MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5235 z 5240 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5234 | 5235 | 5236 ... 5238 | 5239 | 5240 ] - Skocz do strony

Str 5235 z 5240

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla2

Post #1 Ocena: 0

2025-05-26 19:27:44 (2 dni temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Z nami od: 20-06-2022

Cytat:

2025-05-26 13:27:58, kksiezniczka napisał(a):
Cytat:

2025-05-26 12:37:53, ZlotaPerla2 napisał(a):
Ja mam katarek :-[

O masz babo placek!
Ja dalej zakwasy, ale w pracy rozchodzę :-)

Może twoje nie fake zakwasy, bo ja w sobotę to nie mogłam z sofy wstać ani chodzić, taki ból :-o moje fake zakwasy bo od leżenia na sofie raczej się nie zrobiły :-8 a tu na katarek takie boleści :-[

Przyszły mi te branzoletki z Vinted też fake, już oddaję ... BTW chińczycy już podpisują się Pandora i ALE 925 ale do oryginału im niestety dużo brakuje.

To distinguish a fake Pandora ME bracelet from a genuine one, focus on the metal quality, the "ALE" maker's mark, and the clasp's texture. Fakes often use cheaper metals that tarnish quickly, have a brighter, more shiny finish, and the clasp may be cleaner inside compared to the oxidized look of genuine Pandora clasps. Additionally, fake charms may fall out easily, and the "ALE" mark might be slightly off in appearance or placement.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kksiezniczka

Post #2 Ocena: 0

2025-05-26 20:36:15 (2 dni temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Moje zakwasy to od łażenia. I to pod koniec dnia się ich dorobiłam, jak się trochę zgubiłyśmy wychodząc z festiwalu ;)
Właśnie wtedy - jeśli wierzyć aplikacji w telefonie - zrobiłyśmy większość z 25tys kroków tego dnia.
No ale już lepiej jak pochodziłam z psem dziś, to jeszcze w pracy pochodzę i będzie super. Echhh ta starość…

I mi się nigdy bransoletki Pandory jakoś nie podobały. Tzn za te cenę co sobie życzą. W sumie nie wiem dlaczego to jest takie drogie, bo wcale „drogo” ani jakoś nadzwyczajnie nie wyglądają.
Mi dziś przyszły spodnie. Miały być rozmiar 6 i jeszcze dopytałam o długość i miały być normalne na kobietę 168cm wzrostu. I co? Przyszły spodnie rozmiar 11-12 lat 😂
Ale od razy dostałam zwrot kasy i nie muszę nawet odsyłać ich. Tyle dobrego.
Pewnie jakaś młoda dziewucha sprzedawała i coś się jej pomyliło :)

...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOnline

ZlotaPerla2

Post #3 Ocena: 0

2025-05-27 08:37:37 (2 dni temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

W tym jest problem na Vinted, jakieś nieogarnięte przedszkole, co nie ma za nic odpowiedzialności czy zasad, kłamać w żywe oczy, przecież po drugiej stronie transakcji stoi normalny żywy człowiek, to są jakieś plazmy bezmózgowe.

Ale mam katar! a w domu nic na przeziębienie, bo my nie chorujemy i co kupię to wyrzucę przeterminowane. 😫

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla2

Post #4 Ocena: 0

2025-05-27 11:32:08 (2 dni temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

btw. chyba nawet nie chcielibyśmy do końca wiedzieć w jakich warunkach ci ludzie, znaczy te dzieci nieogarnięte i gdzie mieszkają, patologia i tyle.

A ja jestem już trochę naprawiona, wizyta w boots, kropelki do nosa są, paracetamol jakiś bootny super extra też, tylko jakoś tak dziwnie w tej głowie, jak po flaszce :-] :-] :-]

Ciekawe czego mam takie gorączki teraz przy gówno infekcjach.

No nic to na urlopu zdrowotnego nie nada, trzeba obiadek naszykować i popłynąć do pracy ...

