MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bagaż podręczny help...

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

mario9

Post #1 Ocena: 0

2006-10-08 16:20 (19 lat temu)

mario9

Z nami od: 26-09-2006

Witam wszystkich i zwracam się z prośbą do osób które ostatnim czasem podróżowały liniami easyjet lub wizzair o informacje na temat zawartości bagażu podręcznego.Chodzi mi głownie o to czy można mieć przy sobie aparat cyfrowy , komórke i drobna elektronike.Są to bardzo delikatne rzeczy i nie chciałbym upychać w głównym bagażu ponieważ obawiam się o ich stan (zwłaszcza że troszkę w nie zainwestowałem).Lece do polski za tydzien wizzair a wracam easyjet pd koniec pazdziernika.Kolega twierdzi ze nie ma problemu ze sprzetaem na odprawie wrzuca sie to wszystko do pudelka i jest to przeswietlane i nie ma problemu.Ale wolałbym sie upewnić wcześniej aby potem nie było problemów

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2006-10-08 18:55 (19 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

siemka,

sprobuj tutaj:

easyjet

i tutaj:

wizzair

tez zaraz lece do ojczyzny i tymi samymi liniami,

pozdro
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

ula_ituriel

Post #3 Ocena: 0

2006-10-16 11:07 (19 lat temu)

ula_ituriel

Z nami od: 09-08-2006

lecialam 6go easy jetem i wracalam 13go ryanairem-mozesz przewozic elektronike- przy kontroli na lotnisku w Polsce musialam uruchomic komorke ( naladuj baterie), mp3 wrzucilam do duzego bagazu, bo nie mialam AAA, gdyby chcieli sprawdzic---a sprawdzali wszystko.
mam nadzieje, ze troche pomoglam
ula

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,