MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Książę Harry,czyli "Dirty Harry" w pełnej krasie.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 8 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SweetLiar

Post #1 Ocena: 0

2023-01-27 23:22:23 (2 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2023-01-27 22:27:15, CuriousCatAlive napisał(a):
Kto wie co znaczy inna, moge tylko zgadywac ze po przeczytaniu moze doszedl do wniosku ze Harry ofiara byl bo Brytyjczycy to dranie

A co jeśli w istocie tak właśnie jest? Nie twierdzę, że jest, ale jeśli ta książka zasiewa komuś jakąś wątpliwość, podważa dotychczas obowiązujący porządek rzeczy, to co za różnica czy ta osoba mieszka w małym mieście w Stanach, dużym w Australii czy na francuskiej lub angielskiej wsi???

Tego się ktoś boi, innego niż jeden, obowiązujący punkt widzenia? To słaby strasznie ten ktoś jest.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

CuriousCatAlive

Post #2 Ocena: 0

2023-01-27 23:54:41 (2 lata temu)

CuriousCatAlive

Konto usunięte

Troche sie musialam naszukac na Facebooku zeby znow o Harrym znalezc ale juz mam kilka komentarzy na zagadke.

Z jakich krajow sa te komentarze?

1. The price of the book at half price before it was released just goes to show that Harry is only half the prince he thinks he is. I'm glad that he doesn't have another brother or sister as he would be able to write a book on being a Middle child.
/D.P./

2. Loved the book Harry ❤ ur brother and his wife have acted very despicably.....
/A.K./

3. Meghan is an expensive wife. She won't give up the money easily. To me though it's tainted money. They have proved that the only way they can make any money is through selling his family.
/C.H./

4. Harry was treated as if he had no value as a spare for the monarchy...now he is making those guilty pay!
/M.W./

5. Whatever the truth, damage done, spouting off about personal times about his family, absolutely no need to do this, knowing perfectly well that William and his father can't nor will answer back, it's one sided and pointless so he looks squeaky clean all round he needs to be quiet now, on another note he has upset a lot of people with his truth that has been proven not true and that's nothing to do with family
/R.C./

"Curiosity killed the cat", they say.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #3 Ocena: 0

2023-01-28 00:06:33 (2 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Cytat:

2023-01-27 23:54:41, CuriousCatAlive napisał(a):
Troche sie musialam naszukac na Facebooku zeby znow o Harrym znalezc ale juz mam kilka komentarzy na zagadke.

Z jakich krajow sa te komentarze?

A ma to jakieś znaczenie?
Może z krajów postkolonialnych? Zgadłam?

I znów, ma to jakieś znaczenie?
Może część osób się z nią identyfikuje, a inna część z tego samego powodu nienawidzi.
Czynnik rasowy, o którym mówił Harry, jakby nie spojrzeć.

I jeszcze jedno. Według śledztwa Twittera 80% hejtu wygenerowanego w stronę Megan wylała się z niespełna 83 powiązanych że sobą na Twitterze kont. Ile milionów użytkowników ma Twitter?
Przypadek?
Możliwe, ale mało prawdopodobny.
Mówimy o jednej z najpotężniejszych rodzin na świecie. Tu jest mało przypadków.

Do góry stronyOffline

CuriousCatAlive

Post #4 Ocena: 0

2023-01-28 00:11:25 (2 lata temu)

CuriousCatAlive

Konto usunięte

Cytat:

Może z krajów postkolonialnych?

Tak.

Cztery na piec tych komentarzy to z dawnych kolonii.

[ Ostatnio edytowany przez: CuriousCatAlive 28-01-2023 00:13 ]

Do góry stronyOffline

CuriousCatAlive

Post #5 Ocena: 0

2023-01-28 00:25:49 (2 lata temu)

CuriousCatAlive

Konto usunięte

Cytat:

2023-01-28 00:06:33, SweetLiar napisał(a):

Może część osób się z nią identyfikuje, a inna część z tego samego powodu nienawidzi.
Czynnik rasowy, o którym mówił Harry

Rzeczywiscie jedna z tych pieciu osob ma ciemniejszy odcien skory, i to jest komentarz przychylny Harry'emu.

