Str 4142 z 5215 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
clockwork_orang |
Post #1 Ocena: 0 2022-07-30 18:03:18 (3 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
Cytat:
2022-07-30 17:46:29, galadriel napisał(a):
@clockwork, ale to nie zeby schudnac, tylko powrot do lajfstajla sprzed corony. Tzn ja kidys spedzalam cale dnie na silce/ jackuzzi/ basen to sie wtedy oplacalo, teraz wlasnie nie jestem przekonana.
Problem z banna jest taki, ze tam pelno takich nowobogackich bylo, no nie trawie tego gatunku chba najbardziej. Do tanszych klubow sie nie zapisze, bo nie mam ochoty swoich petentow spotkac.
Na motorze jeszcze z 10 lat temu, teraz tylko rower do pracy. Jak jest pogoda.
Dobra to zaniose do naprawy i im powiem zeby sklonowali. Jak ja sama sie do tego zabiore, to jeszcze cos popsuje.
to mi wyglada bardziej na fajsbuk jak lajfstail, niemniej jednak kazdy powod dobry by sie poruszac...
znaczy, rower dobry do pocisniecia pedalami, w razie pogody dla bogaczy?
jak masz wydac na laptopa £100-200, to ja wole piwo za to
|

|
 |
|
|
tesstickle |
Post #2 Ocena: 0 2022-07-30 18:06:14 (3 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Któryś z sąsiadów fqrfia MNIE CO SOBOTA i tak od początku lata ![:-M] :-M]](modules/Forum/images/smiles/devil.gif ) - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|

|
 |
|
Richmond |
Post #3 Ocena: 0 2022-07-30 19:14:48 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Spedzilam dzien w samochodzie i przejechalam 220 mil w ramach testowania roznych pojazdow.
Zaczelo sie niewinnie kolo Bagshot, a jak juz tam, to Slough, a potem Bedford, bo przeciez juz mam blizej stamtad niz z domu.
Toyoty byly spoko, Jeep Wrangler okropny do prowadzenia. Czas zadzwonic do ogloszenia, ktore mnie naprawde interesuje, ale chcialam przetestowac rozne auta zanim to zrobie. Carpe diem.
|

|
 |
|
clockwork_orang |
Post #4 Ocena: 0 2022-07-30 19:18:43 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-07-30 19:14:48, Richmond napisał(a):
Spedzilam dzien w samochodzie i przejechalam 220 mil w ramach testowania roznych pojazdow.
Zaczelo sie niewinnie kolo Bagshot, a jak juz tam, to Slough, a potem Bedford, bo przeciez juz mam blizej stamtad niz z domu.
Toyoty byly spoko, Jeep Wrangler okropny do prowadzenia. Czas zadzwonic do ogloszenia, ktore mnie naprawde interesuje, ale chcialam przetestowac rozne auta zanim to zrobie.
a gdzie te cariolety... czerwone, chyba dobrze pamietam?
w sumie wybor ogranicza sie do defendera albo g63
|

