Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
Str 4 z 4 |
|
---|---|
krakn | Post #1 Ocena: 0 2015-10-15 06:49:19 (10 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
A wy tak normalnie pogadać juz nie potraficie?
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
ie2ox4-b | Post #2 Ocena: 0 2015-10-15 07:35:15 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Ja potrafię, ale niektórzy kamieniem stukają się w czoło i wtedy mają problem z normalnym pogadaniem. Trzeba im wybaczyć, to nie ich wina że tacy się urodzili...
|
zosiasamosia | Post #3 Ocena: 0 2015-10-15 08:00:48 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Znajomi kiedyś odkładali puszki dla kogoś, kto dorabiał sobie sprzedając je w skupie.
Po wpisaniu w google "skup puszek Anglia" jest pełno informacji. Cytat z jednej ze stron: Poniżej przedstawimy Wam kilka przedmiotów, które możecie zamienić na pieniądze. puszki aluminiowe - dla wszystkich tych, którzy piją napoje w puszkach i wiecznie mają ich pełen kosz. Nie jest to najzyskowniejszy sposób ale jeśli ktoś chce pomóc środowisku to warto się zainteresować. Na ogół za każdy kilogram aluminium (około 72 puszek) dostaniemy około 30-50p. Jeśli twój lokalny punkt skupu (najczęściej ulokowany przy councilu) nie skupuje puszek to możecie sprawdzić na stronie http://www.thinkcans.net gdzie możecie je sprzedać. ubrania - jeśli twoja szafa pęka w szwach i nie wiesz co zrobić ze starymi rzeczami, których nie nosisz, to ten sposób jest dla ciebie. oprócz tego, że możesz zarobić kilka funciaków to jeszcze zrobisz miejsce w szafie na nowe rzeczy. Bardzo dobrym miejscem na sprzedaż lub wymianę jest strona Bigwardrobe.com. Wystarczy się zarejestrować za darmo i można korzystać. Dla tych co wolą oddać rzeczy do slepów charytatywnych mamy też poradę. Jęsli masz niechciane ubrania z M&S to oddaj je do Oxfam a dostaniesz voucher na 5£ zniżki gdy wydasz conajmniej 35£ w ciągu miesiąca na ubrania (też w M&S). Powodzenia w dorabianiu! [ Ostatnio edytowany przez: zosiasamosia 15-10-2015 08:03 ] |
AlmostFamous | Post #4 Ocena: 0 2015-10-15 08:31:45 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2015-10-15 07:35:15, ie2ox4-b napisał(a): Ja potrafię, ale niektórzy kamieniem stukają się w czoło i wtedy mają problem z normalnym pogadaniem. Trzeba im wybaczyć, to nie ich wina że tacy się urodzili... Widzisz. Doczepiles sie do mnie bez powodu a teraz jeszcze mnie obrażasz. Zatem napisze Ci bo jak widać nadal nie rozumiesz. Cytowałem dwie osoby dlatego napisałem Wy. Jesli bym cytował jedna wówczas bym napisał Ty. Do reszty sie nie bede odnosił. Tak nisko nie upadłem. Wiec na przyszłość nie zwracaj sie do mnie w prywatnych za zaczepkach na forum, bo sa do tego inne narzędzia jak np prywatna wiadomość. Wiec jesli Ty ze kimś innym to nadal Ty, a Ty sam to Wy to niech tak zostanie. Ale temat był o czym innym. Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...
|