Bylo 15 wozow zstrazackich, a booking dalaj ma rezerwacje dostene.

Str 4559 z 5255 |
|
---|---|
Maat17 | Post #1 Ocena: 0 2023-07-16 07:53:04 (2 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Spalil sie hotel w Brighton.
Bylo 15 wozow zstrazackich, a booking dalaj ma rezerwacje dostene. ![]() |
ZlotaPerla2 | Post #2 Ocena: 0 2023-07-16 08:12:42 (2 lata temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Szybki remont w angielkim stylu, magnolia i zaraz będzie jak nowy 😎 a serio to jaka przyczyna pożaru? dużo było ludzi?
U mnie w wieżowcu był pożar na piętrze wyżej, tzw. pół piętrze, przyjechała straż - straż bez sikawek, bo nie mogli dostać na 9 piętro 😂 jakieś są ponoć hydranty w wieżowcu, ale nie czynne 😎 no to strażacy gasili ten pożar moimi garnkami z moją wodą 🙄 na ryczałt jeszcze było 😎 garnków po całym wieżowcu potem szukałam, a i trupa w mój koc zawinęli bo też nic nie mieli do transportu. Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2023-07-16 08:31:14 (2 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Ładny budynek, ale już drugi pożar i Britannia go prowadziła, najgorsza sieć hoteli w UK, rok w rok.
Carpe diem.
|
tesstickle | Post #4 Ocena: 0 2023-07-16 08:52:06 (2 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Może taniej było spalić niż remontować.
Zawsze to pare groszy z ubezpieczenia ![]() edit: Całe szczęście że to nie mój ulubiony ![]() edit2: aaaa nie, pomyliło mi się. Nie lubie Brighton ![]() [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 16-07-2023 09:08 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
Richmond | Post #5 Ocena: 0 2023-07-16 09:48:52 (2 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Hilton w Brighton ma bardzo ładne wnętrza, ale też trochę zaniedbany. Niby jakiś remont tam zrobili niedawno, ale nie byłam od tego czasu.
Carpe diem.
|
|
|
kksiezniczka | Post #6 Ocena: 0 2023-07-16 13:05:03 (2 lata temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Kurczę blade, kindle mi się nie chce łączyć z kompem. Ani z iMac ani z komputerem syna. Sprawdziłam kupę kabelków i dupa.
Mam jeszcze kilka książek na nim, wiec na trochę starczy ale już chyba czas na nowy czytnik… Akurat jak się skończyła fajna promocja. Miał cztery lata i używany dzień i noc, wiec w sumie miał prawo się zestarzeć i zepsuć ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2023-07-16 14:32:15 (2 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Cytat: 2023-07-15 16:02:44, tesstickle napisał(a): To nie jest naturalne dla kota, ogranicza ruchy. A potem debilne filmiki na YT jak kot nie może wskoczyć na fotel tylko się przewraca ![]() Ludzie dziwne, nie zawsze madre rzeczy wrzucaja w net. Ale przytoczone zdjecie ubranka, to nieco przypomina kaftanik wetowski, dla zwierzaka po zabiegu, i ma jak najbardziej sens uzycia. Zabezpiecza rane przed rozdrapaniem, rozlizaniem, zabrudzeniem. Mielismy pokrojone zwierzaki i chodzily w takich strojach, przy rozcietych lapach psom zakladalo sie opatrunek i mocna folie na spacer, wygolony na karku/grzbiecie (leczenie) pies mial duzy dyskomfort, gdy padal zimny deszcz, wiec nosil wtedy okrycie. Psy ratownicze czy zaprzegowe chadzaja w butach, by oszczedzic lapy na gruzowisku czy oblodzonym szlaku. Wiele tzw. lysych ras nie ma nic wspolnego z ewolucja, sa wymyslem czlowieka i hodowli selekcyjnej, ubranie przydaje sie do utrzymania temperatury w zimie, oslony przed nadmiernym sloncem. Zachowania, reakcje na pierwszy kontakt z szelkami, ubrankiem bywaja trudne, zwierzaki chodza tylem, odmawiaja ruchu, wygladaja i poruszaja sie dziwnie, wiec moze i warta wymiana informacji, jak wyglada. |
tesstickle | Post #8 Ocena: 0 2023-07-16 16:12:14 (2 lata temu) |
Aż wróciłem do tego zdjęcia żeby się upewnić.
To nijak nie jest podobne do okrycia ochronnego. Buty ochronne mają sens bo ... są ochronne a nie ozdobne. Czy to wygląda jak odzież ochronna?!? - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
karjo1 | Post #9 Ocena: 0 2023-07-16 16:43:57 (2 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Czesc z Twojego linku, to normalne okrycia, przy parszywej pogodzie, zwierzaku wymagajacym szczegolnej opieki, a czesc, to bezsensowne robienie z futra lalki.
Ot, pierwsze lepsze vet-ubranko kocie: ![]() |
tesstickle | Post #10 Ocena: 0 2023-07-16 18:09:41 (2 lata temu) |
Cytat: 2023-07-16 16:43:57, karjo1 napisał(a): Czesc z Twojego linku, to normalne okrycia, przy parszywej pogodzie, zwierzaku wymagajacym szczegolnej opieki, a czesc, to bezsensowne robienie z futra lalki. Ot, pierwsze lepsze vet-ubranko kocie: ![]() Tak, to jest specjalne okrycie od weta. Tamto to była pelerynka na grzbiet. Z linku wszystkie okrycia to debilne. są. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|