- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
Nie wiem co tak przezywacie to sprzatanie. Lepiej dajcie znac jesli znacie jakas hurtownie odziezy sportowej/ na silownie. Polska. Z fajnymi ciuchami, bo poki co wszedzie to samo na jedno kopyto.
Co do sprzatnia po domach, to jest taka strona podobno, ze tam sie oglasza, ze nago sie sprzata, albo w jakis sexy kostiumach. Pewnie wtedy sie czlowiek tych hoteli dochlapie
Tak samo jak z modellingiem. Mozna sobie jakis hobbystyczny cosplay, fashion czy inne artistic/ creative i czasem jakies drobne wpadna. A mozna web cam i only fans
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Galadriel, dawno temu miałam telefon od klienta , który zaczął od omawiania usług , a potem sprecyzował, że chce sprzątaczki w bieliźnie, a jeszcze lepiej bez. Grzecznie odmówiłam. Ale stawka za bieliźniane sprzątanie jest dwa razy tyle co normalna, a na golasa jeszcze więcej. Ktoś może powiedzieć: tylko sobie popatrzy, bez dalszych akcji, co w tym złego? Ale ja, jako szanowana mężatka tego nie zrobię. I mężowi by się nie podobało.
Tylko dwa razy więcej za wyginanie się w bieliźnie z mopem? To też bym się nie zgodziła. Za samo patrzenie na ręce jak sprzątam to więcej powinno być. A jeśli do tego w bieliźnie, to już w ogóle
Niezly pomysl, stawka nude, stawka sexy outfits, stawka z nagrywaniem (10x) czy tez inny happy ending
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
... że chyba trzeba się pomału ewakuować ze sprzedaży z ebay, po tym sztucznym dodaniu kosztów (przez ebay) ja widzę swoją cenę sprzedaży, a w listing cena jest dużo wyższa, bardzo trudno będzie cokolwiek sprzedać, no nic, po urlopie się za to zajmę, vinted wita ...
2025-02-21 10:59:37, galadriel napisał(a): Niezly pomysl, stawka nude, stawka sexy outfits, stawka z nagrywaniem (10x) czy tez inny happy ending
No stawki powinny być adekwatne
I ja już nie pamiętam kiedy ostatnio coś kupiłam albo sprzedałam na eBay. Kilka lat temu przeniosłam się na Vinted i tak zostałam. Na eBayu chyba jakieś kabelki z rok temu kupiłam i to by było na tyle.