|
 |
|
galadriel |
Post #5 Ocena: 0 2022-07-30 20:22:15 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat:
2022-07-30 17:54:33, gosian napisał(a):
A ja w końcu się doczekalam. Czekałam od grudnia na liście. Będę się uczyła pływać  a raczej nie utopić. Może uda mi się przepłynąć więcej niż 5 metrów bez zadyszki..
Super. Ale sie fajnie czlowiek czuje po takim poplywaniu: ) Wlasnie wrocilam z sesji probnej, i sie wciagnelam. Pamietam, jak zaczynalam te pare lat temu, to dalam rade przeplynac raz mmoze dwa razy i zadyszka. Ktos mi wtedy powiedial, jak dasz rade 2 razy, to dasz i 3, jak sie uda 3 to sie uda 4, itd. A dzis, po takiej przerwie sama sie zdziwilam, chba ze 20 razy w jedna i druga strone. zapomnialam liczyc z tej frajdy.
@clocl ,jedni spedzaja zycie grajac w gry na necie, inni spedzja zycie na silowniach i innych takich. Ja przed lockdownem dodatkowo chodzilam na aerial silks, hoop i pole. Po 2 latach przerwy do tego wrocilam, i zero kondycji. Fikolka do tylu nie zorbie, albo z wielkim trudem. Jak te trzy lata temu to cwiczylam, to kondycje mialam po 3 latach silowni: plywane, sztangi i calisthenics. Pzredtem calanetic i jazda konna. Roznica po zasiedzialym trybie zycia jest ogromna, i jedyny sposob zeby to nadrobic, to skoczyc znow w tryb nalogowych cwiczen masci wszelakiej. Ide poczytac jak ugruyzc squosha.
Oczywiscie, wolalabym lajfstajl dzis w Dubaju, jutro w Tajlandii, pojutrze w NY. Ale to bardzej insta niz lajfstajl; )
Oczywiscie zartuje, nie znioslabym taiego zycia.
Cytat:
2022-07-30 18:06:14, tesstickle napisał(a):
Któryś z sąsiadów fqrfia MNIE CO SOBOTA i tak od początku lata
a dlaczego? [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 30-07-2022 20:26 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|

|
 |
|
|
kksiezniczka |
Post #6 Ocena: 0 2022-07-30 20:48:39 (3 lata temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
I ja właśnie mam zamiar zapisać się na basen. Rok temu chodziłam razem z siostra, bo miała zniżkę z pracy, ale później to znieśli i się obraziłam
Ale ze basen (a może i czasem jakaś bieżnia czy inny rowerek) to fajna sprawa, to znowu chce zacząć. ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|

|
 |
|
gosian |
Post #7 Ocena: 0 2022-07-30 20:55:13 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Mam nadzieję że złapię bakcyla i będzie już tylko lepiej.. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
galadriel |
Post #8 Ocena: 0 2022-07-30 21:00:23 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Dobra, to jest juz nas trzech wspanialych  (czterech w sumie, bo Zlota tez plywak: ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|

|
 |
|
clockwork_orang |
Post #9 Ocena: 0 2022-07-30 21:00:30 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-07-30 20:22:15, galadriel napisał(a):
@clocl ,jedni spedzaja zycie grajac w gry na necie, inni spedzja zycie na silowniach i innych takich. Ja przed lockdownem dodatkowo chodzilam na aerial silks, hoop i pole. Po 2 latach przerwy do tego wrocilam, i zero kondycji. Fikolka do tylu nie zorbie, albo z wielkim trudem. Jak te trzy lata temu to cwiczylam, to kondycje mialam po 3 latach silowni: plywane, sztangi i calisthenics. Pzredtem calanetic i jazda konna. Roznica po zasiedzialym trybie zycia jest ogromna, i jedyny sposob zeby to nadrobic, to skoczyc znow w tryb nalogowych cwiczen masci wszelakiej. Ide poczytac jak ugruyzc squosha.
Oczywiscie, wolalabym lajfstajl dzis w Dubaju, jutro w Tajlandii, pojutrze w NY. Ale to bardzej insta niz lajfstajl; )
Oczywiscie zartuje, nie znioslabym taiego zycia.
czas jest wartoscia wzgledna, co niejaki Einstain udowodnil...
a ten dubaj, to nie masz na mysli filmu dody, no nie?
|

|
 |
|
Richmond |
Post #10 Ocena: 0 2022-07-30 21:09:26 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat:
2022-07-30 19:18:43, clockwork_orange napisał(a):
a gdzie te cariolety... czerwone, chyba dobrze pamietam?
w sumie wybor ogranicza sie do defendera albo g63
Stary Defender nie interesuje mnie, nowy drogi, a G-klasa ma ceny nieadekwatne do produktu.
Kabriolety były i sa białe. Przewinęło sie kilka w ostatnich latach.
A u mnie nie ma basenów i przestałam pływać od czasu jak tu mieszkam. Carpe diem.
|

|
 |
|