Str 20 z 21 |
|
---|---|
wojta32 | Post #1 Ocena: 0 2011-09-12 20:47:23 (14 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2010 Skąd: crawley |
czytajac wasze wypowiedzi zaluze ze zaden z was nie potrafi docenic tomka i temu co napisal ze tomek nie byl przygotowany do tej walki proponuje odwiedzic okuliste a jesli nie zgadza sie ze mna niech mi przypomni walke kogos kto przegral przez TKO i tak sie ruszal w ostatniej rundzie pozdrawiam wszystkich ktorzy potrafia docenic ciezka prace sportowca a nie sa fanami takimi jak w przypadku malysza jak skakal daleko to byl bogiem jak mial znizke formy pluli na niego
mechanika,zawieszenia, rozrzady diagnostyka komputerowa pomagam w zakupie samochodu (oceniam stan techniczny przed zakupem pomagam zbic cenne )crawley anglia west sussex 07521055674 wojtek
|
PikoPiko | Post #2 Ocena: 0 2011-09-12 23:02:41 (14 lat temu) |
Z nami od: 08-04-2011 Skąd: :_.::._: |
Cytat: 2011-09-12 20:47:23, wojta32 napisał(a): czytajac wasze wypowiedzi zaluze ze zaden z was nie potrafi docenic tomka i temu co napisal ze tomek nie byl przygotowany do tej walki proponuje odwiedzic okuliste a jesli nie zgadza sie ze mna niech mi przypomni walke kogos kto przegral przez TKO i tak sie ruszal w ostatniej rundzie pozdrawiam wszystkich ktorzy potrafia docenic ciezka prace sportowca a nie sa fanami takimi jak w przypadku malysza jak skakal daleko to byl bogiem jak mial znizke formy pluli na niego no słabo sie ruszał bo kazdy cios ladował na jego głowie lub szczece, o tak jak by sie ruszał to co innego ![]() |
stanislawski | Post #3 Ocena: 0 2011-09-12 23:25:10 (14 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Cytat: 2011-09-12 23:02:41, PikoPiko napisał(a): Cytat: 2011-09-12 20:47:23, wojta32 napisał(a): czytajac wasze wypowiedzi zaluze ze zaden z was nie potrafi docenic tomka i temu co napisal ze tomek nie byl przygotowany do tej walki proponuje odwiedzic okuliste a jesli nie zgadza sie ze mna niech mi przypomni walke kogos kto przegral przez TKO i tak sie ruszal w ostatniej rundzie pozdrawiam wszystkich ktorzy potrafia docenic ciezka prace sportowca a nie sa fanami takimi jak w przypadku malysza jak skakal daleko to byl bogiem jak mial znizke formy pluli na niego no słabo sie ruszał bo kazdy cios ladował na jego głowie lub szczece, o tak jak by sie ruszał to co innego ![]() Własnie oglądam ten film Coooool |
myfreedom | Post #4 Ocena: 0 2011-09-13 00:02:30 (14 lat temu) |
Z nami od: 21-12-2008 Skąd: Kent |
jalowa dyskusja, jak zawsze znajda sie ZNAfCY, koguciki itp.
fakty sa takie Adamek byl gorszy bo kto w ogole moze w tej chwili wygrac z Kliczkami, widzieliscie jak on stal, ruszal nogami, oddychal, walczyl i te dlugie rece mogl skonczyc walke juz w pierwszych rundach to bylo widac Adamka zamroczylo duzo wczesniej niz w 10 rundzie, chwala mu i Kliczce ze wytrwal tak dlugo ja nie lubie Adamka jako boksera ale potrafie uszanowac jego umiejetnosci w kazdego z nas wszedlby jak w maslo nokautujac po kilku sekundach, no chyba ze przestaniemy robic to co robimy i zaczniemy trenowac i bic sie codziennie wedlug mnie swietnie unikal uderzen Kliczki i byl dosc szybki mnie osobiscie nie podobalo sie wejscie Adamka na ring, stadion i pilkarscy kibice ok ale nasz bokser niepotrzebnie byl otoczony przez tlum ludzi razem z nim idacy, byl tez taki jakis niepewny siebie, skupiony ale to nie to bylo cos jeszcze on wiedzial, ze bedzie ciezko..juz nie bede czepial sie jego ubioru bo to szczegol ale.. Kliczko wchodzil pewny siebie, od poczatku pokazal klase jeszcze raz chwala Adamkowi ale na Kliczki jest za cienki, nie pokazal nic wielkiego oprocz..swoich jaj ktos wspominal Golote, coz nie zawsze uciekal w ringu, ogladalem obydwa starcia z Bowe czekajac dlugo cala noc na walke, pierwsza powinien wygrac, byl k.. lepszy majac murzyna na kolanach trzymajacego sie jego nog.. |
