MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca. Jak i gdzie szukac?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 4 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

karjo1

Post #1 Ocena: 0

2012-02-24 22:49:24 (13 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Niezupelnie ;).
Brak slow kluczowych, z wymogow w ofercie, zawartych w liscie badz cv czesto skutkuje wywaleniem aplikacji w kosmos.

Co do prac w ochronie srodowiska (generalnie - inzynierskie) http://www.jobisjob.co.uk/

Co do pomyslow na prace opiekuna osob starszych/niepelnosprawnych - ogolne cv w grasc i wycieczka po okolicznych domach opieki/agencjach. latwiej uzyskac prace, mieszkajac lokalnie, blisko zatrudnienia niz wysylajac oferte na drugi koniec miasta.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

znowu-ciupek

Post #2 Ocena: 0

2012-02-24 23:19:13 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2012-02-23 16:21:35, Dwunasty napisał(a):
Radzik, to nie off top. CV i list motywacyjny to zasadnicze sprawy dla szukających pracy.
;-)

A mmnie najbardziej fqrfia jak życzą sobie CV...albo szukaja ludzia do roby albo kawałka papieru do podtarcia....pupy...

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-02-24 23:39:37 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Fisolka

Post #4 Ocena: 0

2012-02-24 23:45:25 (13 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

Jak mi kiedys doradca zawodowy skorygowal CV to nijak sie nie moglam doczytac coz to za zawod ja wykonuje...a jak sie potencjalny pracodawca mial dowiedziec?:-]:-]:-]
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Post #5 Ocena: 0

2012-02-24 23:56:03 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2012-02-25 01:18:24 (13 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Szukajacym pracy w jakims bardziej konkretnym zawodzie goraco rekomenduje firme MUSTARD i Mr Jack'a Cowling'a jako agenta.

Gosc znalazm mi kilka dobrych ofert w czasie kiedy szukalem pracy - pokierowal, podpowiedzial i pocieszyl kiedy dalem plame na interview.
Przytomny gosc, ktory zawsze z usmiechem i dobrym zartem potrafil cos dla mnie znalezc, czy to czasowki czy szanse na stala.

Te prace, ktora mam teraz tez zawdzieczam jemu. Oczywiscie, ze robi to dla pieniedzy. Nie powinno to dziwic bo to w koncu jego praca. Ale, ze rekruterow poznalem kilku plci obojga to jego autentycznie szczerze rekomenduje.

www.mustardjobs.co.uk

Mr Jack Cowling

---

A teraz to mu chyba jakas dobra flaszke powinienem wyslac, mysle ze Zubrowka jest OK.
;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2012-02-25 01:25:31 (13 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

A tutaj pomagaj napisac czy tez poprawic CV - nad moim spedzilismy kilka sesji. Czy dziala to ciezko powiedziec, niemniej jednak przeszlo spora ewolucje.

www.next-step.org.uk
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

SonnyBoy

Post #8 Ocena: 0

2012-02-25 02:55:23 (13 lat temu)

SonnyBoy

Mężczyzna

Z nami od: 15-10-2007

ja skupiam sie zawsze praktycznie na 3 stronach:
-jobcentre
-www.jobsite.com
-www.totaljobs.com

W moim odczuciu największe i najbardziej skuteczne.

Do job centre jest maly sens chodzic bo pani odpala kompa, wyszukuje i czyta ogloszenia Z TEJ SAMEJ BAZY co mozna sobie samemu znalesc w domu.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

radzik77

Post #9 Ocena: 0

2012-02-25 09:58:56 (13 lat temu)

radzik77

Konto usunięte

Cytat:

2012-02-25 01:18:24, marcinb napisał(a):
Szukajacym pracy w jakims bardziej konkretnym zawodzie goraco rekomenduje firme MUSTARD i Mr Jack'a Cowling'a jako agenta.

Gosc znalazm mi kilka dobrych ofert w czasie kiedy szukalem pracy - pokierowal, podpowiedzial i pocieszyl kiedy dalem plame na interview.
Przytomny gosc, ktory zawsze z usmiechem i dobrym zartem potrafil cos dla mnie znalezc, czy to czasowki czy szanse na stala.

Te prace, ktora mam teraz tez zawdzieczam jemu. Oczywiscie, ze robi to dla pieniedzy. Nie powinno to dziwic bo to w koncu jego praca. Ale, ze rekruterow poznalem kilku plci obojga to jego autentycznie szczerze rekomenduje.

www.mustardjobs.co.uk

Mr Jack Cowling

---

A teraz to mu chyba jakas dobra flaszke powinienem wyslac, mysle ze Zubrowka jest OK.
;-)

Pogratulowac.

Fakt, ze to juz jest wyzszy level i dla ludzi szukajacy pracy w konkretnym fachu. Jednak warto o tym napisac, gdzyz wielu moze to pomoc.
Moja znajoma byla bezrobotna przez pol roku i zdecydowala sie szukac pracy za posrednictwem powiedzmy agenta. Wczesniej pracowala dla firm sprzedajacych wycieczki, miala spore doswiadczenie w obsludze klienta, niby nic ale ...
Wczesniej wspomniany agent pomogl stworzyc CV, umawial spotkania, negocjowal wynagrodzenie, ona jezdzila tylko na interview. Finalnie zaoferowali jej posade sekretarki w biurze prawniczym za zajefajne wynagrodzenie, wiadomo kwestia dyskusyjna, ale znam ludzi robiacych w biurach powazniejsze prace za polowe tych pieniedzy.

Zgodze sie w 100% ze osoby z dobrymi kwalifikacjami moga wiele skorzystac szukajac pracy poprzez profesjonalne agencje.

[ Ostatnio edytowany przez: radzik77 25-02-2012 10:00 ]

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #10 Ocena: 0

2013-05-24 16:41:18 (12 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

podbije...

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,