MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Okradli nas :(((((

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 13 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 13 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Richmond

Post #1 Ocena: 0

2012-10-11 23:04:29 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2012-10-11 16:02:15, matkapolka napisał(a):
Policjant nam poradził by kluczyki trzymać jednak w kuchni,bo jak chcą ukraść auto to i tak wejdą,a przynajmniej w łeb nie zarobimy jak kluczyki będą pod poduszką...

No ja nie wiem czy to taka dobra rada, zeby potem nie skonczylo sie tym, ze ubezpieczalnia nie wyplaci odszkodowania, bo klient zaniedbal zabezpieczenie kluczykow. Ja bym na pewno nie zostawiala kluczykow do samochodu w latwo dostepnym miejscu i jeszcze na dole domu.

Zlodzieje sa chyba jednak rzadko na tyle zdesperowani, zeby napadac wlasciciela, bo to juz jest inna kwalifikacja czynu i duze ryzyko zlapania potem.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-10-11 23:23:22 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-10-11 23:57:06 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

rozwazna

Post #4 Ocena: 0

2012-10-12 00:04:17 (13 lat temu)

rozwazna

Kobieta

Z nami od: 21-04-2012

Zawsze mieszkalam w domu ,tutaj mieszkam w bloku,ale marzeniem bylo kupno domu po tych wypowiedziach to chyba sobie daruje domek. Juz wole mieszkac na 2 pietrze,wspolczuje Wam brrr.
Uzależniona od MW.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2012-10-12 00:06:28 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Na przyszlosc, proponuje dziecko pozostawiac pod opieka kogos, kogo znamy. Samochodu malo kto pozyczylby komus dlatego, ze mieszka w sasiedztwie, dziecko wyslac do domu, ktorego mieszkancow sie nie zna na tyle, zeby zaufac?

Druga sprawa, FB- mozna kontakt zablokowac, nie ma obowiazku prowadzic dyskusji, nie ma obowiazku tlumaczyc sie dlaczego nie masz ochoty rozmawiac z obca osoba.

Ktos dobija ci sie do domu, straszy cie, dzwon na policje, moze nie przyjada calym orszakiem, ale przynajmniej zgloszenie bedzie. Zdziwilabym sie gdybys powiedziala ze jestes sama z dzieckiem i grupa osob na zewnatrz agresywnie dobija sie do domu, zeby nie bylo reakcji.

Ada

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-10-12 00:20:41 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-10-12 07:17:31 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

zuza11

Post #8 Ocena: 0

2012-10-12 07:27:29 (13 lat temu)

zuza11

Kobieta

Z nami od: 15-03-2012

Pati trzymaj się!A czy masz możliwość posiadania psa?Nie wiem czy to najlepszy pomysł,ale...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2012-10-12 07:50:08 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2012-10-12 00:04:17, rozwazna napisał(a):
Zawsze mieszkalam w domu ,tutaj mieszkam w bloku,ale marzeniem bylo kupno domu po tych wypowiedziach to chyba sobie daruje domek. Juz wole mieszkac na 2 pietrze,wspolczuje Wam brrr.

My mieszkaliśmy na 2 piętrze, mieszkaliśmy przy samej tamizie przy wandsworth bridge, przez 3 lata wydawało nam się że jest bardzo bezpiecznie.

Pewnego sobiotniego wieczoru siedzimy sobie już po kąpieli w łóżeczku oglądamy TV, a tu pukanie, ze wzgledu na porę nie otwarłem, myślałem że sąsiadka po klucze od pralni albo siłowni bo zgubiła swoje... no ale pora...

W pewnym momencie but w drzwi i wyleciały z hukiem.
Na szczescie spłoszył się koleś.

Mieliśmy cholerne szczeście bo sąsiedzi francuzi tydzien wcześniej usłyszeli pukanie i go spłoszyli.

Nasz znajomy mieszka na 13 piętrze w apartamencie przy putney br.
ma grube ciężkie dzwi wejściowe.
też mu je rozwalili i weszli do srodka.

Tak że blok, apartamentowiec niby monitorwany, ani wysokość wcale nie jest rozwiązaniem.
Lepiej mieszkać w małych zadupachm koło emerytów ktorzy całymi dniami kręcą się koło domu.

u nas tak jest, oni dokładnie wiedzą kiedy wchodzę do domu, jak kurierzy przyjezdzają z przesyłkami to wychodzą przed do i odbierają przesyłkę dla mnie hihi
Jak tylko podjadę pod dom to lecą z paczkami zanim wejdę do domu

Jak ktoś obcy się kręci to potrafią wyjść i się zapytać kogo szuka.
tym sposobem ten ktoś zostaje zapamiętany i wie że ktoś go zapamiętał.
dobry system tu mają pod tym wzgledem.:-]:-/
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2012-10-12 08:22:21 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
przepraszam bardzo, ale wiedzialam komu daje dziecko, bo to matka chlopca z jego klasy, a od stycznia jestesmy tez sasiadami, moj synekk juz tam byl na imprezie urodzinowej i ten maly byl u nas tez. Wiec naprawde podaruj sobie takie teksty,ze wysylam dziecko do obcych ludzi, bo nic mnie bardziej nie denerwuje, jak takie glupie opinie.

Czyli znalas ja na tyle, zeby wiedziec ze zachowa sie tak jak zachowala, wparuje z obcym facetem/chlopakiem do twojego domu, nic sobie nie bedzie robic z tego ze on "wycenia" mieszkanie, bez chwili namyslu i pytania uzywa twojego sprzetu, loguje sie na twoje konto (FB) etc etc....to ze mieszka w sasiedztwie, nir oznacza ze ja znasz...
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 13 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,