Str 4911 z 5277 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Gwontownik |
Post #1 Ocena: 0 2024-07-27 20:16:16 (rok temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat:
2024-07-27 16:22:50, iwona38 napisał(a):
Ze, niedobrze mi sie robilo jak ogladalam wczoraj otwarcie igrzysk. Szczerze mowiac srednio mi sie patrzy na faceta z broda w sukience i rajtuzach, a juz wszelkie granice smaku przekroczylo promowanie sexu kobiety z dwoma facetami.
Podobalo wam sie?
Profanacja jakichkolwiek wartości. Skłaniałbym się w przekonaniu, że zmirzajaca w stronę prowokacji. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
|
iwona38 |
Post #2 Ocena: 0 2024-07-27 20:23:53 (rok temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Gal jesli nie widzialas momentu laski wbiegajacej po schodach z dwoma roznej kolornosci skory facetami, calujacej sie z nimi i wchodzacej do pokoju, potem zamykajacego jednego z tych facetow drzwi z wiadomym usmiechem....to co ty ogladalas?
A jezdziec raczej kojarzony byl z jezdzcem apokalipsy. Dla mnie satanistyczny przekaz. Poza tym niesienia ognia przez nie sportowcow, delikatnie to mowiac, bo wiadomo kto niosl, to chyba bylo nie na miejscu poprostu. Czulam sie jakbym byla w gejowskim klubie a nie na otwarciu igrzysk sportowych.
Nawiasem mowiac tvp zawiesilo Babiarza za komentarz. Co tu dodac, tragedia i tyle. Nie kupuje w Amazonie.
|

|
 |
|
fugazi |
Post #3 Ocena: 0 2024-07-27 23:25:08 (rok temu) |
Z nami od: 27-03-2016 Skąd: l |
Cytat:
2024-07-26 23:02:13, ZlotaPerla2 napisał(a):
kocham, różne outfit mają
Cytat:
2024-07-27 02:58:45, kksiezniczka napisał(a):
Ech twarde jesteście dziewczyny
Moja żona mięcizna, szybko znalazła praktyczne zastosowanie
Stoi i kurz gromadzi
I tak zalega w łazience na górze odkąd pamiętam...
[ Ostatnio edytowany przez: fugazi 27-07-2024 23:27 ]
|

|
 |
|
Maat17 |
Post #4 Ocena: 0 2024-07-27 23:47:51 (rok temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat:
2024-07-27 23:25:08, fugazi napisał(a):
Moja żona mięcizna, szybko znalazła praktyczne zastosowanie
Stoi i kurz gromadzi
I tak zalega w łazience na górze odkąd pamiętam...
[ Ostatnio edytowany przez: <i>fugazi</i> 27-07-2024 23:27 ]
|

|
 |
|
ZlotaPerla2 |
Post #5 Ocena: 0 2024-07-28 07:56:24 (rok temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Ooo to to, taka kaczucha też kocham.
Nie było na carbucie 😭
Był kogut, ale ja nie chcę koguta do mojej kurki 😎
Z historycznych obrazków pamiętam, że była taka kaczka raz na carboocie, ale chcieli £10 to nie kupiłam 😖 Ale może jeszcze się trafi. Mnie się trafiają różne rzeczy.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|