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #5 Ocena: 0

2025-05-27 11:38:49 (2 dni temu)

kksiezniczka

Kobieta

Daj namiar na te tabletki :-]

I ja to zawsze się boję, że zaplanuję ten „urlop” zdrowotny, albo akurat z niego wrócę i wezmę i prawdziwie i normalnie zachoruję! Jejku odpukać oby to się nie wydarzyło :-)

Do góry stronyOnline

ZlotaPerla2

Post #6 Ocena: 0

2025-05-27 13:15:46 (2 dni temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

No takich boleści kulasów to ja nie pamiętam, myślałam że mi się nogi w kolanach połamały i całe ciało się już rozłożyło i zgniło! :-o - ale to w sobotę było, teraz już mniej boli.

A takie tam, normalny paracetamol, ale musiałam 1000 wziąć bo po 500 dalej gorączka, a teraz chyba mam minus temperaturę.

www.boots.com/boots-pharmaceuticals-ultra-cold-flu-relief-all-in-one-16-capsules kupiłam, bo w promocji były :-]

:-o ło matko, trzeba byłe reviews przeczytać :-o mnie żołądek nigdy nie boli, może już nie mam :-] i dalej nie boli, a wziełam dwie ... tylko coraz bardziej saaammooolloty, helikooopterryy, już nie popłynę do roboty, tylko polecę :-p

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #7 Ocena: 0

2025-05-27 13:28:41 (2 dni temu)

kksiezniczka

Kobieta

O kurde to Ty serio chora! Gorączka, ból mięśni masakra jakaś. Oby to przeszło, bo brzmi niefajnie bardzo 🤞

Ja ogarnęłam pranie, obiad młodego i drobne porządki i wracam do wyra na trochę :)

Do góry stronyOnline

fugazi

Post #8 Ocena: 0

2025-05-27 14:34:13 (2 dni temu)

fugazi

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2016

Cytat:

2025-05-24 23:39:23, kksiezniczka napisał(a):

...Chłopy nasze 1,5h krążyli zanim nas zgarnęli, bo się pogubiłyśmy troszkę.

:-]
Łoj, co te babeczki bez tych swoich małżów by same poczyniły?? Normalnie dzieci we mgle:-]

Perła co to za bransoletka ci się tak podoba?? Trudna do zdobycia jakaś?

Mnie wczoraj głowa bolała większość dnia , jak zwykle- na/przed zmianą pogody:-M]
Dzień zmarnowany, ale wytrzymałem, nie trułem się żadnymi prochami...znam swój organizm, dłuższy sen leczy rany. Dziś już nowonarodzony *YAHOO*

W Walii byliśmy całą bandą. Woda lód, giry mało co nie odpadły po 5 minutach, dzieciaki, usta sine, ale się ciapały. Było słonecznie, pięknie w sobotę, a w niedzielę synowa miała skakać z samolotu na spadochronie, ale akcja odwołana z powodu wiatru. Bilet na czerwiec przebookowany:-P

W robocie w piątki i poniedziałki zawsze zarzynka, a po długim łikendzie to już makabra, ile spraw do załatwienia, jak tu żyć :-[

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #9 Ocena: 0

2025-05-27 14:39:05 (2 dni temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Kurujcie sie, zdrowia. ZP nie odlatuj za daleko.
Jutro 4.30 rano pociag, a wczesniej z 40 min spaceru na stacje, juz sie ciesze.
Prosciej bedzie posiedziec przy ksiazce niz budzic sie o nieludzkiej porze.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla2

Post #10 Ocena: 0

2025-05-27 15:16:25 (2 dni temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Lepszy spacer z rana o wasnym napedzie, niz zepsuty uber w drodze 20-km na lotnisko :-p

OOo, odwazna synowa, zdrowa dziocha :-] :-]
A bansoletka bardzo latwa do nabycia ze strony Pandory :-] albo fake z ebay, czy Vinted :-o gdzie sa oryginaly nie wiem.

Krotko te prochy dzialaja, co godzine mam brac 500?

A ja tocze batalie tekstowa z gowniara nie opierzona z Vinted, wystawila bluze XS - orzyszla XXXL - oddaje, musze pokryc oczywiscie koszt return, bo to niby moja wina, ze size nie pasuje, to dziecko ma wywalone na return i paczka wraca do mnie, a teraz mi grozi na vinted, zebym to jej odeslala - za co? i gdzie? mam doplacac do jakkiejs zakichanej bluzy? to sa jakies kpiny. Zablokowac mam?

Do góry stronyOffline

Strona 5235 z 5240 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5234 | 5235 | 5236 ... 5238 | 5239 | 5240 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,