MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4080 z 5222 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 4079 | 4080 | 4081 ... 5220 | 5221 | 5222 ] - Skocz do strony

Str 4080 z 5222

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sqlserver

Post #1 Ocena: 0

2022-06-04 10:13:22 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-06-04 09:34:49, galadriel napisał(a):
Cytat:

2022-06-04 00:02:05, Thorin napisał(a):
No lepiej sie nie odzywaj , najlepiej idz spac bo poranna zmiana na budzie czeka

To do mnie?

Po pierwsze nie jestesmy kumplami spod budki z piwem wiec sobie nie pozwalaj.

Po drugie nie pracuje w systemie zmianowym, ale to tak poza tym nie twoj biznes anyway. Nie zycze sobie spoufalania z przypadkowymi uzytkownikami. Cale twoje zachowanie na tym forum i wypowiedzi sa ponizej poziomu. Nie zadaje sie z ludzmi o twoich pogladach w realu i nie chce miec nic wspolnego online rowniez. Twoje posty z glupawymi zaczepkami zostaly zgloszone i miejmy nadzieje, ze tym razem adminka potraktuje to powaznie.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>galadriel</i> 04-06-2022 09:36 ]

najzabawniejsze jest, ze kolega sam uaktywnia się w godzinach w których normalni ludzie śpią wiec albo hemoroidy dokuczają i nie może spać albo sam gdzieś siedzi na dyżurze i się nudzi
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

PannaZMokraGlow

Post #2 Ocena: 0

2022-06-04 10:22:30 (3 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2022-06-04 10:13:22, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2022-06-04 09:34:49, galadriel napisał(a):
Cytat:

2022-06-04 00:02:05, Thorin napisał(a):
No lepiej sie nie odzywaj , najlepiej idz spac bo poranna zmiana na budzie czeka

To do mnie?

Po pierwsze nie jestesmy kumplami spod budki z piwem wiec sobie nie pozwalaj.

Po drugie nie pracuje w systemie zmianowym, ale to tak poza tym nie twoj biznes anyway. Nie zycze sobie spoufalania z przypadkowymi uzytkownikami. Cale twoje zachowanie na tym forum i wypowiedzi sa ponizej poziomu. Nie zadaje sie z ludzmi o twoich pogladach w realu i nie chce miec nic wspolnego online rowniez. Twoje posty z glupawymi zaczepkami zostaly zgloszone i miejmy nadzieje, ze tym razem adminka potraktuje to powaznie.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>galadriel</i> 04-06-2022 09:36 ]

najzabawniejsze jest, ze kolega sam uaktywnia się w godzinach w których normalni ludzie śpią wiec albo hemoroidy dokuczają i nie może spać albo sam gdzieś siedzi na dyżurze i się nudzi

Dobrze ujete SQL

:-]

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #3 Ocena: 0

2022-06-04 15:53:50 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

O nastepna do pomocy bo biedny SQL nie ma jaj zeby sie spotkac tak samo na spolke z Crisem82

Ja wam dam damy rade a moze wy we 2jke na mnie 1 co ? Przyjade i sobie pogadamy po tym jakie pelne galoty macie juz sobie wyobrazam jak wygladacie.....

PannaZMokraGlow ja wiem ze twoj facet cie slucha na kazde skinienie i lubisz tego typu zwisle ja*a ale nie musisz poklepywac po plecach za kazdym razem jak SQL cos napisze..

Spalem cale popoludnie i sie uaktywnilem po dluzej dzemce , lewaki zazwyczaj w tym momencie spia wiec sie zdziwilem ze jeszcze klikaja...

Do góry stronyOffline

Wembley75

Post #4 Ocena: 0

2022-06-04 16:13:23 (3 lata temu)

Wembley75

Kobieta

Z nami od: 26-12-2021

40 km przejechane na rowerze dzis
Spacerek zaliczony

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2022-06-04 16:56:40 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

ktos moglby wreszcie upomniec tego desperata zeby przestal grozic uzytkownikom forum...

dziwne ze taki plytki osobnik jest tolerowany przez moderacje

widac ze chyba za malo potejtosow zebrales na akord i wyplata mniejsza w tym tygodniu bo od 2 dni desperacja osiagnela zenit na forum... 😅

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #6 Ocena: 0

2022-06-04 17:05:16 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

Desperacje to bedziesz mial jak ktos stanie przed toba ktoregos dnia , nagra to i wrzuci filmik na youtuba z linkiem na forum jak bedziesz przepraszal jak wyzywales na forum od smieci i ruskich trolli.

