2022-05-20 14:51:26, Maat17 napisał(a): Cos ta “dyskusja tygodnia” jest stara.
Maat kiedys mnie pytalas co zrobic zeby byc jeszcze zdrowszym , dawaj mini-glodówke Ja juz 16 godzine lece woda , woda, woda do jutra do 12:00 , 36 godzinna.
Mini lodówka to rozumiem Ale głodzić się?
chyba lepsze to niż lewatywy z witaminy c ala Ziemba
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
2022-05-20 14:51:26, Maat17 napisał(a): Cos ta “dyskusja tygodnia” jest stara.
Maat kiedys mnie pytalas co zrobic zeby byc jeszcze zdrowszym , dawaj mini-glodówke Ja juz 16 godzine lece woda , woda, woda do jutra do 12:00 , 36 godzinna.
Mini lodówka to rozumiem Ale głodzić się?
chyba lepsze to niż lewatywy z witaminy c ala Ziemba
Lubie wietamine C, lewatywe nie koniecznie
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
Jeszcze chwila w robocie i spadam na urlop.
Prawdopodobnie jak wrócę to będe musiał wziąć kilka dni wolneego żeby odpocząć
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
2022-05-20 16:32:54, Thorin napisał(a): Też byłem przeciwny głodówkom i uważałem to za "debilizm", ale polecam materiały:
Każdy żyje jak chce, ja nie namawiam nikogo do schabowego z kością i smażonej kapusty z młodymi ziemniaczkami
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
tesstickle polecam materiał wyżej, fajnie jak sie jest pięknym i młodym ale czasami jak coś nas sieknie człowiek panikuje , a lepiej zawczasu coś robić dla naszej wątroby , żołądka, serca , nerek itp... schwabik i smażona kapustka z boczusiem jest gitara nawet raz w tyg W niedziele w oknie żywieniowym
2022-05-20 16:35:40, Thorin napisał(a): tesstickle polecam materiał wyżej, fajnie jak sie jest pięknym i młodym ale czasami jak coś nas sieknie człowiek panikuje , a lepiej zawczasu coś robić dla naszej wątroby , żołądka, serca , nerek itp...
W moim przypadku jest ... jakby to powiedzieć, za późno ?! To co mam sobie żałować, na coś umrzeć muszę
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
2022-05-20 16:35:40, Thorin napisał(a): tesstickle polecam materiał wyżej, fajnie jak sie jest pięknym i młodym ale czasami jak coś nas sieknie człowiek panikuje , a lepiej zawczasu coś robić dla naszej wątroby , żołądka, serca , nerek itp... schwabik i smażona kapustka z boczusiem jest gitara nawet raz w tyg W niedziele w oknie żywieniowym
Wystarczy zbilanowana dieta i dużo ruchu...
Nie trzeba się głodzić...a później po twojej głodówce co jesz ?
Liczysz kalorie ?
Ale schabowego z kapustka i ziemniaczkami nie jadla 100 lat....ktoś gotuje ?
2022-05-20 16:35:40, Thorin napisał(a): tesstickle polecam materiał wyżej, fajnie jak sie jest pięknym i młodym ale czasami jak coś nas sieknie człowiek panikuje , a lepiej zawczasu coś robić dla naszej wątroby , żołądka, serca , nerek itp...
W moim przypadku jest ... jakby to powiedzieć, za późno ?! To co mam sobie żałować, na coś umrzeć muszę
on się szykuje na przyszłoroczny ramadan
Cytat:
2022-05-20 16:40:47, Wembley75 napisał(a):
Ale schabowego z kapustka i ziemniaczkami nie jadla 100 lat....ktoś gotuje ?
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Też ze 100 lat nie jadłem, w domu nie dostaje tego.
Ale jadę na urlop to Mamusia mi zrobi
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak