MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Okradli nas :(((((

« poprzednia strona

Strona 16 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 16 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ChrisCov

Post #1 Ocena: 0

2018-01-17 22:44:24 (8 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2018-01-17 22:06:24, littleflower napisał(a):
Ja podbijam,

Ostatnio malolaty w mojej dzielnicy pozwalaja sobie za duzo, ze zaczelam drzwi na klucz zamykac jak wychodze.

Mi jakieś 2 miesiące temu ktoś się włamał do auta, choć bardziej prawdopodobne jest to, że zostawiłem je otwarte na noc. Brak uszkodzeń mechanicznych i zginął tylko ze schowka koło skrzyni biegów mały głośniczek na Bluetooth firmy JBL (cena 24 funty). Na szybie była kamera, która kosztowała mnie ponad 200 funtów, ale jej nie ruszyli. Bagażnik był otwarty, ale nic nie zginęło. I teraz najciekawsza rzecz: na macie pod nogi przed tylnym siedzeniem znalazłem bałwanka wielkości środkowego palca. Nigdy czegoś takiego nie miałem, nie wożę pasażerów, a maty regularnie trzepię :-] Pewnie jakieś dzieci, bo "profesjonalni" złodzieje by jednak tę kamerę wzieli. Nie chciało mi się tego zgłaszać na policję.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

grzes-24

Post #2 Ocena: 0

2018-01-18 20:40:26 (8 lat temu)

grzes-24

Mężczyzna

Z nami od: 06-06-2009

Cytat:

2018-01-17 22:44:24, ChrisCov napisał(a):
Cytat:

2018-01-17 22:06:24, littleflower napisał(a):
Ja podbijam,

Ostatnio malolaty w mojej dzielnicy pozwalaja sobie za duzo, ze zaczelam drzwi na klucz zamykac jak wychodze.

Mi jakieś 2 miesiące temu ktoś się włamał do auta, choć bardziej prawdopodobne jest to, że zostawiłem je otwarte na noc. Brak uszkodzeń mechanicznych i zginął tylko ze schowka koło skrzyni biegów mały głośniczek na Bluetooth firmy JBL (cena 24 funty). Na szybie była kamera, która kosztowała mnie ponad 200 funtów, ale jej nie ruszyli. Bagażnik był otwarty, ale nic nie zginęło. I teraz najciekawsza rzecz: na macie pod nogi przed tylnym siedzeniem znalazłem bałwanka wielkości środkowego palca. Nigdy czegoś takiego nie miałem, nie wożę pasażerów, a maty regularnie trzepię :-] Pewnie jakieś dzieci, bo "profesjonalni" złodzieje by jednak tę kamerę wzieli. Nie chciało mi się tego zgłaszać na policję.

Mi w tamtym roku pod koniec listopada próbowali wyważyć drzwi w aucie. Nie udało im się więc wywalili szybę i wyszarapli kamerę.
Policja? ha ha ha
15-20 minut po grabieży dzwoniłem do nich to oni nie mają czasu by przyjechać bo jest okres przedświąteczny :-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Strona 16 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,