Nie czuj sie bezkarny w wyzwiskach.

Za pieniadze jestes kupic kazda informacje, a pare osób wie to i owo.

Góra z górą sie nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem zawsze, zapamiętaj to sobie.

A ty pani galadriel securitas najpierw atakujesz próbujesz wysmiac wypowiedz 3 tyg temu, a potem wielce konfidentka placz do admina :( Zauwazcie jedno , ja atakuje tylko jak ktos mnie atakuje...

Nigdy pierwszy nikogo nie zaczynam, jak ktos mnie wspomina w negatywny i nieprawdziwy sposób ale wyśmiewa moje zdanie i trolluje no to odbijam pileczke.

SIMPLE.

Są tu bardzo wartościowe i fajne osoby z dystansem do siebie i poczuciem humoru z kilkoma rozmawiam na forum często i ich pozdrawiam. Ale jakieś 4-5 osób psują klimat forum na takie stypiarskie i poważne, czasem zarzucą żartem z krótego sie sami śmieją wyszydzając innych...

A jak ktoś odpisze no to płacz do admina.

OT LOGIKA lewaków. Atakują a potem jak ktoś chce oddać no to dzwonią albo raportują do moderatorów/adminów jako pokrzywdzeni.

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 04-06-2022 17:25 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #7 Ocena: 0

2022-06-04 17:43:19 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

od smieci? haha pokaz cytat zaklamany czlowieczku... nigdy bym sie nie znizyl do twojego poziomu a na takim wlasnie funkcjonujesz

ruski trol jak najbardziej byc dzisiaj za rosja to naprawde trzeba miec kielbie we lbie albo serce zauroczone putinem

niewiniatko on nigdy nikogo nie wyzywa nigdy nie zaczyna pierwszy

zalosnie sie wybiela..niestety dla tego forum pandemia sie skonczyla i z watku o koronawirusie wypelznales wszedzie wylewac zolc spod klawiatury...

powiedz lepiej co tam sie w domciu takiego wydarzylo ze od 2 dni zachwujesz sie jak internetowy frustrat latwo takiego mozna poznac po tym ze kazdemu zarzuca co chwile siedzenie na forum non stop

tymczasem sam ciagle tu przesiaduje nie wspominajac o "setkach katalogow filmow z yt na komputerze" :-]

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 04-06-2022 17:45 ]

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #8 Ocena: 0

2022-06-04 17:52:46 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:
Cytat:

2022-06-04 16:56:40, cris82 napisał(a):
ktos moglby wreszcie upomniec tego desperata zeby przestal grozic uzytkownikom forum...

dziwne ze taki plytki osobnik jest tolerowany przez moderacje

widac ze chyba za malo potejtosow zebrales na akord i wyplata mniejsza w tym tygodniu bo od 2 dni desperacja osiagnela zenit na forum... 😅

Napisał forumowy inteligent, któremu wydaje się, że jest lepszy bo ziemniaki w sklepie na półce tylko widział.
A tak na marginesie odnośnie stereotypów dotyczących rolników to, Chris na twoim miejscu taki wesoły bym nie był, bo te dotyczące spawaczy wcale lepiej nie cię nie prezentują. Moje doświadczenie mówi mi, że wśród wielu znanych mi spawaczy to jednak rolnik bardziej wartościowym człowiekiem jest. To tak na pocieszenie, specjalnie dla ciebie.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #9 Ocena: 0

2022-06-04 17:55:41 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

ooo i gwontownik jak zwykle ekipa wielbicieli putina w natarciu hehe jeden za wszystkich wszyscy za jednego

z ta roznica ze ja w porownaniu do niego nie wstydze sie tego ze jestem spawaczem a on robi z siebie inzyniera budowlanego na farmie ziemniakow *CRAZY*

"forumowy inteligent" zabawne ze akurat ty to piszesz smiesznie wyszlo :-D

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 04-06-2022 18:02 ]

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #10 Ocena: 0

2022-06-04 18:10:52 (3 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Czy tu ktoś tu weryfikuje wiek forumowiczów?
Bo wygląda to jakby 7 klasista obsypany pryszczami pisał jakieś dziwne wyzwiska bo ... nikt go nie traktuje serio.
Zapraszanie na solówe, straszenie kolegami albo znalezieniem w necie i takie tam.

Jak słowo daję, coraz bardziej mi to powiewa flagą.
Tęczową zresztą.:-8
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

Strona 4080 z 5222 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 4079 | 4080 | 4081 ... 5220 | 5221 | 5222 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,