|
 |
|
|
dominikaaa |
Post #6 Ocena: 0 2024-07-28 08:16:51 (rok temu) |
Z nami od: 30-03-2008 |
,,Nikt nie chciał urazić niczyich wartości ani uczuć religijnych,, na ceremonii ale jakoś drag queen z Mahometem w inscenizacji artystycznej nigdy nie widziałam.
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #7 Ocena: 0 2024-07-28 09:02:35 (rok temu) |
??? Cytat:
2024-07-28 08:16:51, dominikaaa napisał(a):
inscenizacji artystycznej
???
Naprawdę uważasz to za takową?
Gdyby nikt nie chciał to nawet nie pomyślał by aby takie tematy poruszać. To jawne i celowe wprowadzanie podziałów społecznych powiązane z promowaniem lewackich ideologii niezawsze zgodnych z opiniami większej, zdrowo myślącej części społeczeństwa. To nic innego jak celowe wprowadzanie hejtu do społeczeństwa przez tych, którzy rzekomo z tym hejtem walczą. I wreszcie; to nic innego jak pokazanie spoleczenstwu 'a z tych to sie mozecie smiac, drwic i ponizac ich, a nawet jak sie cos wydarzy to bedziecie mieli zakodowane, ze to ci gorsi i im mozna wszelkie niegodziwosci wyrzadzic'. I oczywiście można by było uznać, że niektóre grupy wyznaniowe czy ideologiczne oburzają się na treści zaprezentowane celem okazania ich publicznego upokarzania gdyby nie fakt, że ów performans skrytykowany został przez innych np muzułmanów, Żydów czy buddystow. Wystarczy trochę szerzej światowa prasę poczytać zamiast opierać się na przekazie zmanipulowanych mediów kneblujacych dziennikarzy.
[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 28-07-2024 09:17 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
Turefu |
Post #8 Ocena: 0 2024-07-28 09:16:49 (rok temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Ogladam Olipmiade, gimnastyke. Potem pojade do Yorku spotkac sie z kolezanka z bylej pracy. Mam nadzieje uslyszec plotki :D
Moj syn mial Pierwsza Komunie w zeszlym tygodniu i wszystko poszlo bardzo dobrze  Ksiadz powiedzial proste, odpowiednie dla dzieci kazanie. Pamiatkowe zdjecia i herbatka na koscielnych ogrodach. Potem poszlismy do chinskiej restauracji na obiad. A potem wrocilismy do domu i otworzylismy butelke z winem i sie relaksowalismy. Syn sie bawil przy nowo otrzymanej grze.
|

|

|
|
dominikaaa |
Post #9 Ocena: 0 2024-07-28 10:07:15 (rok temu) |
Z nami od: 30-03-2008 |
Cytat:
2024-07-28 09:02:35, Gwontownik napisał(a):
??? Cytat:
2024-07-28 08:16:51, dominikaaa napisał(a):
inscenizacji artystycznej
???
Naprawdę uważasz to za takową?
Gdyby nikt nie chciał to nawet nie pomyślał by aby takie tematy poruszać. To jawne i celowe wprowadzanie podziałów społecznych powiązane z promowaniem lewackich ideologii niezawsze zgodnych z opiniami większej, zdrowo myślącej części społeczeństwa. To nic innego jak celowe wprowadzanie hejtu do społeczeństwa przez tych, którzy rzekomo z tym hejtem walczą. I wreszcie; to nic innego jak pokazanie spoleczenstwu 'a z tych to sie mozecie smiac, drwic i ponizac ich, a nawet jak sie cos wydarzy to bedziecie mieli zakodowane, ze to ci gorsi i im mozna wszelkie niegodziwosci wyrzadzic'. I oczywiście można by było uznać, że niektóre grupy wyznaniowe czy ideologiczne oburzają się na treści zaprezentowane celem okazania ich publicznego upokarzania gdyby nie fakt, że ów performans skrytykowany został przez innych np muzułmanów, Żydów czy buddystow. Wystarczy trochę szerzej światowa prasę poczytać zamiast opierać się na przekazie zmanipulowanych mediów kneblujacych dziennikarzy.
Bardziej pisałam z punktu widzenia autorów, że dla nich to może i była inscenizacja. Ja uważam, że tego nawiązania wogole nie powinno tam być.. Zgadzam się z Tobą. Bo jak szanujemy jedną religię to tak samo szanujmy inne. To na zasadzie - wy nie możecie hejtować ale was już można. I jestem tym oburzona i ten kierunek mi się nie podoba. [ Ostatnio edytowany przez: dominikaaa 28-07-2024 10:14 ]
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #10 Ocena: 0 2024-07-28 10:34:29 (rok temu) |
Ale właśnie ten kierunek jest powszechnie stosowany w życiu codziennym. Spróbuj skrytykować odmieńca seksualnego w jakiekolwiek sprawie niezwiązanej z seksualnością to będziesz homofobem i hejterem. Natomiast w drugą stronę to nie działa, oni mogą więcej. I nie mówię tego abym miał coś przeciwko jednej czy drugiej stronie. Traktujmy się na wzajem według tych samych kryteriów, niezależnie od tego jakie one są. To nie może być tak że skrytykowane geja odnośnie np. jego niezdrowej diety jest mowa nienawiści, natomiast gej może lżyć, znieważać innych łamiąc podstawowe przepisy prawa podpierając się swoboda wypowiedzi Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|