MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przekręty - ostrzeżenia

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

Str 9 z 30

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

stanislawski

Post #1 Ocena: 0

2012-05-28 16:29:13 (13 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Ja przerejestrowałem starsze niż 10-letnie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

trenero

Post #2 Ocena: 0

2012-05-28 17:26:35 (13 lat temu)

trenero

Mężczyzna

Z nami od: 03-03-2011

Pracuje w ciekawej firmie. Praca zmianowa,czasami weekendy..i tak dalej.Wala tam ludzi na godziny ze az piszczy..ale ludzie zamiast zapisywac godziny,to maja to w du..
Mamy rozne sposoby rejestrowania godzin pracy ale i tak miesiac w miesiac nic sie nie zgadza.A teraz chca zrobic ciekawszy wałek.Podobno z okazji celebrowania urodzin krolowej 5 czerwca ma byc dniem wolnym,a osoby ktore muszą pracowac maja miec dodatkowy dzien wolny lub zapłacone podwójnie.Płaci za to krolowa...a u nas sie okazuje ze nic takiego nie istnieje.Podejrzewam ze kase sciegnie firma. Tak było na wesele ksiecia.Tak wiec jak ktos szuka pracy proponuje omijac szerokim łukiem Fradley Park[to nie nazwa tylko miejscowosc]

ps.moze ktos z was ma wiecej info na temat 5 czerwca,co i jak,moze zle zrozumiałem info
hulaj atoo

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2012-05-28 18:57:08 (13 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Account Alert!# LloydsTSB UK! 28 May,2012‏

You are seeing this message because LloydsTSB Security has detected suspicious activity on your account and has temporarily suspended it as a security precaution.
This may be because your LloydsTSB Bank account was accessed from an unfamiliar computer or you have made changes in your account information.

You will be able to regain access to your account once you complete the automated security verification process.

How can i regain access to my account ?

To regain access to your account, you must confirm your identity by completing our automated security verification process.
To begin this process, please visit Lloyds Website and enter your login information and password into the appropriate fields.

You can do that by simply typing www.lloydstsb.com into your browser or by clicking here.

You will then be taken through a series of steps to help verify your identity and, if necessary, scan your computer for viruses.

The security verification process is automated and is not designed to be time-intensive.
In most situations, you should be able to confirm your identity and restore your account in a few minutes.

tej tresci dostalam wlasnie email, o ty ze to przekret juz po tym wiedzialam bo poprosili o security odpowiedz ( nr i password) strona na ktora kieruje link w mail tez jest fake - wciskalam np linki z tej strony i nic nie wyskakiwalo a w orginalnej wyskakuje, po zatym zanim pokaze strone banku przez chwile w pasku adresu widziac ze jest to blog
otrzegam zeby inni nie dali sie w to wrobic i jak na tacy nie dali zlodziejom dostepu do swojego konta

ps, zglosilabym tego email do Lloyds tylko nie zabardzo wiem gdzie, jakies porady?
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2012-05-28 19:05:36 (13 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

znalazlam na stronie Lloyds ( tej prawdziwej ) i wyslalam im tego emaila - mam nadzieje ze zanim oszust kogos oszuka znajda go.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

allertec

Post #5 Ocena: 0

2012-05-28 20:19:49 (13 lat temu)

allertec

Mężczyzna

Z nami od: 28-05-2012

Pamiętajcie o jednym: żaden bank NIGDY nie poprosi Ciebie o jakiekolwiek hasło oraz o jakikolwiek login. NIGDY

Do góry stronyOffline

myfreedom

Post #6 Ocena: 0

2012-05-28 20:36:39 (13 lat temu)

myfreedom

Mężczyzna

Z nami od: 21-12-2008

Cytat:

2012-05-28 17:26:35, trenero napisał(a):
ps.moze ktos z was ma wiecej info na temat 5 czerwca,co i jak,moze zle zrozumiałem info

tak to normalny dzien wolny od pracy, Bank Holiday, swieto, Krolowa, banki zamkniete..

Do góry stronyOffline

keramczak

Post #7 Ocena: 0

2012-05-28 20:50:41 (13 lat temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

Cytat:

2012-05-28 20:36:39, myfreedom napisał(a):
Cytat:

tak to normalny dzien wolny od pracy, Bank Holiday, swieto, Krolowa, banki zamkniete..
:-]:-]:-]i to by bylo na tyle,wszystko jasne tylko skad tu tyle zab???
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ManUtd

Post #8 Ocena: 0

2012-06-28 18:44:12 (13 lat temu)

ManUtd

Mężczyzna

Z nami od: 17-07-2011

60181

wiadomosci z tego numeru i zwrotne kosztuja £4.50 sztuka dopuki niewyslemy STOP pod 60181 i znow £4.50!!!#
mam tak od 3 miesiecy
ale od poczatku...
mam androida i wiecie android market itp
battery supercharger i inne
no wiec pare miesiecy place za usluge w ktorej sie nierejestrowalem niewysylalem sms
dzwonilem do operatora i tam pani powiedziala ze nic niemoga zrobic ale ze maja mnostwo tel z podobnymi skargami
sciagasz apps-a za free a tak naprawde kosztuje Cie to £4.50 every two weeks a operator nic niemoze zrobic tylko podaje maila i nr telefonu zeby dzwonic skladac skarge i rzadac zwrotu kasy
08081891435 lub support@my-texts.com
podobno sciagasz wersje za free ale za upgrade do PRO placisz abonament heheh a nigdy nigdy tego nierobilem
napisalem maila ze skarga i juz jest odpowiedz!!!
przepraszaja i pytaja w jaki sposob oddac£££..........
young do valenci kagawa teraz cleverley jest rooney do van persie - van persie gooooooooooollll Robin Van Persie !!!

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

krakn

Post #9 Ocena: 0

2012-06-28 18:50:42 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2012-06-28 18:44:12, ManUtd napisał(a):
60181

wiadomosci z tego numeru i zwrotne kosztuja £4.50 sztuka dopuki niewyslemy STOP pod 60181 i znow £4.50!!!#
mam tak od 3 miesiecy
ale od poczatku...
mam androida i wiecie android market itp
battery supercharger i inne
no wiec pare miesiecy place za usluge w ktorej sie nierejestrowalem niewysylalem sms
dzwonilem do operatora i tam pani powiedziala ze nic niemoga zrobic ale ze maja mnostwo tel z podobnymi skargami
sciagasz apps-a za free a tak naprawde kosztuje Cie to £4.50 every two weeks a operator nic niemoze zrobic tylko podaje maila i nr telefonu zeby dzwonic skladac skarge i rzadac zwrotu kasy
08081891435 lub <a href="mailto:support@my-texts.com" target="_new">support@my-texts.com</a>
podobno sciagasz wersje za free ale za upgrade do PRO placisz abonament heheh a nigdy nigdy tego nierobilem
napisalem maila ze skarga i juz jest odpowiedz!!!
przepraszaja i pytaja w jaki sposob oddac£££..........

co to za aplikacja?
zgłaszałeś to do google market?
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

jotkadakotka

Post #10 Ocena: 0

2012-06-28 18:50:51 (13 lat temu)

jotkadakotka

Kobieta

Z nami od: 05-12-2008

Cytat:

Pracuje w ciekawej firmie. Praca zmianowa,czasami weekendy..i tak dalej.Wala tam ludzi na godziny ze az piszczy..ale ludzie zamiast zapisywac godziny,to maja to w du..
Mamy rozne sposoby rejestrowania godzin pracy ale i tak miesiac w miesiac nic sie nie zgadza.A teraz chca zrobic ciekawszy wałek.Podobno z okazji celebrowania urodzin krolowej 5 czerwca ma byc dniem wolnym,a osoby ktore muszą pracowac maja miec dodatkowy dzien wolny lub zapłacone podwójnie.Płaci za to krolowa...a u nas sie okazuje ze nic takiego nie istnieje.Podejrzewam ze kase sciegnie firma. Tak było na wesele ksiecia.Tak wiec jak ktos szuka pracy proponuje omijac szerokim łukiem Fradley Park[to nie nazwa tylko miejscowosc]

Krolowa za nic nie placila, pracodawcy placili... albo i nie.
Zalezy kto co mial w umowie!

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,