MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4085 z 5220 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 4084 | 4085 | 4086 ... 5218 | 5219 | 5220 ] - Skocz do strony

Str 4085 z 5220

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2022-06-06 12:22:49 (3 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Hi all, ja tez ten temat zostawilam adminowi, sorry nie mialam czasu zajrzec. Probuje sciagnac Panne z powrotem, napisze wiecej po pracy.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dynia85

Post #2 Ocena: 0

2022-06-06 14:13:31 (3 lata temu)

Dynia85

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 11-05-2022

Moderatorzy tutaj są jak jakieś śledziki w sosie... 0 konsekwencji bo lewostronna krzyczy, na szubienice to tak robią!

Może dacie sie wypowiedzieć moim ludziom jak wrócą?

Ja nie mam problemu z banem mam problem z podwójnymi standardami.

Karjo1 pisala ze po dlugim weekendzie wróci i kilka osób dostanie bana a nie tylko jedna.

Oczywiście Thorin, bo skrzynka odbiorcza az wrzala od czerwonosci.

A co jak mnie Cris82 nazywa ludzkim smieciem albo tak jak dzis rano "gburem recedywista" nawet 0 upomnienia...

Co jak galadriel nazwala mnie 3 tyg temu , farmerem bez szkoly? 0 upomnienia...

co jak SQL nazywa mnie ruskim trollem 0 upomnienia...

Nie mam problemu z banem tylko z konsekwencja napisaliscie na 3 dni to sie trzymajcie zasad.

A nie jak ostatnio napisaliscie na 7 to Richmond sobie "zapomniala" i odblokowala po 9.

Czemu nikt inny nie dostal bana za swoje obrazliwe wypowiedzi ? Kólko wzajemnej adoracji?

Atakuja , ja odbijam pileczke, a potem krzycza jak swinki do admina, ot typowe lewactwo.

Cris82,SQL, daavidek , galadier, - jak to jest byc konfidentem?

Niemilego dnia.

[ Ostatnio edytowany przez: Dynia85 06-06-2022 14:18 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #3 Ocena: 0

2022-06-06 14:25:47 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

"A co jak mnie Cris82 nazywa ludzkim smieciem"

juz wczesniej pytalem o cytat ,gdzie jest cytat z tej wypowiedzi? przestan rzucac g*wnem w nadziei ze cos sie przyklei... CYTAT... WIESZ CO TO JEST CYTAT? wklej go albo przestan perfidnie klamac

gbur to nie jest zadna obraza tylko nazywanie rzeczy po imieniu atakujesz tu non stop uzytkownikow bez powodu to czego sie spodziewasz ze ktos bedzie o tobie mowic dzentelmen?

czym ci zawinila panna z mokra glowa ze sie do niej dopierdzieliles jak kleszcz i caly czas robisz jakies aluzje do jej faceta?

gal cie atakuje ? no tak przeciez ona jest znana na forum z atakowania innych uzytkownikow
jednego zdania do ciebie nie mozna napisac zeby ci nie odbilo

dostal na 3 dni bana i juz wlazi i sie skarzy na kazdego pewnie ze nie masz nic przeciwko 3 dniowemu banowi ta jak napisalem za twoje zachowanie taki ban jest po prostu smieszny

Do góry stronyOffline

Dynia85

Post #4 Ocena: 0

2022-06-06 14:31:17 (3 lata temu)

Dynia85

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 11-05-2022

"gbur to nie jest zadna obraza tylko nazywanie rzeczy po imieniu"

3majcie mnie.

Dobra skoro admin tego nie widzi i wielu innych postów a tylko moge bo ktos mnie wysmiewa a ja napisalem ze ma "ob** ja*a* no to sorry ale ktos jest bardzo agresywny ale jednoczesnie delikatny.

Okej, nie ma sensu.

Narazie. Podwójne standardy bo wiadomo , ze jak ktos ma inne zdanie i reprezentuje inne poglady bedzie kogos chcial utopic, a admini nie maja wyczucia.

NIE MAM PROBLEMU Z BANEM MAM PROBLEM Z TYM ZE POWINIEN BYC TAKZE GDZIE INDZIEJ.

Narazie!

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2022-06-06 14:49:00 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

ale co ty sie zalisz? taki niewinny jestes? osoba ktora obsmiewa na forum czyjegos partnera nawet go nie znajac nie ma nawet miejsca na obrone i gorzkie zale

co za gosc... forumowy katolik na pokaz tutaj pisze o bogu niebie itp a z drugiej strony co chwile kogos obsmiewa obraza albo grozi ty masz jakies problemy natury emocjonalnej

jedna prawde napisales tylko mianowicie taka "zeby sie trzymac zasad" bo takie sa wlasnie zasady na forum... ktos kogos obraza a kara to 3dni bana a po 3 dniach dzien swistaka i tak w kolko

kilkukrotnie juz na to zwracalem uwage to jeszcze bana dostalem w nagrode

zamiast sie zachowywac normalnie to robisz syf non stop niczego cie te bany nie nauczyly jeszcze sie stawiasz bo myslisz ze to jest cool niepokorny thorin sie znalazl

