzec. No to ustalilismy date na dzis, i sie kurde zjawil. Niczym jakis xiaze przecudny czy inny rycerz na koniu. No dobra, sliczniusi- mlodziusi manager do spraw diabli wiedza jakich, a jak juz ochlonelam i sie wsciekam na siebie, ze zamiast go zaciagnac do lozka to czesc jak czapka i inne przyzwoite- konwenanse bzdurne, a tu nagle klik i sie okazuje, ze mlody ma ochote sobie popisac. Aha, no bo przynajmniej zdazylismy wymienic numery. No i teraz co mu napisac: natychmiast przyjezdzaj po pracy albo jeszcze teraz, zaraz, i oczywiscie ta koszule, krawat zamien na cos luzniejszego, a najlepiej wogole sie nie ubieraj, zostan w bieliznie albo i bez! No, ale zamiast tego oczywiscie znowu konwenanse i jakas tam gadka- szmatka idiotyczna, e be me, bo to, bo tamto no i koniec koncow czlowiek znow bedzie spal sam. No bo on sie glupio dopytuje, czy ja chce zeby przyjechal. No pewnie, ze chce ale przeciez mu tego nie powiem, sie powinien domyslic przeciez! A teraz to i tak pozamiatane bo caly weekend pracuje: / ![]() No to pod ta sytuacje, dla tych co sie bawic w weekend beda: Ja sie wczoraj bawiłam... ![]() Oj tam - dzis pospisz sama ( zresztą najlepiej spi się samemu, dlatego i ja do domu zawsze wracam ![]() ![]() I ja bym wolała, żeby przyjechał w koszuli.... Koszule są seksowne... No ale to może tylko jakiś mój fetysz ![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
dominikana36 | Post #9 Ocena: 0 2016-10-06 18:46:02 (9 lat temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Napisz mu zeby przyjechal rano
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2016-10-06 18:55:49 (9 lat temu) |
Z tym sprawdzaniem trzeba bedzie poczekac, bo ja pracuje caly weekend. Non stop: / Z przerwa jedynie na dokarmianie kotow.
Heh...No nic, komu w droge temu wrotki. W tym kraju zwykle jak ktos sie dochlapal managerskiego stolka, to na kreatywnosc mozna liczyc; ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|