2022-05-20 14:51:26, Maat17 napisał(a): Cos ta “dyskusja tygodnia” jest stara.
Maat kiedys mnie pytalas co zrobic zeby byc jeszcze zdrowszym , dawaj mini-glodówke Ja juz 16 godzine lece woda , woda, woda do jutra do 12:00 , 36 godzinna.
Sie spozniles o dwa lata… JJ namawial. Ja na diecie 22 na 2 bylam. Schudlam duzo….. ale hormony mi sie rozjechaly. Przestalam, przytylam…… mam przekwitanie. No coz….
Wszystko w temacie…. “musze schudnac”…..
se nie bede odmawiac…. jeszcze przyjdzie czas na glodowke.
Zapasow duzo schodza z daty, mleka I orzechow do konca roku nie kupie.
2022-05-20 16:35:40, Thorin napisał(a): tesstickle polecam materiał wyżej, fajnie jak sie jest pięknym i młodym ale czasami jak coś nas sieknie człowiek panikuje , a lepiej zawczasu coś robić dla naszej wątroby , żołądka, serca , nerek itp... schwabik i smażona kapustka z boczusiem jest gitara nawet raz w tyg W niedziele w oknie żywieniowym
Wystarczy zbilanowana dieta i dużo ruchu...
Nie trzeba się głodzić...a później po twojej głodówce co jesz ?
Liczysz kalorie ?
Ale schabowego z kapustka i ziemniaczkami nie jadla 100 lat....ktoś gotuje ?
2022-05-20 14:51:26, Maat17 napisał(a): Cos ta “dyskusja tygodnia” jest stara.
Maat kiedys mnie pytalas co zrobic zeby byc jeszcze zdrowszym , dawaj mini-glodówke Ja juz 16 godzine lece woda , woda, woda do jutra do 12:00 , 36 godzinna.
Sie spozniles o dwa lata… JJ namawial. Ja na diecie 22 na 2 bylam. Schudlam duzo….. ale hormony mi sie rozjechaly. Przestalam, przytylam…… mam przekwitanie. No coz….
Wszystko w temacie…. “musze schudnac”…..
se nie bede odmawiac…. jeszcze przyjdzie czas na glodowke.
Zapasow duzo schodza z daty, mleka I orzechow do konca roku nie kupie.
Matt 22 na 2 to nie dieta , to "debilizm" na ludzi najlepiej działa 16 na 8 ale trzeba sie do tego przygotować. Po za tym w tym okienku żywieniowym stosujesz metode,że 1 posiłek od życia nie musi być zdrowy (coś co lubisz) np Polski obiadek, pizza, kebab cokolwiek wliczasz w kaloryke. a 2 posiłki zbilansowane ze zdrowymi tłuszczami , białkiem i małą ilością sodu.
Pewnie ci sie hormony rozjechały bo nei dostarczyłaś tego co potrzeba, po za tym 22 na 2 ekhm... gdzie te 2-3 posiłki zmieścisz? w 2 godziny?
maat17 Polecam na youtube materiały Dr Marka Skoczylasa i Dr. Darka Kulczyńskiego, napewno znajdziesz coś, czytaj sekcje komentarzy, ludzie mają rózne problemy, potem to analizuj.
2022-05-19 23:52:21, kksiezniczka napisał(a): Ze kupiłam jakiś czas temu bilety do na przyjemny przedłużony weekend na południu Francji i jestem bardzo szczęśliwa Kupiłam tez bilety do Polski na lipiec i to tez jest super. A dziś jak zwykle pół dnia czytałam książkę i teraz znowu to będę robić Dobranoc
Ahhhh.......
Zazdraszczam...
Trzeba korzystać, bo zaraz znowu wymyśla jakieś wirusy czy inne cholerstwo i znowu w domach zamkną Ta Francja to taka zaległa sprzed dwóch lat właśnie…
2022-05-20 17:16:03, Thorin napisał(a): maat17 Polecam na youtube materiały Dr Marka Skoczylasa i Dr. Darka Kulczyńskiego, napewno znajdziesz coś, czytaj sekcje komentarzy, ludzie mają rózne problemy, potem to analizuj.
2022-05-19 23:52:21, kksiezniczka napisał(a): Ze kupiłam jakiś czas temu bilety do na przyjemny przedłużony weekend na południu Francji i jestem bardzo szczęśliwa Kupiłam tez bilety do Polski na lipiec i to tez jest super. A dziś jak zwykle pół dnia czytałam książkę i teraz znowu to będę robić Dobranoc
Ahhhh.......
Zazdraszczam...
Trzeba korzystać, bo zaraz znowu wymyśla jakieś wirusy czy inne cholerstwo i znowu w domach zamkną Ta Francja to taka zaległa sprzed dwóch lat właśnie…
No trzeba korzystać, bo niedługo dopadnie nas małpia ospa i szczepionki na nią wejdą w obiekt.
Baw się dobrze kk
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
Zastanwiam sie czy jechac jutro do kolezanki nad morze, przy tych ceach benzyny taki wypad wychodzi drozej niz lot do Pl (z cenami pociagu na i z lotniska).
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Ja w poniedziałek jadę „pod domek” do Tattershall Lake i właśnie mamy nadzieje z siostra, ze korków nie będzie i jakoś w miarę tanim kosztem uda się dojechać. Ale serio lokalne wakacje droższe niż last minute w Turcji lub Grecji