Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Ogólne » Szukam ludzi z okolic Swindon,Trowbrid...

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Ogólne" opiekują się: _Steve_, Richmond

Strona główna » Ogólne » Szukam ludzi z okolic Swindon,Trowbridge .

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 3)
gos36

Post #1

2007-02-12 21:31 (2 lata temu)

gos36

Z nami od: 28-11-2006

Szukam ludzi z okolic Swindon i Trowbridge.Od wrzesnia planujemy wyjazd z cala rodzina.Najprawdopodobniej zamieszkamy w Trowbridge.Mam trojke dzieci w wieku 6,11,12 lat.Chetnie zapoznam poalkow tam mieszkajacych.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

rakas1rakas

Post #2

2007-02-23 09:13 (2 lata temu)

rakas1rakas

Z nami od: 22-01-2007

Witam
Nie powinniscie miec problemu ze znalezieniem znajomych poniewaz jest tam duzo Polakow.Ja z zona i przyjaciolmi mieszkam w Chippenham jakies 12 mil od Trowbridge .Jezeli macie jakies pytania do nas piszcie na maila Radek161282@yahoo.com

Pozdrawiam i powodzenia

Do góry stronyOffline

Maja64

Post #3

2007-02-23 12:12 (2 lata temu)

Maja64

Z nami od: 12-02-2007

Drobna rada choc pewnie nie mile widziana przez niektorych.
Nie lepiej sie zaczac integrowac od samego poczatku zamiast tworzyc polskie obozy.Troche pomaga to ale i tez zwalnia to bardzo start jesli ktos chce tu sie osiedlic.
Troche poznalam tu polakow przez te ostatnie cwierc wieku jak tu jestem i ci ktorzy sobie stworzyli mala polske tu na wyspach nie maja takiego dobrego kontaktu z tubylcami jak ci ktorzy wmieszali sie w spoleczenstwo oczywiscie nie zapominajac o swoich korzeniach.Znam osobiscie troche polakow ale my nie tworzymy malej polski w UK.Zyjemy tak jak wszyscy lokalni i jest duzo latwiej.

Do góry stronyOffline

gos36

Post #4

2007-02-23 15:49 (2 lata temu)

gos36

Z nami od: 28-11-2006

Rakas ...dziekuje.Niby nie problem ale sam zobacz jak dlugo nikt sie nie odzywal.Ciesze sie, bo mysle ze poczatki nie bede łatwe, a zawsze razniej jak jest ktos do kogo mozna sie odezwac.Maja masz racje,tylko ze ja nie mowie o obozie,chcialabym miec po prostu znajomych, a nie sadze ze ze swoja znajomoscia angielskiego znajde przyjaciol wsrod Anglikow.Pozdrawiam

Do góry stronyOffline