MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prostytutki vs beneficjenci

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 7 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

El_zvis

Post #1 Ocena: 0

2016-01-29 15:06:47 (9 lat temu)

El_zvis

Mężczyzna

Z nami od: 29-04-2009

No nie wiem, ja na przykład miałem koleżankę, która się tym zajmowała. Nie była jakaś wykolejona, normalna dziewczyna. Była bardzo przywiązana do rodziny, kulturalna, roześmiana, po prostu - co wieczór szła do pracy i tyle.
Miała swoje ambicje, prosiła mnie żebym podszkolił ją z angielskiego, skończyła 30 lat i zmieniła pracę. Teraz pracuje w firmie spedycyjnej. Niestety wiązało się to też z tym, że zerwała wszystkie kontakty z poprzedniego życia, tak więc i ze mną. Pewno jest przykładną żoną i matką.

Nie można oceniać człowieka przez pryzmat pracy jaką wykonuje. Prawnik też musi codziennie patrzeć w lustro.

W Biblii też jest dużo scen z jawnogrzesznicami i rzadko kiedy jest w nich potępienie. A jak ktoś chce zwracać uwagę drugiemu, niech najpierw sam oceni, czy jest 100% w porządku (nie "przynajmniej lepszy" od drugiego, tylko właśnie nieskazitelnie czysty jak łza) i potem ciska kamloty.
Podróż pociągiem skraca czas podróży koleją.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Cherry_Bomber

Post #2 Ocena: 0

2016-01-29 16:47:13 (9 lat temu)

Cherry_Bomber

Mężczyzna

Z nami od: 18-11-2013

Patrzenie na kogoś z pożałowaniem to nie ciskanie kamieni. Mi byłoby smutno, gdyby wszystko czego nauczyłem się przez 15-20 lat pozwoliłoby mi tylko na zarabianie poprzez seks.
Nie narzucam jednak takiego poglądu nikomu. A osoby wykonujące dowolny zawód, jeżdżące dowolnym samochodem, mogą sobie o mnie myśleć co tylko chcą. Szczęśliwie zdanie nieznajomych nie definiuje tego, kim jestem :)

Do góry stronyOffline

GhostDogg

Post #3 Ocena: 0

2016-01-29 17:03:46 (9 lat temu)

GhostDogg

Mężczyzna

Z nami od: 22-12-2015

Szczerze mowiac, to po zastanowieniu sadzie, ze chyba niewiele osob chcialoby wiedziec co mysla o nich inni np. znajomi, wspolpracownicy, obcy...

Co innego pogadac o kims za plecami, popisac na forum , a co innego wypalic w oczy co sie mysli i jak odbiera kogos...mowie wylacznie o szczerym wypaleniu ;)))

Do góry stronyOffline

xackihod

Post #4 Ocena: +1

2018-06-08 02:27:20 (7 lat temu)

xackihod

Z nami od: 08-06-2018

Jestem dziennikarką. Szukam Pani, która pracowała w UK jako prostytutka i chciałaby mi o tym opowiedzieć. Nikogo nie oceniam, a tajemnica dziennikarska jest dla mnie podstawą. Nikt się nie dowie, że rozmawiałyśmy. Chciałabym porozmawiać o tym, jak wygląda taka praca, jakie są warunki i dlaczego się na to zdecydowałyście. Zarówno Panie, które zdecydowały się już w Polsce i w tym celu wyjechały, jak i Panie, które podjęły taką decyzję już na miejscu. Proszę o kontakt na maila: pola.polanna@gmail.com

[ Ostatnio edytowany przez: xackihod 08-06-2018 02:28 ]

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #5 Ocena: 0

2018-06-08 09:06:08 (7 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Takich kobiet jest tysiące , wystarczy poszukać na polskich portalach ogłoszeniowych w UK i zapłacić tyle ile bierze na godzinę . Czy to takie trudne 😧

Opinia moderatora: Post edytowany. Konefka

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #6 Ocena: 0

2018-06-08 11:24:14 (7 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

To ciekawe, ale szczególnie na MW jakikolwiek człowiek proszący w współpracę w projekcie naukowym, dziennikarskim itp. może być pewny krytyki albo, że go wyśmieją. Student, doktorant, ktoś badający opinię - nie powinien tutaj o nic pytać.

To podobna kategoria jak zrzędy będące na forum od lat, które tylko czekają, żeby zjeb... tego, kto dopiero się tu znalazł i naiwnie pyta o jakąś radę, zamiast przeglądnąć jakiś kilkusetstronicowy wątek.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

cris82

Post #7 Ocena: 0

2018-06-08 11:34:37 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

troche dosadnie ale ...cos w tym jest co napisal jak sie pisze o mafii to sie dociera do zrodel nikt nie wchodzi na forum o zdrowym odzywianiu szukajac tam bandytow

no ale teraz mamy taki poziom dziennikarstwa -"totalitaryzm faszyzm" i "gorzej niz za komuny"

ja bym tak to wlasnie zrobil zaplacil dziwce 500zl za spowiedz prawdziwa lub mniej ale prosto ze zrodla na pewno nie szukalbym informacji w przedszkolu

a tak to za tydzien przeczytamy w gw ze co 3 Polka sie prostytuuje a co druga by chciala ale nie robi tego z obawy ze rodzina sie dowie nie takie kwiatki juz byly w wyborczej

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 08-06-2018 11:53 ]

Do góry stronyOffline

Emeryt56

Post #8 Ocena: 0

2018-06-08 12:57:51 (7 lat temu)

Emeryt56

Mężczyzna

Z nami od: 15-01-2018

Rzekoma dziennikarka robi konkurencję dla "Moja Wyspa". Chce tu pozyskać sensacyjne materiały i gdzieś (u konkurencji) to publikować.

Inna sprawa to jestem sceptyczny czytając sensacyjne opowiazdki uzyskane niby anonimowo.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #9 Ocena: 0

2018-06-08 13:37:26 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Dziennikarka z mailem gmail.com musi byc z jakiejs renomowanej redakcji. Ja mam jurnyjurek@gmail.com i nie jestem dziennikarzem ale chce przeprowadzic wywiad z entuzjasta wypalania sobie pentagramow na czole. Jak ktos cos to ten teges.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 08-06-2018 13:41 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

binus

Post #10 Ocena: 0

2018-06-08 14:29:37 (7 lat temu)

binus

Mężczyzna

Z nami od: 20-02-2007

Cytat:

2018-06-08 13:37:26, Jurny_Jurek napisał(a):
ale chce przeprowadzic wywiad z entuzjasta wypalania sobie pentagramow na czole. Jak ktos cos to ten teges.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Jurny_Jurek</i> 08-06-2018 13:41 ]

JJ...czy inne czesci ciala tez wchodza w rachube?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,