U cats.org czy w podobnych kocich fundacjach lapke na futro pozyczyc i postawic w ogrodzie?
Duzo kotow na gigancie przelacza sie w tryb dzikusa, by sobie radzic.
Czesto zbyt wystraszone i zajete nowa sytuacja, by postapic 'po ludzku' i po prostu wrocic do bezpiecznego domu.
A niektore po prostu lubia i potrzebuja swiata poza domem, sa swiadome, ze za drzwiami jest cos wiecej .
Dobrze, ze jest na miejscu, ze wiadomo mniej wiecej, gdzie sie kreci i nie polazl w swiat.
Ja bym jednak wolała, żeby nie kręcił się, tylko był grzecznie w domu. Siedział sobie cwaniak pod bambusem, więc dobrze wiedział gdzie jest. Śpię znowu w otwartym namiocie w towarzystwie śmierdzącego kociego jedzenia i jego ulubionych zabawek.
Pewnie już dałaś ogłoszenia na FB, dobrze jest tez porozwieszać ulotki - zaproponuj 100 funtów, daj do myślenia ludziom ,że może szukał schronienia ktoś miał sheeda otwartego zamknął rano itp itd Może jest uwięziony, wpadł gdzieś, szukaj !
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
Richmond, może takie cudo na twoje eskapady będzie wygodniejsze?
Duże, wygodne, bezpieczne a jednocześnie odrobina komfortu!
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
2022-05-08 12:09:38, tesstickle napisał(a): Richmond, może takie cudo na twoje eskapady będzie wygodniejsze?
Duże, wygodne, bezpieczne a jednocześnie odrobina komfortu!
Ciekawa koncepcja. 2 lata temu widziałam Wranglera Roamera, to było niezłe, ale sprzedało się w miarę szybko.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
sql server mieszkam za półdarmo, mam ogród jak całe twoje osiedle, za darmo kartofle tak jak napisałeś i inne warzywa z pewnej ręki Ja nie musze kopać ktoś inny mi kopie , ja jestem od planowania a nie od roboty, może zauważyłeś ,że mam bardzo dużo czasu? 35 Godzin w tygodniu + 31 dni holidaya w roku i BH wolne B*CZ PLEASE
SQL przyjedz kiedys z daavidem i crisem na farme pokaze wam co to prawdziwa męska robota, za 2 tyg startujemy z dobudówką do tartaku, możecie przynieść łopate i się czegoś nauczyć chłopaki...