MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4439 z 5279 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 4438 | 4439 | 4440 ... 5277 | 5278 | 5279 ] - Skocz do strony

Str 4439 z 5279

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2023-03-05 07:43:01 (2 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Uff, jaki czlowiek zabiegany ostatnio:)

Uwaga, uwaga! Niebawem wrzuce ankiete, jest to czesc mojej pracy zaliczeniowej- projekt dotyczy wplyywu aktywnosci fizycznej na samopoczucie, czy ogolnie na zdrowie psychiczne. A dokladniej jak czestotliwosc cwiczen sie ma do zdrowia psychicznego.

Tylko jeszcze czekam na wykladowce zeby mi ostatnie pozwolenia kliknal i moge ruszac z tym koksem.

Najgorsze bedzie potem wrzucenie to do programu anaylytics no i interpretacja statystyk. No, ale tym bedziemy sie martwic potem: )

Juz nei moge sie doczekac, kiedy to wszystko sie konczy i nagle sie okaze, ze nie musze sleczec nad ksiazkami, tylko mam wolny czas jak i jak cala reszta ludnosci moge cos z tyum wolnym czasem zrobic. Na przyklad nie robic nic; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ZlotaPerla2

Post #2 Ocena: 0

2023-03-05 08:04:29 (2 lata temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Z nami od: 20-06-2022

No i sama sobie odpowiedziałaś, nic robienie to najwyższa rozkosz, anty tu z jakimiś ćwiczeniami - phiiii
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2023-03-05 08:14:17 (2 lata temu)

galadriel

Kobieta

Plywanie sie liczy jako cwiczenia, wiec licze potem poswiecisz 5 minut dla nauki; )

Przy okazji jak sama wypelnilam ta ankiete to juz widze gdzie by mozna ja ulepszyc, ale nie moge nic zmieniac, bo to jest badanie wtorne. Pewnie moglam inaczej cos ustawic w tym programie, zeby przepuscilo bez klikniecia do nastepnego pytania, ale to juz wyzsza szkola jazdy, a ja tu biedny zuczek, czyli na odpier**l byle zaliczyc; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla2

Post #4 Ocena: 0

2023-03-05 08:25:01 (2 lata temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

spoko, wrzucaj, ankieta to ankieta 😎

… że mam zapalenie pęcherza od jakiegoś czasu (znowu?) i właśnie wpadłam na jakiś online boots prescriptions without appoitment, hmmm? a tu mi selfie każą robić, no jak?! taka nie umalowana z rana, muszą poczekać … ciekawe czy dadzą jakieś tabsy? korzystał ktoś z tego lekarza bootsowego?

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2023-03-05 08:37:13 (2 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Daj linka jak będzie gotowa, to wypełnie. Dzisiaj slabo mi poszlo na basenie, dawno nie plywalam dluzszych dystansów. A pod koniec, to w ogole zimno mi sie zrobiło (w tropikalnym kraju!).

Pokoj w hotelu zamieniony na gorszy. Ten lepszy byl faktycznie odnowiony, ale widok byl tylko na fale i wialo prosto w balkon. Gorszy pokój nadgryziony czasem, ale za to super widok na zatoke Tummon.

Obrazek
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2023-03-06 06:38:30 (2 lata temu)

galadriel

Kobieta

Piekne widoki:). Ok jako pilot wrzucam tu i dodam jako osobny temat. Dajcie znac czy link dziala:) Many thanks:) https://openss.qualtrics.com/jfe/form/SV_8ABJZvgysI2FSS2

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2023-03-06 07:37:05 (2 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Dzisiaj snorkowalam w tej zatoce i jest super. Duże ryby przy samym brzegu, widzialam dwie ośmiornice, ktore nie uciekły na moj widok. Generalnie zwierzyna morska jest przyzwyczajona do ludzi i pływa się jak w akwarium.

Bylam tu w 2018r, ale wtedy chyba tylko półtora dnia, wiec dużo nie popływalam. Nawet myślę o tym, zeby zostać ekstra 4 dni i wyciąć kolejną wyspę z harmonogramu podróży. Nie da sie skrócić tego ostatniego pobytu, bo nie ma lotów, wiec albo lecę albo zostaję tutaj dłużej, nie ma opcji pośredniej.

Poza tym to jest bardzo fajne miejsce dla fanów lotnictwa. Co jakis czas lecą duże wojskowe samoloty do bazy Andersona, nawet lecial 747 cargo z Rzeszowa. Pytalam się kolegi czy wysłał mi coś:-) Myśliwce tez oczywiście latają.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla2

Post #8 Ocena: 0

2023-03-06 09:19:20 (2 lata temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Gal, ankieta działa, a to, że urodziłam się jedynakiem i od zawsze byłam odludkiem, samotnikiem to wina braku ćwiczeń 😎

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2023-03-06 18:35:53 (2 lata temu)

galadriel

Kobieta

Dzieki, wrzucilam jako osobny temat. Dziwne, jak otwieram przez telefon to pokazuje od pierwszej strony, jak otwieram na laptopie to od razu otwiera sie strona z pytaniami. Ktoz to pojmie. Technologia, nowoczesnosc; )

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #10 Ocena: 0

2023-03-07 14:54:06 (2 lata temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Spadło właśnie kilka płatków śniegu. Ja nie wiem co ja sobie myślałam… Ze w magiczny sposób, jak tylko zacznie się marzec to zrobi się wiosna i ciepło i zielono i w ogóle będzie super :-8 No nic: byle do kwietnia:))

A teraz siedze pod szkoła i słucham muzyki sugerowanej dla mnie przez Deezer. Całkiem fajna mieszanka stylów i gatunków.
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

Strona 4439 z 5279 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 4438 | 4439 | 4440 ... 5277 | 5278 | 5279 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,