krakn | Post #5 Ocena: 0 2011-09-13 00:11:04 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2011-09-12 23:02:41, PikoPiko napisał(a): Cytat: 2011-09-12 20:47:23, wojta32 napisał(a): czytajac wasze wypowiedzi zaluze ze zaden z was nie potrafi docenic tomka i temu co napisal ze tomek nie byl przygotowany do tej walki proponuje odwiedzic okuliste a jesli nie zgadza sie ze mna niech mi przypomni walke kogos kto przegral przez TKO i tak sie ruszal w ostatniej rundzie pozdrawiam wszystkich ktorzy potrafia docenic ciezka prace sportowca a nie sa fanami takimi jak w przypadku malysza jak skakal daleko to byl bogiem jak mial znizke formy pluli na niego no słabo sie ruszał bo kazdy cios ladował na jego głowie lub szczece, Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
znowu-ciupek | Post #6 Ocena: 0 2011-09-13 04:48:40 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2011-09-12 20:47:23, wojta32 napisał(a): czytajac wasze wypowiedzi zaluze ze zaden z was nie potrafi docenic tomka i temu co napisal ze tomek nie byl przygotowany do tej walki proponuje odwiedzic okuliste a jesli nie zgadza sie ze mna niech mi przypomni walke kogos kto przegral przez TKO i tak sie ruszal w ostatniej rundzie pozdrawiam wszystkich ktorzy potrafia docenic ciezka prace sportowca a nie sa fanami takimi jak w przypadku malysza jak skakal daleko to byl bogiem jak mial znizke formy pluli na niego Ani slowem nie wspomnialem ze nie potrafie go docenic.Ba od czasu jego walki z Golota i tego jaka megagwiazde z niego zrobili czekalem na to kiedy trafi na kogos naprawde dobrego....No i trafil.Bylem ciekaw jak zniesie porazke i musze mu oddac szacunek(ale o tym juz bylo).Tak czy inaczej dalej chcialbym obejrzec jego walke z Haye,zeby ci wszyscy megaznawcy boksu zobaczyli ile mu jeszcze brakuje do gory stawki.Dalej smiem twierdzic ze nie dotrwalby do 10 tej. |
PikoPiko | Post #7 Ocena: 0 2011-09-13 06:24:02 (14 lat temu) |
Z nami od: 08-04-2011 Skąd: :_.::._: |
co do gołoty to nawet go lubiłem bo jego ostatnie walki zawsze w całosci mozna było w teleexpresie zobaczyc :lol
co do publiki na stadionie to tylko jedno - banda hołoty gwiżdżąca przy ogłaszaniu wyniku powinni bic brawa w koncu 2 gosci staneło z własnego wyboru na ringu by rozstrzygnac w sprawiedliwym pojedynku kto jest lepszy, i choc faworyt publiki przegrał to nadal uważam ze naleza sie brawa dla kliczki, w koncu to adamek bardzo chciał skrzyżować rekawice z mistrzem, jak tak ma wygladac euro ( race, gwizdy, zadymy i bluzgi ) to ja dziękuje |
stanislawski | Post #8 Ocena: 0 2011-09-13 09:49:19 (14 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Obu bym scisnął grabkę. Mimo tego, że jeden to Ukrainiec...
|
Post #9 Ocena: 0 2011-10-01 22:34:18 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
CapitalismConvi | Post #10 Ocena: 0 2011-10-01 23:42:22 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
Niczego by to specjalnie nie zmieniło, a nawet jeśli tak, to tylko na gorsze. Nawet nie wiem ile teraz jest różbych kategorii wagowch, 15? Pomnożone przez 3-4 największe federacje co daje ponad pięćdziesięcu mistrzów świata. To wystarczająco zaciemnia obraz tego kto jest w tej chwili najlepszy.
Waga ciężka, czyli najcięższa jest najważniejsza dlatego, że walczą w niej poprostu najsilniejsi i najlepsi. Teoretycznie nic nie powstrzymuje mistrza wagi piórkowej przed walką z Kliczką. Mógłby trafić się ktoś wystarczająco dobry, szybki i silny, o wadze i rozmiarach przeciętnego mężczyzny, który pokonałby 140kg kolosa. I dobrze, że taka możliwość zawsze istnieje. Dla Adamka kolejny tytuł w jakiejś podkategorii nie miałby już zwyczajnie żadnego znaczenia. Najlepiej pogodzić się z porażką i czekać na godnych następców. |