Str 72 z 193 |
|
---|---|
autofan | Post #1 Ocena: 0 2017-07-05 19:11:40 (8 lat temu) |
Z nami od: 15-11-2007 Skąd: Poole |
Tutaj musze Cie rozczarowac, cyganie to odlam hindusow i nie maja nic wspolnego z rumunami. Jakos w moim rejonie nie ma problemow z anglikami nie cierpiacymi polakow. Nawet jeden z sasiadow jest za UKIP, ale rozmawiamy bez zadnych ograniczen.
Milosnik samochodow.
|
zuczek2246 | Post #2 Ocena: 0 2017-07-05 19:15:19 (8 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
Cytat: 2017-07-05 18:50:43, valis0 napisał(a): A że Angole wolą Hindusów, afrykańców itp. I dlaczego, to chyba wszyscy wiemy 😀 Valis nie wiem czemu według Ciebie Anglicy wolą Hindusów ? Jeżeli myślimy o tym samym to Afryka dzika rozumiem , ale ... Hindusi są mali , do pracy nie nadają się , z niczym sobie nie radzą , języka nie umieją , tak więc wytłumacz mi , czemu wolą Hindusów . To nie są kolesie Tunezji , Egiptu , tylko Indii, Ci Hindusi , tak dla wyjaśnienia , jeżeli nie rozróżniasz ... ![]() |
zuczek2246 | Post #3 Ocena: 0 2017-07-05 19:21:46 (8 lat temu) |
Cytat: 2017-07-05 19:11:40, autofan napisał(a): Tutaj musze Cie rozczarowac, cyganie to odlam hindusow i nie maja nic wspolnego z rumunami. Jakos w moim rejonie nie ma problemow z anglikami nie cierpiacymi polakow. Nawet jeden z sasiadow jest za UKIP, ale rozmawiamy bez zadnych ograniczen. Ten Twój sąsiad jest tak samo jak u mnie babka Angielka 67 letnia , która jest za Brexitem , ale ja mogę zostać i pewien Rumun , którego lubi... Ale ... Ostatnio dostała ZONKA , bo Rumun , w porządku chłopak ogarnięty , którego lubi powiedział, że i tak zostaje w Anglii po tym jak urodziło mu się tutaj dziecko, ale mieszka tylko 2,5 roku... A baba wszystkich wygania , jeżeli są poniżej 5 lat i przyjeżdzają po Brexicie.... Nie wiedziała jak ma się zachować . To samo Twój sąsiad. JESTEM ZA , a nawet PRZECIW . Dalej żyjcie w wirtualnym świecie... Za czym był UKIP ??? Sąsiad Cię kocha , tylko reszta w tym Twoja rodzina ma pakować się i wyjazd do swoich krajów... Ile Ty masz lat ??? Żyj nadzieją , że sąsiad Cię kocha [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 05-07-2017 19:36 ] |
valis0 | Post #4 Ocena: 0 2017-07-05 19:27:48 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 24-03-2017 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2017-07-05 19:11:40, autofan napisał(a): Tutaj musze Cie rozczarowac, cyganie to odlam hindusow i nie maja nic wspolnego z rumunami. Jakos w moim rejonie nie ma problemow z anglikami nie cierpiacymi polakow. Nawet jeden z sasiadow jest za UKIP, ale rozmawiamy bez zadnych ograniczen. To że skorzystałeś z Wikipedii nie oznacza że zrozumiałeś o co mi chodziło. To grupa etniczna POCHODZENIA indyjskiego, zamieszkująca większość państw świata. A teraz wróć do lektury i przeczytaj dokładnie które państwa zamieszkują, i uwaga w jakiej ilości. I dlaczego mówi się o nich rumuńscy cyganie, bułgarscy, baaardzo żadko turetcy. |
cris82 | Post #5 Ocena: 0 2017-07-05 19:28:23 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat: 2017-07-05 19:11:40, autofan napisał(a): Tutaj musze Cie rozczarowac, cyganie to odlam hindusow i nie maja nic wspolnego z rumunami. Jakos w moim rejonie nie ma problemow z anglikami nie cierpiacymi polakow. Nawet jeden z sasiadow jest za UKIP, ale rozmawiamy bez zadnych ograniczen. hehe anglik z pracy z ktorym tez najlepiej mi sie rozmawia tez byl wyborca ukip-u ukip ale tym razem oddal glos na jakiegos niezaleznego w ramach protestu ogolnie koles mega pomocny ostatnio nawet przyniosl mi pile elektryczna do drewna za free bo sam kupil lepsza na jakis suwnichach a pila jak nowka do tego 3 nowe tarcze wychodzi na to ze ci z ukip-u to najbardziej lubia Polakow ; ) pare lat temu jeden hindus podpytywal sie mnie kiedy otwieraja rynek dla rumunii twierdzac ze mu sie to nie podoba ale bylo mu troche niezrecznie bo po chwili dodal ze on wie ze "to odlam ludzi pochodzacych z jego kraju" chyba wlansie chodzilo mu o cyganow a mowil o rumunach [ Ostatnio edytowany przez: cris82 05-07-2017 19:32 ] |
|
|
valis0 | Post #6 Ocena: 0 2017-07-05 19:31:58 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 24-03-2017 Skąd: Birmingham |
zuczek, Angole lubią, wolą hindusów, afrykańców, czy śniadych jak sobie tam wolisz bo ...
