2023-01-28 09:34:14, cris82 napisał(a): jest to klasyczne polowanie na czarownice przez wielbicieli korony
Wedlug badan Ipsos wiekszosc Australijczykow jest za zniesieniem u nich monarchii ale notowania Harrego sa tam jeszcze nizsze niz Karola.
Natomiast w UK rzeczywiscie wiekszosc zwolennikow Harrego to osoby opowiadajace sie za zniesieniem monarchii, ktore po prostu maja nadzieje ze on do tego sie przyczyni.
mowa oczywiscie o ultrafanach korony ktorzy maja na tyle otwarte umysly zeby jednak najpierw posluchac co zainteresowani maja do powiedzenia a nastepnie wyrazic swoja opinie a nie na odwrot
a po obejrzeniu serialu widza ze wieszanie na nich psow jest malo uzasadnione i niepowazne i dziecinne o czym przekonal sie sam clarkson
to wszystko kojarzy sie mi z sytuacja gdzie w malzenstwie dochodzi do rozwodu a kochajacy swoje dzieci ojciec jest po zlosci pozbawiony przez swoja byla zone mozliwosci widywania swoich dzieci
-za kare
tylko dlatego ze milosc sie skonczyla- on mial juz dosc zycia na pokaz robienia tego co ona i obcy ludzie by chcieli nie majac prawa do wlasnego zdania
byla pokusa ale na pewno tez nie byla to prosta decyzja odejsc z tej rodziny/ukladu
z grubsza jak sie mysli o celebrytach aktorach to wiadomo zadzieraja nosa po obejrzeniu tego serialu widac ze ta meghan to jest fajna ciepla babeczka i to nie jest zasluga jej zdolnosci aktorskich a przede wszystkim faktu ze wiodla skromne zycie zanim sama zapracowala na swoj sukces takie cos sie ceni
A tak serio, naprawdę obejrzyj coś, przeczytaj, zanim się wypowiesz.
"Cos"? Na pewno czytasz i ogladasz wiecej ode mnie, to sie czuje, ale wyobraz sobie ze nawet ja ogladalam taka gwiazde jak Harrego w wywiadach promujacych ksiazke Spare wiec jednak chyba nabylam prawo wypowiadania sie.
A tymczasem…
“And Kinsey Schofield of the To Di For podcast warned Harry & Meghan should “go home” to the UK as she spoke to GB News after a damning poll showed how public opinion of the couple had turned.
She said: “I’m going to tell you something you do not want to hear: here in the States the conversation is Harry and Meghan need to apologise and they need to move back to the UK. That is literally what we’re saying here in America, that they need to move back to the UK. I know that that’s the last thing Brits want, so I apologise for bringing you that information.”
Jeszcze nikt nie napisał o starszej kobiecie ,z która Harry stracił dziewictwo? On miał 17 lat, ona 19. Czyli starsza, ale forma przekazu sugeruje , ze była przynajmniej dziesięć lat starsza. Ta pani jest młodsza od jego żony.
2023-02-08 08:53:31, Turefu napisał(a): Jeszcze nikt nie napisał o starszej kobiecie ,z która Harry stracił dziewictwo? On miał 17 lat, ona 19. Czyli starsza, ale forma przekazu sugeruje , ze była przynajmniej dziesięć lat starsza. Ta pani jest młodsza od jego żony.
Turefu, no wlasnie jak zwykle nie wiadomo co jest prawda, czy ta nastolatka czy jednak byla moze wczesniej starsza pani.
Niektorym nie przeszkadza czy cos jest prawda czy nie. Ja ogladalam ich pierwszy slynny wywiad gdzie opowiadali ze prawdziwego slubu udzielil im arcybiskup w przeddzien uroczystosci ktora byla tylko na pokaz. A arcybiskup pozniej w swoim wywiadzie skomentowal ze to byloby sprzeczne z prawem koscielnym. Ja nigdy juz nie uwierze w ich opowiesci ale sa tacy ktorym wszystko jedno jakie sa fakty.
Prawda jest pośrodku.
Niektórym nie przeszkadza po której stronie środka jest ten środek, bez względu na to jakie są czy jakie były fakty. Książkę pewnie kupię, inni kupują Daily Mail i biznes royalsowy się kręci.
Nie o to w tym wszystkim chodzi???