Str 2 z 8 |
|
---|---|
admiralbibol | Post #1 Ocena: 0 2021-07-28 08:20:25 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Dlubanie w nosie kasjera w Tesco tez by Ci zatem nie przeszkadzalo ?
![]() Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
Wembley27 | Post #2 Ocena: 0 2021-07-28 08:34:32 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
U nas jest jedną kobieta
Która chodzi w piżamie ale zaklada jeszcze kalosze Ja raz wyskoczyłam na dół do sklepu W kusej koszulce co zakrywała tylko p...e |
ZlotaPerla1 | Post #3 Ocena: +1 2021-07-28 08:54:08 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
To w sumie nie tylko dotyczy UK - Dziwi mnie MANIA byle jakich tatuaży - na byle zrobić, byle był, zwłaszcza u młodych dziewczyn i kolczyki na twarzy. Był temat osobny o tym
![]() Zapach "palonej trawy" wszędzie powszechny. Zostawianie syfu po sobie wszędzie - ale jak bym osobiście nie była tu na polskim seansie w kinie i nie zobaczyła co Polacy potrafią to bym też nie uwierzyła. Zagrzybienie w lokalach i brak walki z tym. Warunki w pubach, brudne stoliki, brudne wykładziny - nikt zdaje się tym nie przejmować. Niektóre puby jak by przenieść do Pl. miały by 5 min. od sanepidu na zamknięcie. A ostatnio, ale to już może nie na ten temat, zdziwiło mnie, że państwo płaci 500f na głowę za 10 dni izolacji dla osób o "niskich dochodach", a normalny ciężko pracujący człowiek jak zwykle dostaje po ...e. Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Richmond | Post #4 Ocena: 0 2021-07-28 09:00:30 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Mnie nic nie dziwi. Co najwyzej niektore rzeczy uwazam za zenujace, ohydne, bez smaku, itp.
Carpe diem.
|
Wembley27 | Post #5 Ocena: 0 2021-07-28 09:10:54 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Złota nie przejmuj się moi sąsiedzi wogule nie pracują
On jak i ona A co mi się podoba System edukacyjny Ze wszystkie dzieci chodzą do tej samej szkoly Ze wszystkie dzieci są przepuszczane do następnej klasy A jak dziecko ma problemy z nauką ma pomoc że szkoly... |
|
|
gosian | Post #6 Ocena: 0 2021-07-28 09:22:26 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Cytat: 2021-07-28 06:40:51, daavid napisał(a): Mi się podoba w tym chodzeniu w piżamie do sklepu nie sam strój, ale to że każdy robi co chce i nie przejmuje się tym co ludzie powiedzą. Nie wyszłabym nigdy w pidżamie do sklepu, nie ważne czy on jest dwa kroki od domu czy nie. I nie chodzi tu o to co ludzie powiedzą, tylko pidżamę traktuję jako coś intymnego. Tak samo jak w ubraniu nie położę się spać. Ale ja to dziwna jestem ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2021-07-28 09:30:24 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Niewatpliwie zaskakujacym bylo, ze mozna nie pracowac i dac rade sie utrzymac z systemu socjalnego.
Wembley, nie wszystkie dzieci chodza do tej samej szkoly, ta pomoc w nauce tez roznie wyglada. Akurat system edukacyjny nie jest taki dobry. Daje duze mozliwosci, ale wielu rozleniwia i produkuje masowo youtuberow itp. Zaskoczyl mnie wolny wybor dawany dzieciakom ( od podstawowki), czy chca robic testy zaliczeniowe czy nie, przeciez i tak nie powtorza roku. |
Wembley27 | Post #8 Ocena: 0 2021-07-28 09:43:53 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Bo teraz moda jest na youtuberow
A to można nie chcieć robić testow ? Pierwsze słyszę....mi szkola wysyla emaila ze od tego dnia do tego dnia będą np.testy Nikt się nie sprzeciwia Mojej koleżanki syn jest poniżej normalnej formy edukacyjnej I w szkole ma osobny tok nauczania Bo nie daje rady ogarnąć niskiego levelu |
karjo1 | Post #9 Ocena: 0 2021-07-28 10:02:35 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Niektore placowki wysylaja info, wiele nie ma takiej potrzeby.
Przy czym nie maja ani mozliwosci ani potrzeby, by wypracowac zaangazowanie u uczniow. Metoda prob, na jakim poziomie dziecku chce sie uczyc. Jesli nie ogarnia ogolnego, to schodzi sie coraz nizej i nizej, w koncu dochodzi do polecenia: to narysuj kwiatka, drzewko itp. Ten osobny tok nauczania, to slepy zaulek. Zaproponuj kolezance, by we wlasnym zakresie popracowala z synem. |
Wembley27 | Post #10 Ocena: 0 2021-07-28 10:07:12 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Hmmm
Ona probowala wszystkiego Cały czas pomaga Ale ja mowie ze przeciez syn chodzi do szkoly to on powinien się postarać A nie mieć w....ne na wszystko Bo mama zrobi prace domowa To mama przypilnuje wszystkiego Pytam się kto w high school od września będzie lekcje odrabiać? Mama ? Jak syn palcem nie kiwnie albo zapomnij |