"Narazie. Podwójne standardy bo wiadomo , ze jak ktos ma inne zdanie i reprezentuje inne poglady bedzie kogos chcial utopic, a admini nie maja wyczucia."

co to za glupoty tego sie czytac nie da jak sie maja twoje poglady do tego ze obrazasz panne i jej partnera... ktora w ogole nie udziela sie geopolitycznie wchodzisz w jej watki i szydzisz bez powodu takie sa fakty

na forum jest kilka osob o podobnych pogladach jak twoje nie jestes wyjatkowy i z zadna z nich moderacja nie ma problemu tylko z toba bo to nie poglady sa problemem tylko twoje zachowanie

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-06-2022 15:39 ]

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #6 Ocena: 0

2022-06-06 14:49:10 (3 lata temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Cztery radiowozy stoją na mojej ulicy. Zabrano pięciu osobników. Trochę sąsiadów wyszło przed domy. Mamy street party lepsze niż jak na jubileusz.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2022-06-06 16:23:40 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-06-06 14:13:31, Dynia85 napisał(a):
Moderatorzy tutaj są jak jakieś śledziki w sosie... 0 konsekwencji bo lewostronna krzyczy, na szubienice to tak robią!

Może dacie sie wypowiedzieć moim ludziom jak wrócą?

Ja nie mam problemu z banem mam problem z podwójnymi standardami.

Karjo1 pisala ze po dlugim weekendzie wróci i kilka osób dostanie bana a nie tylko jedna.

Oczywiście Thorin, bo skrzynka odbiorcza az wrzala od czerwonosci.

A co jak mnie Cris82 nazywa ludzkim smieciem albo tak jak dzis rano "gburem recedywista" nawet 0 upomnienia...

Co jak galadriel nazwala mnie 3 tyg temu , farmerem bez szkoly? 0 upomnienia...

co jak SQL nazywa mnie ruskim trollem 0 upomnienia...

Nie mam problemu z banem tylko z konsekwencja napisaliscie na 3 dni to sie trzymajcie zasad.

A nie jak ostatnio napisaliscie na 7 to Richmond sobie "zapomniala" i odblokowala po 9.

Czemu nikt inny nie dostal bana za swoje obrazliwe wypowiedzi ? Kólko wzajemnej adoracji?

Atakuja , ja odbijam pileczke, a potem krzycza jak swinki do admina, ot typowe lewactwo.

Cris82,SQL, daavidek , galadier, - jak to jest byc konfidentem?

Niemilego dnia.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Dynia85</i> 06-06-2022 14:18 ]

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2022-06-06 16:24:49 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-06-06 14:49:10, Turefu napisał(a):
Cztery radiowozy stoją na mojej ulicy. Zabrano pięciu osobników. Trochę sąsiadów wyszło przed domy. Mamy street party lepsze niż jak na jubileusz.

ty się nie ciesz bo słychać jak spada ci ranking dla twojego postcodu
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #9 Ocena: 0

2022-06-06 18:18:59 (3 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

High-speed, low-latency broadband internet in remote and rural locations across the globe. £89/mo with a one-time hardware cost of £529.

https://www.starlink.com/

Siem zastanawiam, bo na mojej wsi to tylko BT kable i bardzo powoli to wiaderko z netem się napełnia :-8

btw. teraz jak wracałe z wawy, facet koło mnie cały czas maglował swój telefon.
Non-stop.
I to nie że zdjecia czy filmy z telefonu, on cały czas przeglądał FB tekstował przez whatsapp i przegladał strony aukcyjne i sprawdzał wystawione towary na jakiejś porównywarce.
Generalnie cały czas był ONline.
Najpierw z ciekawości zerkałem jak długo będzie miał zasięg, a potem widzę ze gość ma odpalone wifi.
Ja na swoim telefonie żadnej sieci dostępnej nie wykryłem.
A jak już podchodziliśmy do LHR to dopiero zobaczyłem na jego ekranie jak rozłączał Starlinka.

Czyli że miał neta z nieba nie z ziemi.:-8

I teraz pytanie, czy odbierał bezpośrednio na telefonie? czy w torbie nad głową miał jakiś router? czy inne ustrojstwo?:-8

[ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 06-06-2022 18:39 ]

- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #10 Ocena: 0

2022-06-06 18:39:27 (3 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Duzo kasy. Jesli wynajmujesz, to sie nie kalkuluje. Jesli jestes na swoim to bym sie zastanawiala. Przede wszystkim czy mozna to zawiesic na scianie u Ciebie I czy trzeba jakies pozwolenie.

Do góry stronyOffline

Strona 4085 z 5220 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 4084 | 4085 | 4086 ... 5218 | 5219 | 5220 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,