2025-01-24 19:59:53, ZlotaPerla2 napisał(a): Spalam na niej krzywo. Stary czlowiek musi juz uwazac jak stawiac stopy, rece itp, wszedzie czyha SMIERTELNA PULAPKA
No weź! I się dziwisz, że innych wpuszczali przed Tobą w szpitalu, jak powiedziałaś że krzywo spałaś? Tam ludzie pewnie połamani, dzieci 100 stopni gorączki i … Perła co niewygodnie spała. I weź tu ustaw priorytety
Ale strach teraz iść spać… faktycznie w tym wieku wszystko się może zdarzyć
2025-01-24 20:32:23, kksiezniczka napisał(a): Tam ludzie pewnie połamani, dzieci 100 stopni gorączki i … Perła co niewygodnie spała. I weź tu ustaw priorytety
Kobieta jak chora w domu, to katastrofa jest, gorzej niż chory facet.
Obiadu ni huhu i w ogóle papu brak
Moja Pacjentka leży od wczoraj. Gorączka 39,1 i ból głowy ma.
Osobiście już 3 herbaty zrobiłem, z cytrą i sokiem z malin... z podaniem do łóżka.
Kanapeczkę z białym serem i pomidorem tez ugotowałem. Palce przy cięciu jakoś nie ucierpiały. Dziabnęła 3 razy i tyle było jedzenia na dziś.
Jak się znamy 30lat, nie pamiętam żeby kiedyś chorowała/połamana w łóżku.
Znalazłem w lodówce syrop nurofen dziecięcy, trochę ból głowy zmniejszył.
Jutro ciężki dzień, na zakupy mam jechać. Sam Już się boję, spać nie będę
2025-01-24 19:59:53, ZlotaPerla2 napisał(a): Spalam na niej krzywo. Stary czlowiek musi juz uwazac jak stawiac stopy, rece itp, wszedzie czyha SMIERTELNA PULAPKA
No weź! I się dziwisz, że innych wpuszczali przed Tobą w szpitalu, jak powiedziałaś że krzywo spałaś? Tam ludzie pewnie połamani, dzieci 100 stopni gorączki i … Perła co niewygodnie spała. I weź tu ustaw priorytety
Ale strach teraz iść spać… faktycznie w tym wieku wszystko się może zdarzyć
W październiku zaniemoglem i trzeba mnie było zawieźć na ER z perspektywą pobytu w szpitalu. Słaby byłem, to fakt ale nie umierający. Kolega mnie odwoził, umówiliśmy się tak ze podjedziemy pod drzwi, on wejdzie po whelchair i poprosi o asystę. Pozwoliłem się przenieść z auta (Toyota Siena) na wózek. Podczas zapisywaniu na desk in widowiskowo "zacząłem tracić przytomnosc". Przyszła mnie odwieźć Białorusinka, "zagrozilem" że jak mnie nie wezmą od razu to im tu zaraz padochnę. Zostawiła mnie na poczekalni, tłum po horyzont. Za kilka minut przyszla po mnie i już byłem w środku. Przydało się szpitalne doświadczenie i obeznanie z procedurami.
2025-01-24 23:59:01, fugazi napisał(a): Kobieta jak chora w domu, to katastrofa jest, gorzej niż chory facet.
Obiadu ni huhu i w ogóle papu brak
Moja Pacjentka leży od wczoraj. Gorączka 39,1 i ból głowy ma.
Osobiście już 3 herbaty zrobiłem, z cytrą i sokiem z malin... z podaniem do łóżka.
Kanapeczkę z białym serem i pomidorem tez ugotowałem. Palce przy cięciu jakoś nie ucierpiały. Dziabnęła 3 razy i tyle było jedzenia na dziś.
Jak się znamy 30lat, nie pamiętam żeby kiedyś chorowała/połamana w łóżku.
Znalazłem w lodówce syrop nurofen dziecięcy, trochę ból głowy zmniejszył.
Jutro ciężki dzień, na zakupy mam jechać. Sam Już się boję, spać nie będę
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett