2021-05-31 23:41:45, MysysSmajla napisał(a): Eurowizja, ostatni raz oglądałam w 2007.. po wygraniu hmmm kosmitów postanowiłam poświęcić czas na przyjemniejsze rzeczy
😳 a ja w 1994, a pozniej mnie w Europie nie bylo.
.....ale ludzie lubia muzyke, tak samo jak sport, filmy.... I dobrze, ze sa takie programy, kazdy sobie cos wybierze dla siebie.
Ja sie dopiero zorientowalam, ze to juz po tegorocznej eurowizji. Odsluchalam Wlochow. Wrazenia- tacy troche Pudelsi we wloskojezycznej wersji. Jarocin 20 lat pozniej z metro stylizacja, no a rock jak to rock, jednym podchodzi innym nie. Muzyka moralnego niepokoju. Na zdjeciach wygladaja jak wampiry ze Zmierzchu. Podsumowujac: moze byc.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
ten na dole brzmi fajnie trudno odmowic mu wlasnego stylu i talentu cos nowego na polskiej scenie jak go slysze to sie zastanawiam czy on czasami nie robil jakies kariery w operze wczesniej hehe
Opinia moderatora: Cris nie wrzucaj postu pod postem. SweettLiar.
Ma ładniejsze utwory na swoim koncie, ale i tak trzymam kciuki. Poza tym to jest bardzo skromny, młody mężczyzna, któremu woda sodowa nie uderzyła do głowy.
Edit. On nie, ale jego dziadek tak.
Cris posłuchaj sobie Prometeusz