Str 61 z 193 |
|
---|---|
stanislawski | Post #1 Ocena: 0 2017-05-02 16:12:06 (8 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
"Unia Europejska nie moze byc gorszym wrogiem niz Islamic State , co najwyzej ROWNYM , bo to obie te organizacje sa w rekach ludzi z USA , a za sznurki pociagaja osoby z kregow rodzin Rotschildow , Goldmanow , czy Rocklefererow."
Esencja. Czego, to już sobie sami odpowiedzcie. |
HomoStultus | Post #2 Ocena: 0 2017-05-03 05:26:28 (8 lat temu) |
Z nami od: 01-05-2017 Skąd: burlington, on |
tak zwany system „Zachodniej Wolnej Demokracji” pod kontrolą żydowskich spiskowców, jest po prostu tylko pośrednim etapem na drodze przejścia władzy od rządów narodowych do żydowskich przedstawicieli.
|
ie2ox4-2b | Post #3 Ocena: +1 2017-05-03 06:01:36 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-08-2016 Skąd: Oxford |
Powiem wam, że jest gorzej niż tylko żydowscy przedstawiciele. Oni są uzależnieni od obcych... no tak, obcy trzymają ich na sznurku.
|
Richmond | Post #4 Ocena: 0 2017-05-03 09:43:37 (8 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2017-04-26 14:27:18, Richmond napisał(a): Cytat: 2017-04-26 14:06:00, Mave71 napisał(a): Problem polega na tym , że nie czytasz ze zrozumieniem.(LOL) Pytają o obywatelstwo brytyjskie tylko tych, którzy muszą je posiadać aby podjąć prace. Skoro zapytali Richmond o to ,to mieli jakiś powód , a napewno nie był nim brexit. Zauważyłem, że niektórzy forumowicze strasznie podsycają atmosferę brexitu i wywołują niezdrowe emocje z tym związane. Nie powiem Ci jaka to firma, bo moze dostane tam prace, ale zapewniam Cie, ze nie trzeba miec obywatelstwa brytyjskiego, zeby w niej pracowac ![]() Nigdy wczesniej nie pytano sie mnie o to czy mam obywatelstwo brytyjskie, najwyzej czy mam security clearance albo czy zgadzam sie przejsc, jesli bedzie wymagane. Kiedys musialam przejsc podstawowe, bo dzielilam pietro z osobami pracujacymi dla DVLA. Nie mialam wtedy nawet obywatelstwa. Firma, ktora pytala sie o obywatelstwo, to byl Caravan Club. Mozecie sobie sprawdzic ich strone https://www.caravanclub.co.uk/ i zobaczyc jacy sa wazni, jakie dane rzadowe przetwarzaja, itp ![]() Jestem w trakcie rekrutacji do trzech innych firm z branzy: finansowej, ubezpieczeniowej i bukmachera i zadna z tych firm nie pytala sie o obywatelstwo. Carpe diem.
|
camilius | Post #5 Ocena: 0 2017-05-03 15:01:57 (8 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2015 Skąd: Nottingham |
Negocjatorów z UK w sprawie Brexitu szlag trafia,ponieważ UE rozwiała ich nadzieje na negocjacje przy zamkniętych drzwiach !!!