Myslisz ze go popiera za to tylko ze ma ciemnoskora tesciowa? Mozliwe.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #6 Ocena: 0

2023-01-28 01:17:37 (2 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Cytat:

2023-01-28 00:25:49, CuriousCatAlive napisał(a):
Myslisz ze go popiera za to tylko ze ma ciemnoskora tesciowa? Mozliwe.

Obejrzyj serial, a przekonasz się, że to nie ja tak myślę i właściwie to nie ma znaczenia co ja o tym myślę bo mam wrażenie, że rozmawiamy o ciastku, które jedno z nas spróbowało, a drugie widziało tylko na zdjęciu.
Poza tym nie dodawaj postu pod postem.
A tak serio, naprawdę obejrzyj coś, przeczytaj, zanim się wypowiesz.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #7 Ocena: 0

2023-01-28 08:21:48 (2 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Haha jakie podchody

Akurat babka która napisała "mój" komentarz była na avatarku biała jak snieg pomyślałem że to pewnie angielka

Teraz się okazuje że miałem myśleć że była kolorowa i z byłej koloni 😁

To były komentarze pod angielskim brukowcem wiekszosc wypowiadających się była biała z angielskimi nazwiskami pewnie sami Anglicy
: )) I tak jak pisałem wcześniej większość to były przychylne komentarze

Do góry stronyOffline

CuriousCatAlive

Post #8 Ocena: 0

2023-01-28 09:04:08 (2 lata temu)

CuriousCatAlive

Konto usunięte

Cytat:

2023-01-28 08:21:48, cris82 napisał(a):
Haha jakie podchody

Akurat babka która napisała "mój" komentarz była na avatarku biała jak snieg pomyślałem że to pewnie angielka

Teraz się okazuje że miałem myśleć że była kolorowa i z byłej koloni 😁

To były komentarze pod angielskim brukowcem wiekszosc wypowiadających się była biała z angielskimi nazwiskami pewnie sami Anglicy
: )) I tak jak pisałem wcześniej większość to były przychylne komentarze

No wlasnie o to mi chodzi ze w internecie jesli ktos pisze po angielsku to nie koniecznie jest Anglikiem i niekoniecznie jego opinia jest opinia Brytyjczyka o ktora w pierwszym wpisie tego watku pytal uzytkownik Unreal.

Moje komentarze to dwa negatywne z Australii oraz jeden negatywny ze Szkocji (jedyna Brytyjka tutaj, reszta postkolonialna) a takze dwa pozytywne z USA.
I wlasnie mysle ze te ogromy entuzjastycznych komentarzy byly prawdopodobnie glownie z USA a nie z Wielkiej Brytanii.

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #9 Ocena: 0

2023-01-28 09:11:29 (2 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

E tam.
Co zrobi, jak mu to malzensto padnie?
Albo jeszcze inaczej, jak mu wizy nie przedluza?

“US immigration rules state that an individual's “current and/or past actions, such as drug or criminal activities . . . may make the applicant ineligible for a visa”.

The couple moved to California in 2020 which means that their visa could get expired this year while the renewal could be impacted by Harry’s admission of having taken drugs.”

Good character juz odpada.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2023-01-28 09:34:14 (2 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

nie zgadzam sie z twoja teoria panna specjalnie zwrocilem uwage na nazewiska i kolor skory i zauwazylem cos zupelnie innego

jest to klasyczne polowanie na czarownice przez wielbicieli korony nie obejrza nie posluchaja ale swoje wiedza

widocznie lepszym zrodlem informacji jest masowa prasa od samych zainteresowanych

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,