MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

NIE OTWIERAJ TEGO POSTU!!!!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8154 z 8230 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8153 | 8154 | 8155 ... 8228 | 8229 | 8230 ] - Skocz do strony

Str 8154 z 8230

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2016-10-04 12:54:48 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

littleflower

Post #2 Ocena: 0

2016-10-04 20:11:54 (9 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Hej wszystkim
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2016-10-05 11:53:19 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2016-10-06 17:23:03 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Heya,

slyszeliscie kiedys, ze zeby kogos poznac, to trzeba wyjsc z domu, do ludzi, itd? No otoz, wcale nie:-]

Daja mi znac wczoraj z agencji, ze babsztyl (wlascicielka) bedzie chate sprzedawac, no i kiedy ktos tam z tej innej agencji moze przyjsc obejrzec. No to ustalilismy date na dzis, i sie kurde zjawil. Niczym jakis xiaze przecudny czy inny rycerz na koniu.

No dobra, sliczniusi- mlodziusi manager do spraw diabli wiedza jakich, a jak juz ochlonelam i sie wsciekam na siebie, ze zamiast go zaciagnac do lozka to czesc jak czapka i inne przyzwoite- konwenanse bzdurne, a tu nagle klik i sie okazuje, ze mlody ma ochote sobie popisac. Aha, no bo przynajmniej zdazylismy wymienic numery.

No i teraz co mu napisac: natychmiast przyjezdzaj po pracy albo jeszcze teraz, zaraz, i oczywiscie ta koszule, krawat zamien na cos luzniejszego, a najlepiej wogole sie nie ubieraj, zostan w bieliznie albo i bez!

No, ale zamiast tego oczywiscie znowu konwenanse i jakas tam gadka- szmatka idiotyczna, e be me, bo to, bo tamto no i koniec koncow czlowiek znow bedzie spal sam.

No bo on sie glupio dopytuje, czy ja chce zeby przyjechal. No pewnie, ze chce ale przeciez mu tego nie powiem, sie powinien domyslic przeciez!

A teraz to i tak pozamiatane bo caly weekend pracuje: /

:-]

No to pod ta sytuacje, dla tych co sie bawic w weekend beda:

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Kierownik_Pocia

Post #5 Ocena: 0

2016-10-06 17:42:11 (9 lat temu)

Kierownik_Pociagu

Mężczyzna

Z nami od: 02-10-2015

:-D
Ludzie są jak oczy widzą innych, siebie nie.

Do góry stronyOffline

dominikana36

Post #6 Ocena: 0

2016-10-06 18:19:00 (9 lat temu)

dominikana36

Kobieta

Z nami od: 21-03-2016

Galadriel, 15lat chyba skonczylas dawno temu- pisz mu zeby przyjezdzal, dopiero 6.15, zdazy :) szkoda czasu na glupoty :) ja bym sie nie wahala:) niestety w zwiazku juz jak na mnie "stazowym" nie mam takich okazji...a brakuje mi "spontanow" ja nie wiem :)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2016-10-06 18:26:04 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

No wiem, spalilam. Za pozno, bo ide na nocke: /

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #8 Ocena: 0

2016-10-06 18:28:04 (9 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Cytat:

2016-10-06 17:23:03, galadriel napisał(a):
Heya,

slyszeliscie kiedys, ze zeby kogos poznac, to trzeba wyjsc z domu, do ludzi, itd? No otoz, wcale nie:-]

Daja mi znac wczoraj z agencji, ze babsztyl (wlascicielka) bedzie chate sprzedawac, no i kiedy ktos tam z tej innej agencji moze przyjsc obejrzec. No to ustalilismy date na dzis, i sie kurde zjawil. Niczym jakis xiaze przecudny czy inny rycerz na koniu.

No dobra, sliczniusi- mlodziusi manager do spraw diabli wiedza jakich, a jak juz ochlonelam i sie wsciekam na siebie, ze zamiast go zaciagnac do lozka to czesc jak czapka i inne przyzwoite- konwenanse bzdurne, a tu nagle klik i sie okazuje, ze mlody ma ochote sobie popisac. Aha, no bo przynajmniej zdazylismy wymienic numery.

No i teraz co mu napisac: natychmiast przyjezdzaj po pracy albo jeszcze teraz, zaraz, i oczywiscie ta koszule, krawat zamien na cos luzniejszego, a najlepiej wogole sie nie ubieraj, zostan w bieliznie albo i bez!

No, ale zamiast tego oczywiscie znowu konwenanse i jakas tam gadka- szmatka idiotyczna, e be me, bo to, bo tamto no i koniec koncow czlowiek znow bedzie spal sam.

No bo on sie glupio dopytuje, czy ja chce zeby przyjechal. No pewnie, ze chce ale przeciez mu tego nie powiem, sie powinien domyslic przeciez!

A teraz to i tak pozamiatane bo caly weekend pracuje: /

:-]

No to pod ta sytuacje, dla tych co sie bawic w weekend beda:

Ja sie wczoraj bawiłam... :-) W weekend nie będę, ale co tam.

Oj tam - dzis pospisz sama ( zresztą najlepiej spi się samemu, dlatego i ja do domu zawsze wracam:-] ) I musisz mu napisać, że chcesz zeby przyjechał, no!!! Bo weź tu się domyśl. To facet jest przecież :-8 Zreszta racja - dopiero po 18 jest. Młoda godzina i wszystko może się zdarzyć.

I ja bym wolała, żeby przyjechał w koszuli.... Koszule są seksowne... No ale to może tylko jakiś mój fetysz:-)
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

dominikana36

Post #9 Ocena: 0

2016-10-06 18:46:02 (9 lat temu)

dominikana36

Kobieta

Z nami od: 21-03-2016

Napisz mu zeby przyjechal rano :) na samym poczatku naszego zwiazku moj czasem jechal 50 mil o 5 rano wlasnie, zeby byc "na miejscu" jak konczylam nocke :) a na 10 rano wracal do pracy :) mielismy z 2.5 godziny ale to byl na prawde "quality time" :) poza tym sprawdzisz od razu czy p.manager lubi wyzwania I ma wyobraznie niestandardowa. Nie ma nic gorszego niz chlop bez wyobrazni :)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2016-10-06 18:55:49 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z tym sprawdzaniem trzeba bedzie poczekac, bo ja pracuje caly weekend. Non stop: / Z przerwa jedynie na dokarmianie kotow.

Heh...No nic, komu w droge temu wrotki.

W tym kraju zwykle jak ktos sie dochlapal managerskiego stolka, to na kreatywnosc mozna liczyc; )

Do góry stronyOffline

Strona 8154 z 8230 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8153 | 8154 | 8155 ... 8228 | 8229 | 8230 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,