Posłuchaj chociaz wywiadu, który typ daje w TEDZIE.
On mówi nie tyle o autach elektrycznych ale o chipach w głowach ludzi i siatkówce oka, camerach , inwigilacji całego miasta do 2030 od 2014 do 2020 udało mu sie zrobić 95% rzeczy które zaplanował. "Ludzie" w komentarzach już czują ekscytacje, nie sądzisz ,że to idzie w złym kierunku? Czy tylko dlatego tak myślisz bo zawsze musisz być tym który jest przeciwko? Ktoś pisał ,że to nierealne do 2030 to zrobić... Tak?
A w 2019 ktoś by przewidział tyle "nierealnych" rzeczy na świecie ,że sie w głowie nie mieści i to w 3 lata !
Tak samo od 19:00 mówi o robotach mówi ,że wszyscy będą chcieli jak będzie w domu robot który będzie kosztował 20-30k dolarów i będzie wyglądał jak człowiek, sprzątał , kosił trawe, gotował.... ty serio nie widzisz ,że to upadek cżłowieczeństwa? To już nie jest ułatwianie sobie "ŻYCIA"...
Ja tez kiedyś tak myślałem ,że SF i do brata zajmij sie życiem a nie "pierdoły" oglądas zna necie i potem ryjesz banie , ale zauważyłem ,że w większości tych spraw miał racje i sie sprawdzają... to już nie jest "raport mniejszosci" tak kiedys bedzie... może nie dosłownie , ale niestety.
[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 04-05-2022 08:06 ]