Cytat:
2012-02-25 01:18:24, marcinb napisał(a):
Szukajacym pracy w jakims bardziej konkretnym zawodzie goraco rekomenduje firme MUSTARD i Mr Jack'a Cowling'a jako agenta.
Gosc znalazm mi kilka dobrych ofert w czasie kiedy szukalem pracy - pokierowal, podpowiedzial i pocieszyl kiedy dalem plame na interview.
Przytomny gosc, ktory zawsze z usmiechem i dobrym zartem potrafil cos dla mnie znalezc, czy to czasowki czy szanse na stala.
Te prace, ktora mam teraz tez zawdzieczam jemu. Oczywiscie, ze robi to dla pieniedzy. Nie powinno to dziwic bo to w koncu jego praca. Ale, ze rekruterow poznalem kilku plci obojga to jego autentycznie szczerze rekomenduje.
www.mustardjobs.co.uk
Mr Jack Cowling
---
A teraz to mu chyba jakas dobra flaszke powinienem wyslac, mysle ze Zubrowka jest OK.
Pogratulowac.
Fakt, ze to juz jest wyzszy level i dla ludzi szukajacy pracy w konkretnym fachu. Jednak warto o tym napisac, gdzyz wielu moze to pomoc.
Moja znajoma byla bezrobotna przez pol roku i zdecydowala sie szukac pracy za posrednictwem powiedzmy agenta. Wczesniej pracowala dla firm sprzedajacych wycieczki, miala spore doswiadczenie w obsludze klienta, niby nic ale ...
Wczesniej wspomniany agent pomogl stworzyc CV, umawial spotkania, negocjowal wynagrodzenie, ona jezdzila tylko na interview. Finalnie zaoferowali jej posade sekretarki w biurze prawniczym za zajefajne wynagrodzenie, wiadomo kwestia dyskusyjna, ale znam ludzi robiacych w biurach powazniejsze prace za polowe tych pieniedzy.
Zgodze sie w 100% ze osoby z dobrymi kwalifikacjami moga wiele skorzystac szukajac pracy poprzez profesjonalne agencje.
[ Ostatnio edytowany przez: radzik77 25-02-2012 10:00 ]