Każdy obywatel UK i UE musi zobaczyć kto i w jaki sposób broni swoich interesów.... Na razie brytyjskie media wprowadzają cenzurę prewencyjną i udają,że wszystko jest OK... |
|
|
stanislawski | Post #6 Ocena: 0 2017-05-03 15:12:22 (8 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Cytat: 2017-05-03 06:01:36, ie2ox4-2b napisał(a): Powiem wam, że jest gorzej niż tylko żydowscy przedstawiciele. Oni są uzależnieni od obcych... no tak, obcy trzymają ich na sznurku. Nie poznaję cię ie2ox4-2b. Mówisz coś rozsądnego... |
Severance_ | Post #7 Ocena: 0 2017-05-03 16:24:18 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-05-03 15:01:57, camilius napisał(a): Negocjatorów z UK w sprawie Brexitu szlag trafia,ponieważ UE rozwiała ich nadzieje na negocjacje przy zamkniętych drzwiach !!! Każdy obywatel UK i UE musi zobaczyć kto i w jaki sposób broni swoich interesów.... Na razie brytyjskie media wprowadzają cenzurę prewencyjną i udają,że wszystko jest OK... Ci co czytaja wiedza o tym od wczoraj, BBC (i DM, oraz The Sun) NA PEWNO tego rzetelnie i bezstronnie nie przedstawia, za to wielbiciele idei Imperium 2.0 przeczytaja i obejrza to (sprzed chwili): Cytat: Theresa May is now back in Downing Street and making a statement. The election will be in 36 days, she says. She says the election is about the future. The task for the next government will be to get the best outcome from Brexit. And in the last few days we have seen how difficult it will be. Britain’s position has been misrepresented by the continental media, she says. And she says threats have been made to Britain. She says all of this was done to influence the election. May accuses unidentified figures in Brussels of meddling in the election. She says the UK’s position is reasonable. But some in Brussels do not want the UK the talks to succeed. That is why the UK needs strong and stable leadership. She says the consequences will be serious if this negotiation is not a success. Pomyslec, ze wyjechalam z Polski zeby mnie nikt takim g*wnem nie karmil! : / Mind your own biscuits and life will be gravy
|
sabriel | Post #8 Ocena: 0 2017-05-04 19:22:37 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Wow! Richmond super- trzymam kciuki!!!
Teraz juz wiem stad masz tak o szeroka wiedze - robilas w UK jakies kursy w tym kierunku (jesli oczywiscie chcesz sie ta info podzielic)? Dlugo juz pracujesz w tych branzach? |
Kanonier30 | Post #9 Ocena: 0 2017-05-04 19:35:36 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Severance_ jest niemiło, po tej fatalnej kolacji Junckiera i May. Z mojej oceny wynika, że Teresa nie będzie w stanie przeprowadzić negocjacji z Unią w sposób kompromisowy. Z tego co można była wywiedzieć się z serwisów informacyjnych, Wielka Brytania chce najpierw negocjować umowę o wolnym handlu. Zatem rzecz najważniejszą dla brytyjskiej gospodarki. Dziwne, bo do niedawna słyszałem, że ma być negocjowany status obywateli UE w Zjednoczonym Królestwie i Brytyjczyków w Unii...?
![]() Także opowieści Pani May, jak to Bruksela "szkodzi" są z d...y wzięte. Pomijam fakt, że najzwyczajniej dla mnie niepojęte jest, że jeden kraj ma dyktować pozostałym 27 państwom przebieg negocjacji. Na dodatek jątrzenie rozpoczęte przez Teresę przeciwko Unii Europejskiej będzie miało swój ciąg dalszy. Nic dobrego z tego nie wyniknie. Niestety. Sądziłem, że May potrafi spojrzeć ponad interes partyjny. Doprowadzi jednak do takiego spięcia z Unią, że rzeczywiście żadnego porozumienia nie będzie. Wówczas to już nie będzie nawet "twardy" Brexit. To będzie "wolna amerykanka". ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 04-05-2017 19:36 ] |
HomoStultus | Post #10 Ocena: 0 2017-05-04 21:15:58 (8 lat temu) |
Z nami od: 01-05-2017 Skąd: burlington, on |
caly kapital i tak przeplywa przez city także te wszystkie negocjacje to tylko przedstawienie wiec nie ma czym sie niezdrowo podniecac. ja zawsze patrze na polityke jak na scene w teatrze. aktorzy odgrywaja swoje role w/g wczesniej napisanego scenariusza. wszystkie wydarzenia polityczne czy historyczne mają podloze finansowe. to kredytotawcy dyktuja dluznikom jak ma być. mało kto wie, że np. konstytucje narodowe sa pisane po waznych wydarzeniach na skale swiatowa (czytaj: wojnach) jako forma renegocjacji dlugow narodowych. według definicji: constitutor is the one who passes his debts onto a third party.
|