- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
2023-06-03 12:19:17, kksiezniczka napisał(a): Dostałam na urodziny wypad na Teneryfę w październiku Lubię mieć na co czekać.
Taki prezent też bym mogła dostać
Wszystkiego najlepszego kk
Dużo miłości, koncertów, wycieczek i piwa
Na pewno dostajesz inne super prezenty Mi ciężko coś kupić, bo mi nigdy nic nie trzeba. Oprócz właśnie jakichś wypadów, przeżyć itd. Bo ja jestem kolekcjonerka wspomnień.
Dziękuje za życzenia Straszbie szybko ten czas leci…
Ksiezniczko, a ja ci zycze, zebys do konca swoich dni byla taka zajefajna jaka jestes. Zebys nie zmienila sie ani ciut ciut. Ja cos jak Dominika, nie cierpie koncetrow., sa tylko 2 zespoly, na ktore nym sie wybrala, ale zawsze jakos mi termin nie pasi, albo refkleks szachisty nie pozwala mi kupic na czas. Za mlodziaka sie nalatalam i mi styklo na cale zycie.
Po pobycie kilkudniowm w Walii jestem zauroczona. Myslalam ze Szkocja wymiata, ale tu mam lekkie dylematy. Jesli ktos z forum tam mieszka, to zazdroszcze, nie mylic z zawiscia!
Ja sie za mlodu po Jarocinach wloczylam, jakis Reggea nad Warta, country music gdzies na Mazurach a potem Woodstock'i w Zarnawcu czy gdzie tam jeszcze.
Teraz by mi sie nie chcialo. No ewentualnie moze bym sie skusila na Madonne. Jak pracowalam w ochornie to byla mozliwosc jechac na koncerty Pink itd, ale nie skorzystalam. Halas i pijana mlodziez to jeszcze, ale tu (UK) w dodatku jest wysokie ryzyko teroorystycznych atrakow na takich imprezach.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Ja się włóczyłam po Blues Beer bar/ teraz kolega ma band Lublin Street band -
kumple grali koncerty, pizza jeazz - piękna muzyka na żywo do pizzy i jakieś tam na Starym Mieście.
A teraz nie wierzę, oglądam Dirty Dancing … jacy oni byli młodzi i piękni …
Ja właśnie uwielbiam takie barowe klimaty z żywą muzyką - to mi zostało we krwi.
Ale wam zazdraszczam.
Mi nie pozwalali za młodu.
Tylko Stodoła ewentualnie Underground.
Ale za to mogłem jeździć gdzie chciałem.
Bieszczady lasy jeziora i takie tam.
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
Aaa, to ty jesteś krzakowy i to ci zostało we krwi 😎 hahahaha, wszystko jasne, kto gdzie/ skorupka nasiąkła 😂
Ja te Grycany bakaliowe jadłam na gałki i rumowe, ale d..y nie urywałi, Shullera ale stare przed merge z każdym innym syfem były najlepsze - wiem co mówię, bo sama je sprzedawałam i wyjadałam 😎
Ja jestem przejedzona lodami, Grycana żadnych nie jadłam, próbowałam różne lokalne (mniej lub bardziej). Dobrze, że już wracam do UK, bo za dużo obywatela bym przywiozła po dłuższym pobycie.
W czasie dwóch tygodni w PL padało tylko raz przez godzinę i to z rana, więc zanim wstałam i wyszłam, to było już po deszczu. A potem rozpogodziło się i było znowu ładnie.
A dzisiaj piękny wschód księżyca. Z jednej strony nieba zachód słońca, z drugiej księżyc wyłaniał się zza horyzontu.
4h snu przede mną, żyć nie umierać. A z lotniska od razu jadę do lasu na 15km spacer.
2023-06-03 23:10:00, Richmond napisał(a): Ja jestem przejedzona lodami, Grycana żadnych nie jadłam, próbowałam różne lokalne (mniej lub bardziej). Dobrze, że już wracam do UK, bo za dużo obywatela bym przywiozła po dłuższym pobycie.
W czasie dwóch tygodni w PL padało tylko raz przez godzinę i to z rana, więc zanim wstałam i wyszłam, to było już po deszczu. A potem rozpogodziło się i było znowu ładnie.
A dzisiaj piękny wschód księżyca. Z jednej strony nieba zachód słońca, z drugiej księżyc wyłaniał się zza horyzontu.
4h snu przede mną, żyć nie umierać. A z lotniska od razu jadę do lasu na 15km spacer.
Oj, żebyś nie musiała dla wywozowego płacić za nadmiar obywatela. ..