Str 4188 z 5221 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
galadriel |
Post #1 Ocena: 0 2022-09-13 19:02:03 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Richmond nie jest sama @cris, wszystko jest inaczej zorganiziwane jak sa 2 osoby. Zreszta pisalam, ze nie bylo problemow z ogrodem jak bylam z ex i sie zajmowal.
Ja mam ogrodnika Rich, ale to do trawy, posadzenia drzew jak trzeba bylo dziury kopac. Ale aranzacji artystycznej, gdzie jak posadzic, poustawiac kwiaty mu nie zlece. Wszystkie malowanie jakis dupereli, latarnii, dodatkow, i co tam jeszcze.
Dorzuce fotki to moze lepiej odda klimat
Ja jestem Jenny of the block, ale tez nie pamietam holoty za moich czasow na osiedlach. Hmm, chyba wtedy ta holota glosna bylam, w glanach itd  natomiast tu w Anglii faktycznie ostroznie bym do blokow podchodzila. Tam wlasnie czesto sa wynajmujacy, wiec im niezalezy.  [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 13-09-2022 19:11 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|

|
 |
|
|
Richmond |
Post #2 Ocena: 0 2022-09-13 21:21:15 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Jak chcesz artystyczne elementy w ogródku, to same się nie zrobią. Ja ograniczam się do roślinnych elementów.
Bloki to nie tylko tanie mieszkania w kiepskiej okolicy. Carpe diem.
|

|
 |
|
cris82 |
Post #3 Ocena: 0 2022-09-14 05:37:36 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
odbieram dzisiaj dziewczyny z lotniska
dwa miesiace ich nie bylo...dwa miesiace  [ Ostatnio edytowany przez: cris82 14-09-2022 05:38 ]
|

|
 |
|
galadriel |
Post #4 Ocena: 0 2022-09-14 07:51:27 (3 lata temu) |
No wlasnie, a teraz przyszla jesien, cala ta kompozycje, wszystkie kwiaty trzeba wymienic na jesienne, krzeslo chabby shick pociagnac woskiem przed deszczem, itd. Ciagle cos a czasu nie ma na nic. Ani kasy; ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|

|
 |
|
kksiezniczka |
Post #5 Ocena: 0 2022-09-14 13:31:43 (3 lata temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Cytat:
2022-09-14 05:37:36, cris82 napisał(a):
odbieram dzisiaj dziewczyny z lotniska
dwa miesiace ich nie bylo...dwa miesiace  [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 14-09-2022 05:38 ]
Panie! Dwa miesiące wolna chata, to jakby dwa miesiące bliżej nieba ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|

|
 |
|
|
tesstickle |
Post #6 Ocena: 0 2022-09-15 11:48:07 (3 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Tak mi się przypomniało.
Wielokrotnie, nie mówię że za każdym razem ale bardzo często.
Gdy stoję w kolejce a w ręku mam tylko np.śniadanie to jestem przepuszczany.
I to gdy na taśmie dana osoba ma już prawie cały wózek wyładowany.
Zakładam że prawie wszyscy to doświadczyli.
W Polsce Jeszcze Nigdy To Się Nie Zdarzyło.
Nawet gdy w ręku miałem TYLKO małą butelkę wody.
Serio.!
Ale żeby nie było zbyt śmiesznie.
Gdy ja chciałem przepuscic chłopaczka z kolà to się zaparl jak koza i stał za mną do końca. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #7 Ocena: 0 2022-09-15 12:39:41 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Coś podejrzane Twoje zachowanie musiało być i może sobie 'coś' pomyślał. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
tesstickle |
Post #8 Ocena: 0 2022-09-15 13:11:09 (3 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat:
2022-09-15 12:39:41, Gwontownik napisał(a):
Coś podejrzane Twoje zachowanie musiało być i może sobie 'coś' pomyślał.
Hmmm... Chyba nawet wiem dlaczego wyglądałem podejrzanie. No niestety, zadowolony uśmiechnięty człowiek stojący w kolejce to nie jest normalne, więc musi być szalony. ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )  - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #9 Ocena: 0 2022-09-15 18:13:40 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2022-09-15 11:48:07, tesstickle napisał(a):
Tak mi się przypomniało.
Wielokrotnie, nie mówię że za każdym razem ale bardzo często.
Gdy stoję w kolejce a w ręku mam tylko np.śniadanie to jestem przepuszczany.
I to gdy na taśmie dana osoba ma już prawie cały wózek wyładowany.
Zakładam że prawie wszyscy to doświadczyli.
W Polsce Jeszcze Nigdy To Się Nie Zdarzyło.
Nawet gdy w ręku miałem TYLKO małą butelkę wody.
Serio.!
Ja robię zakupy raz na tydzień i wózek mam zawsze załadowany, więc dla mnie normalne jest przepuszczanie osób, które mają kilka rzeczy w koszyku czy jakieś w ręce, żeby nie stali za mną bezsensu za duzo czasu. Mnie te kilka minut nie zbawi.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
galadriel |
Post #10 Ocena: 0 2022-09-15 18:52:03 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-09-15 13:11:09, tesstickle napisał(a):
Cytat:
2022-09-15 12:39:41, Gwontownik napisał(a):
Coś podejrzane Twoje zachowanie musiało być i może sobie 'coś' pomyślał.
Hmmm... Chyba nawet wiem dlaczego wyglądałem podejrzanie. No niestety, zadowolony uśmiechnięty człowiek stojący w kolejce to nie jest normalne, więc musi być szalony. ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Cos w tym jest.
W zeszlym tygodniu bylam w Pl i stalam w kolejce w Biedronce. Chyba jako jedyna z szeroko usmiechnietym bananem. mnie sie nie spieszy, postaje, ale jaki babsztyl w innej kolejnce cos tam charczal, ze maja sie pospieszyc kasjerki czy cos w tym stylu. Swoja droga, kiedys w Pl lubilam sie wtracic i jeszcze zjechac ta babe, ale w tak dobrym humorze bylam, ze nawet mi go nie posula, wiec nie reagowalam. No i tak sobie mysle, nie zauwazylam takiego zachowania w Anglii. Grzecznie stoja w kolejce i sie nie burza. A juz na pewno nie dra papy na kasjerow/ kasjerki. Kompletny brak wychowania. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|

|
 |
|