Czytając dalej ten wywiad to można wnioskować że skoro NATO "ich"
zdenerwowało to oni w odwecie wymordują mieszkańców kraju który członkiem NATO nie jest.
No ja się na polityce kompletnie nie znam ale to jakaś pokrętna logika.
"Ruskie" nie daja rady ukrainskiej armii wiec morduja cywilow. NATO ich zdenerwowalo ale nie podskocza bo NATO ich rozniesie w kilka dni, dlatego zeby wyluzowac postanowili napasc na kogos, padlo na Ukraine.
Bzdura totalna.
Jakby bylo tak jak mówisz, że ruskie rady nie dają to Ukraińcy roznieśli by ich w pył. Tymczasem sytuacja jest zupełnie inna i wygląda to tak. Na przykładzie.
Mistrz świata walczy w ringu z początkującym, ostatnim w rankingu zawodnikiem. Wszyscy oczekiwali, że walka zakończy się po pierwszych ciosach. Tymczasem młodzian opiera się skutecznie pomimo zbieranego gradu ciosów, a każde jego trafienie okrzyknięte jest prawie zwycięstwem. Każdy atak mistrza oglaszany przez ogladaczy jako znecanie sie nad slabszym. I to jest obrazek tej wojny w skrócie.
2022-05-03 18:25:06, Gwontownik napisał(a): ..
Bzdura totalna.
Jakby bylo tak jak mówisz, że ruskie rady nie dają to Ukraińcy roznieśli by ich w pył. Tymczasem sytuacja jest zupełnie inna i wygląda to tak. Na przykładzie.
Mistrz świata walczy w ringu z początkującym, ostatnim w rankingu zawodnikiem. Wszyscy oczekiwali, że walka zakończy się po pierwszych ciosach. Tymczasem młodzian opiera się skutecznie pomimo zbieranego gradu ciosów, a każde jego trafienie okrzyknięte jest prawie zwycięstwem. Każdy atak mistrza oglaszany przez ogladaczy jako znecanie sie nad slabszym. I to jest obrazek tej wojny w skrócie.
Troszkę się pogubiłem, ty tak bardziej o narracji czy popierasz mordowanie ludności jaka by nie była?
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
Napisałem wyraźnie i cały czas pisze podobnie. To jeszcze nie wiesz, że takie pytania zadajesz?
Czy jak ktoś ma inne zdanie od powszechnie przyjętego to już jest zwolennikiem Putina? Ogarnijcie się ludzie!
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
2022-05-03 19:38:33, Gwontownik napisał(a): Czy jak ktoś ma inne zdanie od powszechnie przyjętego to już jest zwolennikiem Putina? Ogarnijcie się ludzie!
Zakładam że powszechnie przyjęte jest potępienie agresji na Ukrainę.
.. więc?
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
2022-05-03 18:08:16, iwona38 napisał(a): A z jakiego powodu watek zostal usuniety?
Iwona pewnie galoty pelne... bo ktos pogrozil z jedynei “slusznej narracji” ze niby mowa nienawisci ze ruskie trole itp, nie
Pamietasz jak Kasia Red nam napisala ze ktos z jakiejs gazety sie do niej odezwal ze sa w “szoku” ze Polacy tak
Mysla???
2022-05-03 19:38:33, Gwontownik napisał(a): Czy jak ktoś ma inne zdanie od powszechnie przyjętego to już jest zwolennikiem Putina? Ogarnijcie się ludzie!
Zakładam że powszechnie przyjęte jest potępienie agresji na Ukrainę.
.. więc?
A czy to jakieś przesłuchanie?
A może ty masz alzheimera? (To uważaj jak cię diahrea dopadnie ) Przecież czytasz forum na bieżąco, to powinieneś wiedzieć.
"Ruskie" nie daja rady ukrainskiej armii wiec morduja cywilow. NATO ich zdenerwowalo ale nie podskocza bo NATO ich rozniesie w kilka dni, dlatego zeby wyluzowac postanowili napasc na kogos, padlo na Ukraine.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
Efka a czemu nie wyswietla sie w ostatnich dyskusjach? Mozna go teraz zobaczyc tylko z glownej strony. Ja np. nigdy nie wchodze z glownej. Mozna to zmienic?
2022-05-03 21:25:35, iwona38 napisał(a): Efka a czemu nie wyswietla sie w ostatnich dyskusjach? Mozna go teraz zobaczyc tylko z glownej strony. Ja np. nigdy nie wchodze z glownej. Mozna to zmienic?
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.