MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Eurowizja

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 47 z 66 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 46 | 47 | 48 ... 64 | 65 | 66 ] - Skocz do strony

Str 47 z 66

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ruuuda

Post #1 Ocena: 0

2016-01-22 17:43:32 (10 lat temu)

ruuuda

Kobieta

Z nami od: 05-02-2013

Przestalam sie tym interesowac , jakos nie ma nic zachecajacego teraz do "kibicowania" tego czegos zwanego Eurowizja .
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

SweetLiar

Post #2 Ocena: 0

2016-02-18 16:54:49 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Zmienili zasady głosowania informuje BBC
Tak będzie chyba ciekawiej, ale i normalniej.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #3 Ocena: 0

2016-03-01 16:58:17 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Bukmacherzy obstawiają, że wygra Polska, ale najpierw Polacy w Polsce muszą zagłosować na Margaret Link

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #4 Ocena: 0

2016-03-01 22:27:16 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Cytat:

2016-03-01 16:58:17, SweetLiar napisał(a):
Bukmacherzy obstawiają, że wygra Polska, ale najpierw Polacy w Polsce muszą zagłosować na Margaret Link

Trollujemy :-] Po raz pierwszy jest sens :-]

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2016-03-02 18:01:54 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

A co ona zaspiewa i czy potrafi spiewac? Tak przy okazji pytam. Jak teraz bylam w Polsce, to wszedzie widzialam reklamy Play'a (internetu) z ta Margaret.

Przed chwila weszlam na yt zeby zobaczyc o co chodzi, cos tam "cool me down" brzmi cos jak kiedys Cher w Believe ze zmienionym komputerowo glosem. Pytam, bo moze jesli nie trzeba miec glosu, to moze Mandaryne trzeba bylo wyslac? Tez ladna.

Czy to jakas inna piosenka bedzie bez zmienionego kompuerowo glosu?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

SweetLiar

Post #6 Ocena: 0

2016-03-02 18:35:19 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Ja nie jestem fanką Margaret, ale ludzie oceniają piosenkę, a nie walory wokalne wykonującego i albo się piosenka podoba, albo nie. Rihanna też skrzeczy na żywo i jakoś to nikomu nie przeszkadza płacić za bilety. A że Eurowizja jest specyficzna to naprawdę trzeba jeszcze komuś tłumaczyć?

To kto powinien pojechać SONDA :-]

Margaret Cool Me Down

[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 02-03-2016 19:06 ]

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2016-03-02 19:23:32 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Nie chce mi sie tego sluchac. Zajrzalam do Szpaka, bo tak jakos jeszczew miare wyglada. No, ale nie te klimaty, wiec nie dosluchalam do konca. Gorniak. Nie przepadam, ale wiem, ze przynajmniej potrafi spiewac. I to calkiem niezle. No i raz juz chyba kiedys wygrala, czy cos. Moglaby jeszcze raz wystartowac z To nie ja bylam Ewa. Moze znow magia placzu zadziala?

No i ten jakis zespol trzech facetow. Cos o deszczu- taki sobie angielsko pogodowy akcencik. I pierwsze kilka taktow calkiem przyjemnie brzmi. Choc material na hit to to chyba nie jest. A moze sie myle, w koncu jak nie punk rock to opera, wiec co ja tam wiem. Wygladaja milusio chlopaczkowie. No to moze oni? Moze nawet poslucham do konca tej piosenki o deszczu.

A ta poza tym to co, my teraz na tapecie jestesmy zeby tak soebi wygrac? Jakas wojna sie szykuje, zmiany na politycznej szachownicy, ze ni z tego ni z owego mamy szanse na wygrana? :-8

edit:

Przesluchalam do konca piosenki zespolu Taraka. Podoba mi sie. Cos tam nawet z klezmerska pobrzmiewa gdzieniegdzie, Zyd wieczny tulacz, te sprawy. Z jednej strony zwis, luz, angielka flegma, z drugiej jest tam jakas glebia, poszukiwanie (czegos) w tym deszczu, ogolnie, jak to w zyciu- przerabane. Na czasie. Kojarzy sie z wedrowkami ludow obecnymi. Tez szukaja swojego miejsca w swiecie. I maja niewesolo. Nie pasuja, nigdzie nie sa u siebie. Pustka. Calkiem ladna piosenka jednym slowem:-)

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 02-03-2016 19:35 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

SweetLiar

Post #8 Ocena: 0

2016-03-02 19:34:56 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Nie mam pojęcia Garadriel, ale Eurowizja jest umoczona w politykę, a u nas się ostatnio rząd zmienił więc może coś jest na rzeczy :-]
A tak serio to nie miałabym nic przeciwko Eurovision Song Contest Warsaw 2017 :-)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2016-03-02 19:38:06 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Tam rzad. Bardziej chyba chodzi o to, ze za chwile miedzy Trumpem i Putinem, na zgliszczach dawnych sojuszy (UE) bedziemy pozamiatani. I pozostanie im wszystkim powedrowac w deszczu. Jak najdalej stad:-8

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 02-03-2016 19:38 ]

Do góry stronyOnline

GiantGoram

Post #10 Ocena: 0

2016-03-02 20:43:24 (9 lat temu)

GiantGoram

Kobieta

Z nami od: 20-09-2015

Nadal Nie rozumiem jak wszyscy,zwlaszcza kraje Europy Wschodniej biora ten konkurs na powaznie. Wiem ze z organizacja tej imprezy sa pompowane pieniadze na to ale to powinno wszystko byc jakos regulowane.
Glosowanie na sasiadow,przewidywane punkty I piosenki ktore zapomina sie po 5 min.
Ogladalam Eurowizje przez kilka lat jak Terry Wogan ja komentowal-tylko dla niego I jego super poczucia humoru. Teraz jak Graham Norton przejal paleczke tez Nie jest zle ale to nie to samo.
Najlepszy rok wg mnie to byl wtedy jak wygral szwedzki zespol Lordi-to chyba podsumowalo ten caly "konkurs".
Rok,moze 2-3 lata temu,Polska byla posmiewiskiem w UK jak wyskoczyly wydekoltowane panienki w regionalnych strojach I praly na tarach lub ubijaly maslo.... to miala byc reprezentacja kraju?
Czasy kiedy piosenki z Eurowzji ktos pamieta dawno minely bo teraz same typ"techno" lub smuty-zeby z takiego konkursu ktos byl zapamietany ze wzgledu na spiewanie musi pobic piosenke Abby.
Anglia w tym roku tez nie lepsza,polskiej Nie slyszalam

Do góry stronyOffline

Strona 47 z 66 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 46 | 47 | 48 ... 64 | 65 | 66 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,