To są poddani królowej. Czego jeszcze nie rozumiesz ? |
zuczek2246 | Post #7 Ocena: 0 2017-07-05 19:37:31 (8 lat temu) |
Cytat: 2017-07-05 19:31:58, valis0 napisał(a): zuczek, Angole lubią, wolą hindusów, afrykańców, czy śniadych jak sobie tam wolisz bo ... To są poddani królowej. Czego jeszcze nie rozumiesz ? ![]() |
autofan | Post #8 Ocena: 0 2017-07-05 20:04:11 (8 lat temu) |
Z nami od: 15-11-2007 Skąd: Poole |
Cytat: 2017-07-05 19:21:46, zuczek2246 napisał(a): Cytat: 2017-07-05 19:11:40, autofan napisał(a): Tutaj musze Cie rozczarowac, cyganie to odlam hindusow i nie maja nic wspolnego z rumunami. Jakos w moim rejonie nie ma problemow z anglikami nie cierpiacymi polakow. Nawet jeden z sasiadow jest za UKIP, ale rozmawiamy bez zadnych ograniczen. Ten Twój sąsiad jest tak samo jak u mnie babka Angielka 67 letnia , która jest za Brexitem , ale ja mogę zostać i pewien Rumun , którego lubi... Ale ... Ostatnio dostała ZONKA , bo Rumun , w porządku chłopak ogarnięty , którego lubi powiedział, że i tak zostaje w Anglii po tym jak urodziło mu się tutaj dziecko, ale mieszka tylko 2,5 roku... A baba wszystkich wygania , jeżeli są poniżej 5 lat i przyjeżdzają po Brexicie.... Nie wiedziała jak ma się zachować . To samo Twój sąsiad. JESTEM ZA , a nawet PRZECIW . Dalej żyjcie w wirtualnym świecie... Za czym był UKIP ??? Sąsiad Cię kocha , tylko reszta w tym Twoja rodzina ma pakować się i wyjazd do swoich krajów... Ile Ty masz lat ??? Żyj nadzieją , że sąsiad Cię kocha [ Ostatnio edytowany przez: <i>zuczek2246</i> 05-07-2017 19:36 ] To brzmi jak wyrok niestety dla Ciebie nie odczuwam ze musze wyjezdzac z tego kraju. Mysle ze istota jest zrozumienie i chec integrowania z druga osoba niezaleznie gdzie mieszkasz. Milosnik samochodow.
|
zuczek2246 | Post #9 Ocena: 0 2017-07-05 20:26:29 (8 lat temu) |
Cytat: 2017-07-05 20:04:11, autofan napisał(a): Cytat: 2017-07-05 19:21:46, zuczek2246 napisał(a): Cytat: 2017-07-05 19:11:40, autofan napisał(a): Tutaj musze Cie rozczarowac, cyganie to odlam hindusow i nie maja nic wspolnego z rumunami. Jakos w moim rejonie nie ma problemow z anglikami nie cierpiacymi polakow. Nawet jeden z sasiadow jest za UKIP, ale rozmawiamy bez zadnych ograniczen. Ten Twój sąsiad jest tak samo jak u mnie babka Angielka 67 letnia , która jest za Brexitem , ale ja mogę zostać i pewien Rumun , którego lubi... Ale ... Ostatnio dostała ZONKA , bo Rumun , w porządku chłopak ogarnięty , którego lubi powiedział, że i tak zostaje w Anglii po tym jak urodziło mu się tutaj dziecko, ale mieszka tylko 2,5 roku... A baba wszystkich wygania , jeżeli są poniżej 5 lat i przyjeżdzają po Brexicie.... Nie wiedziała jak ma się zachować . To samo Twój sąsiad. JESTEM ZA , a nawet PRZECIW . Dalej żyjcie w wirtualnym świecie... Za czym był UKIP ??? Sąsiad Cię kocha , tylko reszta w tym Twoja rodzina ma pakować się i wyjazd do swoich krajów... Ile Ty masz lat ??? Żyj nadzieją , że sąsiad Cię kocha [ Ostatnio edytowany przez: <i>zuczek2246</i> 05-07-2017 19:36 ] To brzmi jak wyrok niestety dla Ciebie nie odczuwam ze musze wyjezdzac z tego kraju. Mysle ze istota jest zrozumienie i chec integrowania z druga osoba niezaleznie gdzie mieszkasz. Akurat ja z tą kobietą jako jeden z niewielu jestem zintegrowany , reszta jej nienawidzi , tak jako ona NAS... Integruj się dalej z sąsiadem , który głosował za tym , żebyś TY i TWOI bliscy opuścili jego kraj. Przypomnę Ci tylko , że szefuncio UKIPu , na który głosował Twój sąsiad , obarczał Polaków za korki na autostradach . A z tego co widzę jesteś autofanem , to zapytaj się sąsiada o co chodziło Faragowi i nie pojawiaj się na drogach , bo będziesz jednym z Polaków , który tworzy korek ... Lider partii UKIP, Nigel Farage nie stawił się na zaplanowanym spotkaniu ze swoimi wyborcami w Walii. Jak sam oświadczył, jego absencji winni są imigranci, którzy wywołują korki na drodze M4. Zdaniem Farage'a, trudności komunikacyjne, jakie objawiły się w ostatnim czasie są spowodowane nadmierną migracją ludności do Wielkiej Brytanii. http://foru.londynpl.com/artykuly,wszystkiemu-winni-imigranci-farage-nie-dojechal-na-spotkanie-z-wyborcami,1315.html Zajmij się motoryzacją i integracją ... Jak Ci napluje w twarz , któregoś dnia , może zrozumiesz o co mi chodzi ??? |
zuczek2246 | Post #10 Ocena: 0 2017-07-05 20:28:19 (8 lat temu) |
Cytat: 2017-07-05 20:26:29, zuczek2246 napisał(a): Cytat: 2017-07-05 20:04:11, autofan napisał(a): Cytat: 2017-07-05 19:21:46, zuczek2246 napisał(a): Cytat: 2017-07-05 19:11:40, autofan napisał(a): Tutaj musze Cie rozczarowac, cyganie to odlam hindusow i nie maja nic wspolnego z rumunami. Jakos w moim rejonie nie ma problemow z anglikami nie cierpiacymi polakow. Nawet jeden z sasiadow jest za UKIP, ale rozmawiamy bez zadnych ograniczen. Ten Twój sąsiad jest tak samo jak u mnie babka Angielka 67 letnia , która jest za Brexitem , ale ja mogę zostać i pewien Rumun , którego lubi... Ale ... Ostatnio dostała ZONKA , bo Rumun , w porządku chłopak ogarnięty , którego lubi powiedział, że i tak zostaje w Anglii po tym jak urodziło mu się tutaj dziecko, ale mieszka tylko 2,5 roku... A baba wszystkich wygania , jeżeli są poniżej 5 lat i przyjeżdzają po Brexicie.... Nie wiedziała jak ma się zachować . To samo Twój sąsiad. JESTEM ZA , a nawet PRZECIW . Dalej żyjcie w wirtualnym świecie... Za czym był UKIP ??? Sąsiad Cię kocha , tylko reszta w tym Twoja rodzina ma pakować się i wyjazd do swoich krajów... Ile Ty masz lat ??? Żyj nadzieją , że sąsiad Cię kocha To brzmi jak wyrok niestety dla Ciebie nie odczuwam ze musze wyjezdzac z tego kraju. Mysle ze istota jest zrozumienie i chec integrowania z druga osoba niezaleznie gdzie mieszkasz. Akurat ja z tą kobietą jako jeden z niewielu jestem zintegrowany , reszta jej nienawidzi , tak jako ona NAS... Integruj się dalej z sąsiadem , który głosował za tym , żebyś TY i TWOI bliscy opuścili jego kraj. Przypomnę Ci tylko , że szefuncio UKIPu , na który głosował Twój sąsiad , obarczał Polaków za korki na autostradach . A z tego co widzę jesteś autofanem , to zapytaj się sąsiada o co chodziło Faragowi i nie pojawiaj się na drogach , bo będziesz jednym z Polaków , który tworzy korek ... Lider partii UKIP, Nigel Farage nie stawił się na zaplanowanym spotkaniu ze swoimi wyborcami w Walii. Jak sam oświadczył, jego absencji winni są imigranci, którzy wywołują korki na drodze M4. Zdaniem Farage'a, trudności komunikacyjne, jakie objawiły się w ostatnim czasie są spowodowane nadmierną migracją ludności do Wielkiej Brytanii. http://foru.londynpl.com/artykuly,wszystkiemu-winni-imigranci-farage-nie-dojechal-na-spotkanie-z-wyborcami,1315.html Zajmij się motoryzacją i integracją ... Jak Ci sąsiad napluje w twarz , któregoś dnia , może zrozumiesz o co mi chodzi ??? [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 05-07-2017 20:30 ] |