No proszę cie kk, ja nigdy przenigdy nie popełniłem takiego błędu przy gotowaniu makaronu Analogicznie, zero błędów przy prasowaniu, praniu i jedzeniu kalafiora
2024-10-30 21:38:19, Turefu napisał(a): Do Egiptu chętnie się wybiorę , bo chcę zobaczyć piramidy. Tak się złożyło, że nigdy tam nie byłam. Małżonek ze mną nie pojedzie, bo dla niego tam jest za gorąco. Poprosiłam mamę , ale ona nie chce, bo jest wrażliwa na wszelkie niestabilności polityczne. Może w grupie lepiej.
No tak, jak zginac to razem
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
No proszę cie kk, ja nigdy przenigdy nie popełniłem takiego błędu przy gotowaniu makaronu Analogicznie, zero błędów przy prasowaniu, praniu i jedzeniu kalafiora
Naprawdę uwierzyłas że próbowałem
A no ja wczoraj niewyspana byłam strasznie i stąd takie głupie pomyłki. Dziś już się na nic nie dam nabrać
KK, normalnie copy cat z rana, budzik w ostatniej chwili po siku nastawiałam, no o całe szczęście! a niewyspana jestem na maxa, mnie ta zmiana czasu dobija.
Basen, ale z wielkim oporem psychicznym, już myślę czy jakiegoś zwolnienia sobie nie wystawiać… 😎 no i może do roboty od razu 🤪
Czy jak kupujecie na amazon i coś było normalnie w sprzedaży a teraz tego nie ma, to wrzucą za jakiś czas, czy przepadło - spóźniłam się z zakupem mercedesa, a mam 80£ w talonach i chcę koniecznie na amazon to kupić 😖
A poszłam spać zaraz po audycji Metal Top. Ja nie jestem fanką metalu, więc mi się ten top podobał, ale prawdziwy metalowiec to raczej zaszlochał… Bardziej rockowo było i tak… soft. Lista zdominowana przez AC/DC, Iron Maiden i Metallice, gdzie jeszcze z czasów mojego bujania się wśród subkultur pamiętam teksty metalowców lat 90-tych, że “Metallica to nie metal!” Haha
Ale naprawdę 5 godzin audycji zleciało mega szybko i bardzo przyjemnie. Mam nadzieję, że za rok to powtórzą.