MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wykształcona samotna mamo - JEDŹ ZE MNĄ!!!!! też nią jestem!!!!

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

lovepostmoderni

Post #1 Ocena: 0

2006-09-25 09:32 (19 lat temu)

lovepostmodernism

Z nami od: 24-09-2006

jestem wykształconą samotną mamą z dzidziusiem po nieudanym małżeństwie. Chcę stąd prysnąć, wiadomo dlaczego:) szlifuję angielski, zbieram ogłoszenia - robię wsystko, co należy w tej kwestii, więc jeśli chcesz, aby było raźniej - pisz!!! razem będzie fajniej:)))) nie ma co tu zostawać, po co marnować życie sobie i maleństwu??? ja zostawię wtedy małego na parę miesięcy u moich rodziców i będę załatwiać wszystko, co trzeba, zapraszam do wspólnego podjęcia ryzyka, ale rozsądnie!!!!!!!! almeta@op.pl">palmeta@op.pl

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

lovepostmoderni

Post #2 Ocena: 0

2006-09-25 09:35 (19 lat temu)

lovepostmodernism

TO JESZCZE JA:) mam 26 lat i mieszkam w Łodzi ,pozdrawiam wszystkie "samotne" mamy!!!!!

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2006-09-25 22:09 (19 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

jak masz cos wspolnego z architektura/inzynieria to sprobuj tutaj:

burksgreen

pozdro samotna mamo ;-)

M.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

lovepostmoderni

Post #4 Ocena: 0

2006-09-26 09:22 (19 lat temu)

lovepostmodernism

studiowałam historię sztuki, jestem krytykiem sztuki - szczególnie współczesnej. Skoro żadna mama jeszcze nie jedzie... poczekam. Ale nawet jak ktoś w porządku chciałby jechać za kilka miesięcy, to by było super. :-D :-D :-W

Do góry stronyOffline

aldix

Post #5 Ocena: 0

2006-09-27 19:21 (19 lat temu)

aldix

Z nami od: 27-09-2006

Hej!

Też jestem z Łodzi, w listopadzie jedziemy z 7 miesięczną córcią do Inverness do męża. Tak więc nie jestem samotna; mimo to mam nadzieję że popiszemy sobie tutaj. Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

lovepostmoderni

Post #6 Ocena: 0

2006-09-27 21:21 (19 lat temu)

lovepostmodernism

cześć!! Czyli juz po pierwszych trudnosciach!! mam pytanie, ile trzeba mieć pieniędzy gdy przekracza się granicę WB?
Planuję wybrać się jakoś w marcu. Nie znam niestety nikogo na Wyspach, czy mając jakąś dobrą kwotę kasy i angielski jezyk, no i na razie bez synka, czy da się coś wtedy załatwić? To najczarniejszy scenariusz, wiem o tym, ale czy jest wtedy jakaś szansa? Pozdrawiam cieplutko!! :-)

Do góry stronyOffline

JustiS

Post #7 Ocena: 0

2006-09-28 20:05 (19 lat temu)

JustiS

Z nami od: 09-07-2006

Hej! Jestem samotną mamą :) od dokładnie 2 tygodni mieszkam w dalszej okolicy Manchesteru. Córa została w Polsce :((( z dziadkami - niestety myślę że na parę miesięcy.
Kasy wzięłam coś koło 600 Ł, jak na razie niewiele straciłam z tego.
Oferty pracy proponują mi z niższej półki - na jakieś dziwne zmiany. Teraz się podjęłam ale nie wyobrażam sobie żeby córa mogła przyjechać i siedzieć pół dnia sama. Mam nadzieję że uda mi się znaleźć coś lepszego jak poszukam.
Pozdrowienia!

Do góry stronyOffline

lovepostmoderni

Post #8 Ocena: 0

2006-09-28 21:25 (19 lat temu)

lovepostmodernism

JustiS! A czy pojechałaś w ciemno? Pozdrawiam!!!! :-)

Do góry stronyOffline

JustiS

Post #9 Ocena: 0

2006-09-29 21:53 (19 lat temu)

JustiS

Całkiem w ciemno to bym pewnie zaginęła w połowie drogi :-D
Kumpel, który wyjechał rok temu wynajął mieszkanie - w stanie takim że nie pozostało nic tylko usiąść i płakać, ale jest się gdzie przespać....
Leciał ze mną jeszcze jeden koleś z Polski - mieszkamy "na kupie", ale przynajmniej nie jest nudno i nie wypada otwarcie tęsknić za dzieckiem, domem i całą resztą.
Pracy nie miałam nagranej, a jedyna pomoc w jej znalezieniu polegała na pokazaniu, na której ulicy są agencje.
Ofert, przynajmniej tu i teraz, jest pełno - im lepiej znasz angielski tym lepszą pracę wybierasz.
Jak będziesz chciała pogadać pisz na moje gg - 6685249 - tylko niestety wspólnie korzystamy z komputera i nie mogę powiedzieć że jestem często ;-)

Do góry stronyOffline

JustiS

Post #10 Ocena: 0

2006-09-29 21:59 (19 lat temu)

JustiS

PS. a jeżeli chodzi o dzieciaczka to uważam że im będzie mniejszy tym lepiej - moja córcia już chodzi do szkoły i żałuję teraz że nie wyjechałam jak była młodsza.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,