MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Job center

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jessica72

Post #1 Ocena: 0

2015-08-14 13:52:40 (10 lat temu)

Jessica72

Kobieta

Z nami od: 25-04-2009

Cytat:

2015-08-14 13:31:04, beatka01991 napisał(a):
A czemu nie? Od kilku lat prace podatki i nigdy z niczego nie korzystałam, problem dla Ciebie teraz, ze chce skorzystac? Szukam pracy na full time, ale cieżko - zapewne Tobei łatwiej powiedzieć bo masz dobra prace i nie potrzebujesz ale napewno tez bys zrobil/a to na moim miejscu. Niektorzy w ogole nie pracuja a ciągną z Panstwa benefity na wszystko.

Masz racje i popieram! Najbardziej w naszej nacji wkurza mnie ze polak polakowi wilkiem....Jesli potrezbujesz korzystac z benefitowi masz do tego prawo to dlaczego nie?
Inne nacje nie maja z tym problemu a tu tylko wystarczy ze jakis polak wspomni o benefitach i od razu jest linczowany. Ludzie opamietajcie sie ,czemu musi byc dla siebie tacy podli?
Czemu jako nacja nie potrafimy sie wspierac?

Beatka01991 jesli nie przekroczysz 16 godzin tygodniowo to nalezy Ci sie JSA i mozesz spokojnie sie zarejestrowac.
Ja tez nie mam pracy na full-time ale pracuje dla dwoch pracodowacow w sumie mam 35 godzin tyg. bo niestety zasilek to dla mnie ostatecznosc.
"Gorsza od faszyzmu jest tylko nadgorliwosc"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer Skype

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,