Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Ogólne » Poszukiwany polski instruktor prawa ja...

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Ogólne" opiekują się: _Steve_, Richmond

Strona główna » Ogólne » Poszukiwany polski instruktor prawa jazdy w Londynie

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 1)
Gosiak30

Post #1

2007-02-22 22:20 (2 lata temu)

Gosiak30

Z nami od: 22-02-2007

Chce zrobic sobie prawo jazdy w Londynie. Pomimo calkiem dobrej znajomosci angielskiego, mam pewne obawy czy zrozumiem Anglika koncentrujac sie za kolkiem :) Mam wiec pytanie: Czy spotkal sie ktos z instruktorem jazdy mowiacym po polsku? :) Jesli tak, prosze o podanie kontaktu

Przeczytalam ostatnio na Goniec.com, o panu Waldemarze Kaminskim - polskim istruktorze jazdy (Valdeck). Wiem tylko ze ktos taki istnieje, nic po zatym.

A czy ktos z was zdawal na prawo jazdy po angielsku? I jak poszlo? :-o :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2

2007-02-23 09:40 (2 lata temu)

Richmond

Kobieta

Moderator

Z nami od: 06-02-2007

Jesli znasz angielski jako tako, to nie powinnas miec problemow z jazdami. Wez pod uwage, ze bedziesz musiala zdac egzamin teoretyczny, a potem praktyczny po angielsku.

Lepiej wiec od poczatku nauczyc sie wszystkich uzytecznych zwrotow i slow, ktore moga pojawic sie na egzaminie.

Dlaczego mialabys nie zrozumiec Brytyjczyka? Mozesz go uprzedzic, ze nie znasz dobrze angielskiego i prosisz go o cierpliwe wyjasnianie wszytkiego. W koncu jego zadaniem jest pomoc Ci nauczyc sie jezdzic i zdac egzamin.

A jak juz nauczysz sie troche jezdzic, to mozesz uczyc sie dalej sama jezdzac ze znajomym czy kims z rodziny, zakladajac, ze ta osoba ma wiecej niz 21 lat i prawo jazdy od 3 lat.
Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz