Str 4079 z 5222 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Richmond |
Post #1 Ocena: 0 2022-06-03 15:34:26 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat:
2022-06-03 14:46:17, tesstickle napisał(a):
Dziś piękna pogoda w Warszawie.
22stopnie jak na ten moment.
A jutro znowu ma padać
Jakie padac? Ja jutro na grilla jade. Moja prognoza nic o tym nie wspomina.
Nalykalam sie swiezych spalin jezdzac z otwartym dachem i stojac w korkach. A historyjke z paliwem wrzuce do watku o Polsce. Carpe diem.
|

|
 |
|
|
sqlserver |
Post #2 Ocena: 0 2022-06-03 15:51:58 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2022-06-03 15:24:29, tesstickle napisał(a):
Cytat:
[B]2022-06-03 10:45:02, sqlserver napisał(a)
...swoja droga bardzo dobry artykuł, ]
Artykuł wart...hmm
Zwłaszcza ten kawałek o rozbijanie małżeństw jest mocny.
Chyba dam do przeczytania dwóm kobietom które zostały wydupcone (dokładnie) że swoich małżeństw.
Facet jak tygrys, jak pomachała mu świeżym mięsem przed nosem to poleci i zostawi starą szmacianą lalkę.
No nie zgadniesz przez kogo
I to w czasach gdy Putinowi jeszcze się nie śniła operacja specjalna.
Edit.
Zresztą, artykuł napisany pod dyktando i w tonie jestę ekspertę i pisze tylko jedynom prawde
Jakoś mnie nie przekonuje. [ Ostatnio edytowany przez: <i>tesstickle</i> 03-06-2022 15:27 ]
Jeżeli uważasz, że w każdej historii jest ziarno prawdy to co powiesz na tą o płaskiej ziemi albo o tym ze ziemią rządzą reptarianie
Artykuł pokazuje mechanizmy jakie zadziałały w twojej opowieści nawet powołując się na „pierwsza rękę”, łatwiej było by ci się przyznać, ze dałeś się podejść na urban legends niż brnąć w obronę tego. Nie zgadniesz ile polek zostawiło swoich mężów w UK jak im ktoś „światowym życiem” pomachał przed oczami. Ciężko mi połączyć kropki co ma nienawiść do uchodźców wojennych z rozpadem małżeństwa, jeżeli facet zostawia żonę przy pierwszej okazji to i tak by to kiedyś zrobił tylko czekał na impuls.
Przykład Chrisa z łabędziem bardzo dobrze tu pasuje, tymbarskiej zastanawiająca jest ta wasza bezinteresowna zawiść do drugiego człowieka na podstawie pomówień i historii wyssanych z palca moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #3 Ocena: 0 2022-06-03 15:52:00 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Duplikat [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 03-06-2022 15:52 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
tesstickle |
Post #4 Ocena: 0 2022-06-03 16:39:08 (3 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat:
2022-06-03 15:51:58, sqlserver napisał(a):
Cytat: . Ciężko mi połączyć kropki co ma nienawiść do uchodźców wojennych z rozpadem małżeństwa,
A doczytałeś że to się działo jeszcze zanim putinowi coś się porobiło?
To nie ma żadnych kropek do połączenia. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|

|
 |
|
andyopole |
Post #5 Ocena: 0 2022-06-03 16:57:07 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat:
2022-06-03 14:15:55, Thorin napisał(a):
Cytat:
2022-06-03 14:04:59, galadriel napisał(a):
Raczej chodzi o to, ze samemu bedac imigrantem jakos nie uchodzi jazgotac na innych immigrantow, a tym bardziej uchodzcow.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) 
Made my day
Zwlaszcza takich co pontonem przez kanal zapierniczaja...
No nie?
Zawsze mialem wrazenie ze babki na ochronie sa raczej Po mocnych przejsciach i na jakis psychotropach.
Coraz wiecej przypadkow utwierdza mnie w tym przekonaniu haha.
Za mlody pewnie jestes zeby wiedziec jak Polacy byli traktowani na granicach zanim zyskalismy mozliwosc swobodnego podrozowania. Byle celnik czechoslowacki czy NRDowski tak potrafil przeczolgac Polaka ze dzis trudno w to uwierzyc. Plyna ludzie pontonami bo szukaja lepszego zycia tak samo jak Ty mieszkajacy teraz w UK. Stalo sie to dzieki wstapieniu do UE na ktora tak zlorzeczysz. Ty mozesz przyleciec Ryanairem a oni maja tylko ponton.
|

|

|
|
|
PannaZMokraGlow |
Post #6 Ocena: 0 2022-06-03 20:45:10 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
Plyna ludzie pontonami bo szukaja lepszego zycia
Duzo innych nielegalnych rzeczy jeszcze ludzie robia w poszukiwaniu lepszego zycia.
Ludzie wstepujacy do narkotykowych gangow ryzykuja zyciem dla pieniedzy.
Ludzie podajacy narkotyki dzieciom zeby slodko spaly podczas zebrania sa gotowi wiele zrobic i wiele poswiecic w poszukiwaniu lepszego zycia.
To chyba trzeba ich zrozumiec jesli sa az tak zdesperowani.
Ludzie plynacy pontonami ze spokojnej Francji to dla mnie podobni desperaci.
|

|
 |
|
galadriel |
Post #7 Ocena: +1 2022-06-03 22:58:25 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Pamietam zdziwil mnie komentarz kolegi z pracy kiedys, ze on przylecial tu samolotem (z Zimbabwe chyba) i czul sie w zwiazku z tym ze jest lepszy od tych co tu na pontonach przemycaja sie z Francji.
Wolalam sie nie odzywac...
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|

|
 |
|
Thorin |
Post #8 Ocena: -1 2022-06-04 00:02:05 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
No lepiej sie nie odzywaj , najlepiej idz spac bo poranna zmiana na budzie czeka
|

|
 |
|
ruuuda |
Post #9 Ocena: 0 2022-06-04 00:06:10 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2013 Skąd: brak |
.....ze jestem szczesliwa ....
Mam dom ,rodzine , prace, zdrowie ...a reszta ... Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.
|

|
 |
|
galadriel |
Post #10 Ocena: 0 2022-06-04 09:34:49 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat:
2022-06-04 00:02:05, Thorin napisał(a):
No lepiej sie nie odzywaj , najlepiej idz spac bo poranna zmiana na budzie czeka
To do mnie?
Po pierwsze nie jestesmy kumplami spod budki z piwem wiec sobie nie pozwalaj.
Po drugie nie pracuje w systemie zmianowym, ale to tak poza tym nie twoj biznes anyway. Nie zycze sobie spoufalania z przypadkowymi uzytkownikami. Cale twoje zachowanie na tym forum i wypowiedzi sa ponizej poziomu. Nie zadaje sie z ludzmi o twoich pogladach w realu i nie chce miec nic wspolnego online rowniez. Twoje posty z glupawymi zaczepkami zostaly zgloszone i miejmy nadzieje, ze tym razem adminka potraktuje to powaznie.
[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 04-06-2022 09:36 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|

|
 |
|